Incearca samsungul! daca vrei sa ai acces total la sistem iti trebuie root, pe care il poti face cu ajutorul celor de pe xda-developers root-ul e de fapt un fel de jailbrake, doar mai usor de facut. daca ii faci root, poti sa-i faci overclock, poti sa-i schimbi sistemul(daca ma gandesc bine cred ca poti instala si windows pe el, dar numai asa sa le faci prietenilor in ciuda
 root-ul e de fapt un fel de jailbrake, doar mai usor de facut. daca ii faci root, poti sa-i faci overclock, poti sa-i schimbi sistemul(daca ma gandesc bine cred ca poti instala si windows pe el, dar numai asa sa le faci prietenilor in ciuda  ) a...si o chestie de baza! Galaxy tab are flash player! iPad, nu are si nici macar nu suporta! Lucreaza in HTML5, rivalul flash player-ului
 ) a...si o chestie de baza! Galaxy tab are flash player! iPad, nu are si nici macar nu suporta! Lucreaza in HTML5, rivalul flash player-ului in fine mai e si diferenta de pret si alte chestii, dar eu as merge pe Samsung Galaxy Tab! bafta!
 in fine mai e si diferenta de pret si alte chestii, dar eu as merge pe Samsung Galaxy Tab! bafta!

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Samsungul este cea mai buna...
Ipadul este doar mai intens promovat...dar nu este cu nimic mai bun decat Samsung. dimpotriva 

Uita-te aici http://ilikeit.zz.mu/tablete/top-5-tablete-ieftine-si-bune-562/
aBunnyMind întreabă: