anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Allview p4 este un smarthpone dualsim facut in Romania cu piese chinezesti, am citit pe net ce performante are happy dar ma intereseaza strict parerea unui posesor de astfel de aparat

2 răspunsuri:
| supermamici a răspuns:

Gandeste-te ca designul este facut in Romania la fel cum iphone-ul este in state. Piesele sunt chinezesti la fel ca iphone-urile. Conteaza performanta, pretul si service-ul. Raportul calitate pret este foarte, foarte bun, iar service-ul... daca e firma romaneasca vei avea parte de suport local fara sa iti bati capul. Telefoanele Allview (si tabletele de altfel) au primit review-uri foarte bune si in strainatate. Pe scurt, merita, ai parte de performanta (procesor dual core, touchscreen amoled, placa grafica performanta) la un pret foarte bun (cu 40% mai mic decat la telefoanele brand gen Samsung, LG).

Iti recomand acest articol: http://timez.ro/telefon-allview-p4-duo/

| pr0ph3t a răspuns (pentru supermamici):

Esti posesor de Allview p4? pe net stiu si eu sa citeschappy
asa am citit de xperia x8 si cand l-am luat am fost dezamagit total(asta acum doia ani)
treaba cu suportu local este irelevanta, pentru ca mi-am luat evotab si la cateva luni mi-a explodat bateria in el si a spart si display-ul, fiind in garantie l-am trimis la reparat, dupa ce l-am primit...surpriza,bateria inlocuita nu mai tinea nici jumatate de zi...cam asta-i treaba cu firmele romanest
nu ma indoiesc, ca si pentru iphone sunt piese chinezesti
dar poate aia platesc mai bine, vad ca marfa lor e rezistenta
vezi si preturile pentru iphone
la noi preturile pentru Allview sunt mari dar cred ca piesele sunt de calitate indoielnica, de-aia am cerut parerea unui posesor happy