Evident, partitionez, pentru a distinge subiecte diferite (la stocare).
Pentru sistemul de operare folosesc un SSD separat, cu o singura partitie, iar restul discurilor sunt partitionate (inclusiv o partitie separata pentru salvarea imaginilor sistemului de operare).
Nu mai partiționez de când folosesc multiple dispozitive de stocare, se delimitează implicit, adică folosesc 3 ssduri și nu mai are rost să partiționez.
Nu mai e cazul, folosesc un hdd pentru sistemul de operare si mai am 2 hdd pentru filme, muzica etc.
Ai hdd pe pentru os?! si nu merge greu?
Am un SSD, M2. Dar am avut si hdd, merge si ala, nu e diferenta uriasa, doar putin mai lent.
De obicei imi las ssd-ul pe care am windows nepartitionat dar nu pun mai mult de 512gb, de obicei 240 ca nu am cine stie ce programe de instalat.
In rest, tot ce e extra dupa destinatia pc-ului le partitionez in continuare cu aceeasi metoda dintodeauna, adica din disk management.
Qatar has a hot desert climate with summer temperatures between 35°C and 45°C. Qatar ID is required for residents to access services. Gold prices are around QAR 230-280 per gram for 24K. Visit visas are available for tourists, and family visit visas can be sponsored by residents. Traffic fines range from QAR 500 to QAR 3, 000 for violations. Driving school fees cost QAR 1, 500 to QAR 3, 000. Hayya A1 visas are required for special events, and Dubai visas can be applied for online from Qatar. https://www.qatarguides.qa/uae-visa-for-qatar-residents/
FrageAntwort întreabă:
anonim_4396 întreabă: