| Ion1989 a întrebat:

Voi ati cumparat vreodata programe, jocuri cu bani? De fiecare data daca vrei sa descarci un program de pe net dupa ce il instalezi iti zice ceva gen ca programul e doar o versiune trial, iti cere ceva license key un cod de activare cumparat daca vrei sa folosesti toate functiile programului trebuie sa platesti, si jocurile care sunt pe steam costa bani si care sunt in magazin play sunt si gratuite si cu bani, eu niciodata nu am cumparat jocuri sau programe, toate le-am piratat nu bag bani in asa ceva, daca caut pe google numele aplicatiei si scriu ceva gen grand theft auto san andreas free apk download, cum am dat search pe google direct imi apar site-uri de pe care pot descarca aplicatia, asa am facut cu toate aplicatiile si la programe am descarcat
crack-uri, patch-uri si cu astea iti activeaza programul si poti folosi toate functiile lui, ce rost are sa bag bani in jocuri si programe daca pot sa piratez, gasesc totul gratis pe net? Singurele jocuri pe care le-am cumparat cu bani au fost GTA 5, Red Dead Redemption 2, L.A Noire, Max Payne 3, Bully, astea doar sunt niste exceptii, ca sa le am colectie in Rockstar Games Launcher si pot sa primesc update-uri de fiecare data cand se baga ceva nou pe ele, au si Online, te poti juca cu altii, unele programe nici macar nu merg deloc, cand vrei sa deschizi programul direct nu te lasa sa faci nimic cu el ca te pune sa platesti

6 răspunsuri:
| Alexhan a răspuns:

Unele programe vechi au key-uri repetitive(cele noi au coduri unice) pe care le poti lua de pe internet. In legatura cu jocurile de la Rockstar, puteai sa le iei gratuit (am jucat GTA 4 piratat) fara sa te chinui prea mult.

| Ion1989 explică (pentru Alexhan):

Dar tu nu intelegi ca gratuit nu te poti juca online + de fiecare poti sa primesti update-uri la jocuri cand se baga ceva nou pe ele, daca piratezi poti sa descarci o versiune a jocului mult mai veche si mult mai proasta fata de versiunea actuala a jocului si gta 4 l-am cumparat

| Ion1989 explică (pentru Alexhan):

Nu te poti juca online pe un joc piratat

| Ddla544 a răspuns:

Am cumparat un joc in care fac labă pentru 10 euro

| gabicoo a răspuns:

Am cumpărat de câteva ori, de pe eMag, cod de activare pentru antivirusul Avast Premium. Acum sunt pe Avast Free am renunțat să mai dau bani. În rest nu merită să cumperi ceva.

| RobocopBuisness a răspuns:

Cumperi video game-ul sau programul si banii ajung la cel care s-a chinuit sa-l construiasca. El are bani sa faca programe/video games mai bune/mai tari.