| Euclau200 a întrebat:

Salutare! Am o mică problemă și nu știu cum să o rezolve, așa că sper să mă poată ajuta cineva cu un sfat????. Acum ceva timp mi-am creat un cont de Prime video pe telefon, la care m-am conectat și pe televizor. De curând mi-am schimbat telefonul și am uitat să-mi notez toate emailurile/conturile de google pe care le-am creat pe acel telefon, inclusiv pe cel cu care mi-am creat contul de prime video. De aproape o lună tot incerc din când în când să caut soluții să dezactivez contul sau să anulez cumva plata pentru următoarele luni/ani către acel cont, dar nu găsesc. Nu pot dezactiva contul de pe televizor, pentru că am creat contul de pe telefonul vechi. Mă gândeam să sun la bancă, dar din cate am înțeles, pot opri plata către o anumită platformă doar in anumite condiții și nici nu vreau să-mi schimb cardul sau ceva. Nu costă mult lunar (doar 20 de lei), dar de ce să plătesc dacă nu mai folosesc contul? De aceea vreau să rezolv problema. Va rog, daca aveți vreo idee sau vreun sfat, nu ezitați să-mi spuneți. Fără jigniri sau cuvinte răutăcioase, căci suntem oameni????.

2 răspunsuri:
| danpopa777 a răspuns:

Buna claudia! ceva asemănător mi s-a intamplat si mie mai demult. cel mai indicat ar fi sa apelezi la suportul celor de la prime video, sa le lasi un email, un mesaj, orice si sa le transmiti problema, poate îți pot opri ei abonamentul. toate cele bune!

| Euclau200 explică (pentru danpopa777):

Bună seara! Așa am să fac. O să incerc și această variantă. Vă mulțumim frumos!