anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde gasese coduri la Metin2 RO? Am nevoie de ele.

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Nu exista asa ceva, exista decat hack-uri tongue

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai sunt 2 coduri unu ca sa iti apara un! deasupra caupului care e: (!) si unu ca sa iti apara? deasupra capului care e: (?).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Man iti dau eu un cod :\lvl99

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista coduri fara hack... daca descarci hack nu de merita pentru ca vei fi descoperit si vei primi ban...deci joaca corect si esti linistittongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scrie pe google: coduri Metin2, atat si dai pe prima si acolo sunt coduri peste coduri

| Robert010 a răspuns:

Nici eu nu stiu ca si mie imi trebuie dar daca afli vre unu sau unde se gases terog sa mi-l scrii si mie.

| andrei_7804 a răspuns:

Http://www.mediafire.com/? 3b5b7kscf2baulm cod de experienta. i nstaleti apesti pe zdobo. exe te loghezi si cresti de 8 ori mai repede.

| mihai_9505 a răspuns:

Eu am gasit un site care este coduri metin2

| parereamea_6534 a răspuns:

Ba alea cu /ski nu merge am ancercat si mi-a esuat la +2x_X

| verdeinparat a răspuns:

Stiu eu cum se folosesc Hackurile daca ai hac de exp sau altceva contacteaza-ma ID meu este : gaming_ar

| MagicalXDeea a răspuns:

EU stiu un cod pe metin2 daca aveti ro e cel mai bine, prin care poti sa faci sex si copii.

| laur_8078 a răspuns:

Exista coduri dar le poti folosi doar daca esti GM.

| laur_8078 a răspuns:

Intre pe : http://www.tutoit.com/ghid-metin2-coduri-de-gm-ga/#
Dar le poti folosi daca esti Gm / Ga.

| ionutz3032 a răspuns:

Am gasit ceva pe net care iti da 100 de MD pe metin2.Ro: www.metin2-md.ucoz.com/

| Filip_Gaby_1999 a răspuns:

Man apucate de Metin2 Sony ox in fiecare seara la 20:00 fara 6/7 fara moduri staff-ul on. Bafta! by zNike

| RAUL123_8819 a răspuns:

Scrie coduri si iti apare coduri jocuri, parole jocuri, salvari, trainere si cheats pentru... si iti apar douacoloane pe prima scrie newest si pe a doua iti apare most popular si te uiti la most popular si dai clik la numarul 11