Opera Browswer are VPN și AdBlock integrat și gratuit. AdBlock-ul este activat implicit, iar VPN-ul trebuie activat din setări. VPN-ul este gratuit și nelimitat. Opera Browswer este un browser care oferă gratuit aceste două funcții. Îl găsești pe siteul lor oficial. Sunt mai multe variante pentru Windows - îl pui pe cel clasic, iar pentru android îl găsești în magazin play - îl descarci pe cel clasic nu varianta lite. Singurul neajuns este că nu poți selecta țara - selectezi continentul: Europa, Asia, America de Nord și aleg ei serverul. Succes la instalare și să-mi zici dacă ești mulțumit. Pe android se instalează foarte rapid, iar VPN-ul trebuie doar activat din setări.
Dap, cu cat cauti mai mult, cu atat creste pretul. Morala: sterge toate cookies.
Le sterg, dar nu dupa fiecare cautare.
Le stergi inainte de a cumpara bilet.
VPN-ul îți maschează IP-ul. Poți stabili un IP din altă țară. Dacă ești în România poți stabili IP de Germania sau de SUA și poți debloca conținuturi și oferte valabile doar pentru acea țară. Eu folosesc VPN pentru a masca adresa mea de IP și a debloca conținut video care nu este disponibil în România sau îmi maschez IP-ul pentru a juca de pe două conturi pe același joc. Pentru VPN gratuit și fără limită folosesc Opera Browser pentru Windows și pentru android. Opera Browser are și AdBlock inclus.
Opera Browswer are VPN și AdBlock integrat și gratuit. AdBlock-ul este activat implicit, iar VPN-ul trebuie activat din setări. VPN-ul este gratuit și nelimitat. Opera Browswer este un browser care oferă gratuit aceste două funcții. Îl găsești pe siteul lor oficial. Sunt mai multe variante pentru Windows - îl pui pe cel clasic, iar pentru android îl găsești în magazin play - îl descarci pe cel clasic nu varianta lite. Singurul neajuns este că nu poți selecta țara - selectezi continentul: Europa, Asia, America de Nord și aleg ei serverul. Succes la instalare și să-mi zici dacă ești mulțumit. Pe android se instalează foarte rapid, iar VPN-ul trebuie doar activat din setări.
Mai ai o variantă pe PC în Google Chrome să pui extensii de genul Tunnel bear sau Cyber ghost. Sunt gratuite dar traficul este limitat (1 GB / lună) și la viteză foarte mică.
Se folosește VPN-ul mai ales în Rusia, China, Bielorusia etc. (dar și aici, și în orice altă țară de altfel) pentru a ascunde IP-ul și a avea acces la conținut din alte țări.
Bine, dar cum il folosesc? De unde il iau, cum il adaug/instalez?
Sunt mai multe VPN-uri, se pot alege în funcție de preț, conținut etc.
Sunt aplicații și site-uri și se pot aplica de acolo. Sub 2 € dacă ai plăti pe 2 ani cică.
Eu nu intelegeam ce este si cum functioneaza. Ca orice tine de net, evident ca sunt mi multe variante.
VPN-ul este o rețea privată în care traficul este criptat, îți ascunde adresa IP și multe altele.Se poate configura cu ajutorul unei aplicații instalate de pe Play Store/App Store etc.