| 03am a întrebat:

Salutare.De ceva timp am probleme cu deschiderea portului pentru a face seed.Am internet de la Vodafone si din ce mi-am dat seama, folosesc ca default IPV6, si am o adresa unicast globală, si o adresă publică IPv6. care poate fi rutată pe internet..Am adaugat in Firewall atat pentru Inboud si Outbound Rules pentru acest port cu reguli TCP si UDP pentru toate domeniile.

Acest video e facut de Vodafone dar e prea vechi si din ce am inteles din comentarii, Vodafone foloseste ca default IPV6 si pentru port forward si a avea acele optiuni in setarile routerului, trebuie sa sun si sa cer sa imi schimbe pe IPV4.(imi lipseste optiunea de DMZ si Port Forwarding, am doar Firewall,MAC filtering, IP and Port filtering)

https://www.youtube.com/watch?v=wVC1VXOgAzI

Am incercat sa imi dezactivez si optiunea de IPV4, din setarile din Network Connections dar tot nu pot deschide port-ul.

Respectiv in setarile modemului am si optiunea de IPV4 si IPV6 Port Filtering.
Am incercat sa creez si o regula noua pentru IPV6 Inbound/Outbound, protocol UDP/TCP,Source IP Addres - All, Destination IP Address -All,
Source Port Range si Destination Port Range Manual cu Start si End unde am pus portul dorit.

Mai jos e o poza cu unele optiuni pe care le am in setarile modemului.

https://imgur.com/a/Gv763P7

In afara de a schimba pe IPV4, pot sa deschid un port pentru a face seed cu IPV6, si daca e posibil cum pot sa realizez acest lucru.

Am vazut in alt post ca pot activa optiunea de UPnP din router si din qbittorent.
Am inteles ca e ca un fel de port forward si pot face iar seed?

Multumesc mult!

1 răspuns:
| Dragosstpu a răspuns:

Salut! Sper ca raspunsul meu nu este prea tarziu. Si eu am sunat la Vodafone sa imi ofere optiunea de Port Forwarding si mi-a zis ca trebuie sa merg la o filiala sa schimb modem-ul (nestiind la ce ma refer). M-a sunat peste 10 minute (cel mai probabil a intrebat pe cineva care cunoaste retelistica) si mi-a zis ca s-a rezolvat si ca pot face port forwarding. Si intr-adevar, a mers. Deci este un lucru care poate fi rezolvat cu un simplu telefon.