Gandeste-te ca designul este facut in Romania la fel cum iphone-ul este in state. Piesele sunt chinezesti la fel ca iphone-urile. Conteaza performanta, pretul si service-ul. Raportul calitate pret este foarte, foarte bun, iar service-ul... daca e firma romaneasca vei avea parte de suport local fara sa iti bati capul. Telefoanele Allview (si tabletele de altfel) au primit review-uri foarte bune si in strainatate. Pe scurt, merita, ai parte de performanta (procesor dual core, touchscreen amoled, placa grafica performanta) la un pret foarte bun (cu 40% mai mic decat la telefoanele brand gen Samsung, LG).
Iti recomand acest articol: http://timez.ro/telefon-allview-p4-duo/
Esti posesor de Allview p4? pe net stiu si eu sa citesc
asa am citit de xperia x8 si cand l-am luat am fost dezamagit total(asta acum doia ani)
treaba cu suportu local este irelevanta, pentru ca mi-am luat evotab si la cateva luni mi-a explodat bateria in el si a spart si display-ul, fiind in garantie l-am trimis la reparat, dupa ce l-am primit...surpriza,bateria inlocuita nu mai tinea nici jumatate de zi...cam asta-i treaba cu firmele romanest
nu ma indoiesc, ca si pentru iphone sunt piese chinezesti
dar poate aia platesc mai bine, vad ca marfa lor e rezistenta
vezi si preturile pentru iphone
la noi preturile pentru Allview sunt mari dar cred ca piesele sunt de calitate indoielnica, de-aia am cerut parerea unui posesor ![]()
Elnociad întreabă: