anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cum pot sa trimit un e-mail pe messenger? va rog ajutati-ma trebuie sa ii trimit un referat unei profesoare...

P.S.big grinau funda + vot:*

Răspuns Câştigător
| alecx4music a răspuns:

Uite cum faci:
Cauti pe google yahoo.com
ii dai la mail in coloana din stanga)
te loghezi cu id@yahoo.com si parola (la id pui id urmat de @yahoo.com)
ii dai autentificare;
apesi N pe tastatura si iti creeaza un email nou.
La "to" bagi adresa la care vrei sa trimiti mail-ul.
La subiect poti sa scrii Referat, numele tau si materia la care este referatul, asta ca profesoara sa vada direct de la cine este mailul si ce contine.
Ii dai la attachements, attach files, se deschide o fereastra (browser) de unde trebuie sa selectezi referatul.
Astepti sa fie uploadat ( va aparea numele documentului cu o bara care se incarca), apoi ii dai send;
Done.
Si gata.

| anonim_4396 explică (pentru alecx4music):

Dar referatul il am deja facut...pot sa il iau din word si sa-l timit? adica merge? sa il pun direct la subiect?

| alecx4music a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da. Atasezi documentul word.
Si profesoara il descarca exact asa cum este.
Nu poti sa il pui direct la subiect. Poti sa ii dai paste sub attach files, acolo unde este spatiul acela in care poti scrie ce vrei tu. Tocmai pentru asta este, dar este mai bine sa ii atasezi documentul original, asa cum am zis prima data. Ii dai atach files, si il selectezi din fereastra aia din locul in care il ai tu). Ca sa fie mai simplu, poti sa il copiezi pe desktop, si cand se deschide fereastra browser, il selectezi direct dupa desktop).

24 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Ce e cu voi?
Toata ziua pe mess da habar nu ai sa trimiti un amarat de e-mail...Persoanelor ca tine ar trebui sa li se interzica accesul la internet...

| anonim_4396 explică (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Stiu sa dau mesaj omule dar nu stiu cum se trimite pe Yahoo Mail(in caz ca n-ai auzit)un mesay...

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceea ce stii tu sa folosesti este IM! Dar HABAR nu ai sa dai un email. Nu mai raspunde ca te faci de ras. Si vorbeste corect, ce naiba?

HEI...daca n-ai ce face bine.dar lasa naiba oamenii in pace.trebuie sa vi tu cu argumente de genu:nu stii sa scrii...n-ai auzit de.Dar tu crezi ca esti mai destept decat altii?

Eu nu cred ca sunt mai destept decat altii, chiar sunt.

Ai o multime de raspunsuri pline de greseli gramaticale, IQ-ul probabil il ai egal cu numarul la pantof, deci, da, nu mai raspunde...

Stii ceva? ...nu cred ca vrei sa te certi cu mine asa ca...mai bine nu mai comenta aiurea.Ok? ca am destui nervi

Ar trebui sa ma tem de tine?laughing

Cam asa ceva... apropo cat timp te-ai gandit sa scrii un mesaj? 5 ore?laughing

Nah, doar am uitat sa iti raspund...Crezi ca stau non-stop cu ochii pe TPU? laughing

P.S. : Te loghezi pe yahoo mail -> compose message. La To: pui adresa profei, la Subject pui un subiect oarecare, in casuta aia mare de text scrii ce vrei. Daca trebuie sa trimiti un fisier dai click pe attach file (sau ceva de genu, nu intru sa verific) Apoi click pe send...mare branza, huh?

| alecx4music a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Taci ba dracu din gura daca iti este lene sa dai un raspuns corect.
Postati doar de dragul de a posta. Vezi-ti de treaba ta ca nu faci decat sa incurci.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru alecx4music):

Awww, uite un white knight...Ii tii partea fetei ca poate poate iti da un id, un nr de tel si primesti o bucatica de...

Really...get a life. Raspunsurile mele (alea serioase) sunt corecte si destul de detaliate.

Asa ca taci tu dracu' din gura, ca tot ce stii e sa vanezi fundite de parca ai ce face cu ele. Eu cand vad un prost ii zic in fata ca e prost. Care-i problema ta?

Tipa asta e clar ca habar nu are sa foloseasca un pc. Stie doar mess, winamp si facebook.

Asta nu e site sa vedem care e mai prost sau mai destept.
Daca tu ajuti pe cineva doar pentru a castiga ceva in schimb, nu toata lumea face la fel.
Eu iti recomand sa citesti regulamentul, altfel risti sa iti pierzi contul daca mai dai multe raspunsuri idioate.
Nu era mare scofala sa o ajuti. Dai dovada de proasta educatie.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru alecx4music):

Frumos, incepi cu "Taci ba dracu din gura" apoi imi tii morala? Esti un ipocrit. Daca imi pierd sau nu contul nu imi pasa. Daca am ceva de zis nimeni nu ma poate opri sa nu zic.

Nu iti tineam morala, incercam sa iti spun ca nu ai cei 7 ani de acasa. Morala trebuia sa ti-o tina maica-ta cu taica-to, dar acum e prea tarziu...

Deci daca mai spui ceva de mine ce nu trebuie zis o incurci...deci ti-o mai spun o data NU TE PUNE CU MINE CA SIGUR PIERZI

Ti-au trebuit 10 zile ca sa-mi raspunzi?laughing Vaaaaai.
Ai ceva cu mine da add la elgemove si ne certam cat de mult vreilaughing

Apropo eu nu intru mereu sa vad toate comentariile stupide de la toti prostii...deci...by by

Awww ce draguta esti

Nu incetezi sa mai spui stupizenii?

| frikk a răspuns:

Foarte simplu click here : https://login.yahoo.com/config/login_verify2?&.src=ym
apoi pui id parola te loghezi next este unde vezi Inbox imediat un pic mai sus click New sau Compose Message (depinde cum iti arata) click pe New apoi Email sau click pe Compose Message si o sa-ti apara sa trimiti Email la TO: pui adresa de email cui vrei sa-i trimiti si la SUBJECT pui Buna, Pa, Te urasc etc apoi mai jos in chenaru ala mare si alb scrii mesaju si apoi dai send sau trimite este mai sus de unde iti arata TO:
succeswinking

| Dumitru_Valy_1961 a răspuns:

Nu reusesk sa intru pe yahoomail sa ma sa pot satrimit mail