| RedNose a întrebat:

Samsung Galaxy S2 sau Samsung Galaxy S3? Care e mai ok din punct de vedere design,functii,cum se misca, etc.:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu un pret exact dar iti pot spune in mod sigur ca nu merita sa te duci sa ii schimbe displayul, nu merita nici macar daca s-a spart sticla protectoare.Sa schimbe displayul o sa coste din cate stiu eu cel putin jumatate din pretul telefonului si exista riscuri sa apara umbre pe ecran, sa nu mearga touchul decat daca ti apasat nu daca atingi.
Daca ai S2 adevarat si nu S2 plus iti sugerez sa te reorientezi fiindca acel telefon nu se mai fabrica si, deci nu mai exista piese pentru el decat la un pret foarte ridicat.
Evident as alege s3 dintre cele doua pentru ca este mai bun la orice functie: performanta pe jocuri,viteza de navigare pe Internet,boxe de calitate, poze de o calitate superioara, desing mai frumos cu margini rotunjite, si este mai nou si in lumea telefoanelor cam asta conteaza.
Sincer nu ti-as recomanda sa intri in,, intrecerea telefoanelor'' pentru ca ei asta si vor, sa cumperi un telefon de la ei si cand apare un model mai nou sa il cumperi si tot asa.
Totusi daca ar fi sa imi cumpar acum un telefon nu ar fi nici unul dintre cele doua ci S4, pentru ca na, daca tot vrei sa iti cumeri un telefon performant sa iti cumperi unul bun, nu unul din 2012, care e si la un pret destul de ieftin zic eu in comparatie cu alte branduri.

8 răspunsuri:
| Foxglove13 a răspuns:

Clar S3!

| RedNose explică (pentru Foxglove13):

Am avut s 2 si i-am spart display-ul stiti cam cat costa si daca mai merita sa-l repar? daca nu, din site-urile gen telefonultau.eu pe care mi-l recomandati sa fie de incredere si sa fiu sigura ca am aceeasi garantie pe care as avea-o daca mi-as lua telefonul din carrefou, flanco, etc. Nu vreau sa ma trezesc cu un pachet resigilat, cutia goala, dupa o saptamana sa nu mearga sau alte chestii de genul. Multumesc!

| RedNose explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru tot. Am dat comanda de un S3 pana la sfarsit. Am gasit S4 la un pret ok, zic eu 1650lei, dar nu as da atat pe un telefon. Eu am avut S2 plus si am fost foarte multumita de el pentru ce folosesc eu un smartphone. Nu vreau un S3 pentru a face concurenta cu restul lumii sau ca asa se poarta, am zis sa iau ceva mai bun decat un S2 plus daca tot il schimb. S2 plus l-am luat de jumatate de an si parca vad ca dupa un an voiam alt telefon si daca era sa-mi fi luat tot un S2 nu faceam nimic, aruncam niste bani pe fereastra aiurea.
Am cautat azi S3 prin magazine, dar nu l-am gasit decat online pe eMAG. Motivul ar fi noile imbunatatiri aduse acestui model si de vreo cateva saptamani nu le mai aduce nici un fel de S3.

| RedNose explică (pentru anonim_4396):

Acum am citit mai bine intrebarea si mi-am dat seama ca am scris gresit. de fapt, voiam sa stiu care e mai ok: S3 sau S4 mini.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RedNose):

Nu stiu un pret exact dar iti pot spune in mod sigur ca nu merita sa te duci sa ii schimbe displayul, nu merita nici macar daca s-a spart sticla protectoare.Sa schimbe displayul o sa coste din cate stiu eu cel putin jumatate din pretul telefonului si exista riscuri sa apara umbre pe ecran, sa nu mearga touchul decat daca ti apasat nu daca atingi.
Daca ai S2 adevarat si nu S2 plus iti sugerez sa te reorientezi fiindca acel telefon nu se mai fabrica si, deci nu mai exista piese pentru el decat la un pret foarte ridicat.
Evident as alege s3 dintre cele doua pentru ca este mai bun la orice functie: performanta pe jocuri,viteza de navigare pe Internet,boxe de calitate, poze de o calitate superioara, desing mai frumos cu margini rotunjite, si este mai nou si in lumea telefoanelor cam asta conteaza.
Sincer nu ti-as recomanda sa intri in,, intrecerea telefoanelor'' pentru ca ei asta si vor, sa cumperi un telefon de la ei si cand apare un model mai nou sa il cumperi si tot asa.
Totusi daca ar fi sa imi cumpar acum un telefon nu ar fi nici unul dintre cele doua ci S4, pentru ca na, daca tot vrei sa iti cumeri un telefon performant sa iti cumperi unul bun, nu unul din 2012, care e si la un pret destul de ieftin zic eu in comparatie cu alte branduri.

| Raulikaaa a răspuns:

S3.

| Yelawolf a răspuns:

Normal ca S3-ul e mai bun fiind mai nou probabil are un procesor mai nou ce face sa se miste mai repede telefonul, are si un android mai bun

| Sausage a răspuns:

S3 normal si logic