| Alin5644466 a întrebat:

Salutare, stie cineva pe cineva care instaleaza windows ieftin in pitesti sau daca merge sa instalez xp fara activation code

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu poți instala nimic pe xp, dacă vrei te ajut cu instalarea și cum să îl instalezi la 50 de lei revolut, îți dau și licență permanenta Windows și office 2025 și asistenta online

| Alin5644466 explică (pentru RAY):

Nu mai trebuie ca de fapt avea sistem de operare pe el ca in anunt scria ca nu are si am vazut ca de fapt are windows xp preinstalat

| RAY a răspuns (pentru Alin5644466):

Ce sa faci cu xp

| RAY a răspuns (pentru Alin5644466):

Vezi de linux

| doctorandus a răspuns:

Windows XP si-a trait traiul, si-a mancat malaiul.

Instaleaza https://support.google.com/chromeosflex/answer/11541904?hl=en

| Alin5644466 explică (pentru doctorandus):

Mulțumesc frumos, nu mai trebuie ca de fapt avea windows instalat si in anunt era fara sistem de operare

| doctorandus a răspuns (pentru Alin5644466):

Nu mai e recomandat sa folosesti Windows XP pe un calculator cuplat la internet. Devii momeala pentru scriptkiddies.

Din punctul de vedere al securitatii informatice, Windows XP e ciur.

| Alin5644466 explică (pentru doctorandus):

Il tin ca nostalgie mai mult ca asa am laptop cu windows 7 ultimate si 11. L am luat de colectie mai mult. Oricum e foarte greu sa navighezi pe net pe xp ca imi dadea cu securitate sau nu mergeau site urile

| JustStitch a răspuns:

Windows xp in vremurile noastre nu mai functioneaza, poate merge instalat dar unele aplicatii sau programe nu soporta XP-ul, si nu se vor instala, va da eroare