Bună!
Întâi precizează exact ce model de telefon ai...
În principiu, cel mai indicat este să foloseşti netul pe conexiune wi-fi ( dacă telefonul tău are aşa ceva ).
Chiar dacă NU ai internet inclus/credit pentru traficul de net, POŢI folosi conexiunea wi-fi!
POŢI să te conectezi la internet prin wi-fi, la o reţea din casă ( dacă ai internet la Pc/laptop atunci îţi iei un router wireless şi ai net prin wi-fi şi pe telefon ) sau din vecini ( depinde ce reţele găseşte ), ori de la un local cu wi-fi free.
Astfel NU vei plăti trafic de net.
Traficul de net se plăteşte doar dacă foloseşti conexiunea de date 3G/GPRS.
Dacă telefonul tău NU are wi-fi, atunci trebuie să-ţi iei o opţiune/abonament cu trafic de net inclus.
Toate cele bune.
Si depinde ce fel de telefon ai daca ai de ala vechi nu cred ca vei putea sa te conectezi la retelele wi-fi.
Ps: sau poti sa ai intrenet gratis pentru 1saptamna daca apelezi *100# si cauti rubrica internet(mie asa imi apare) sau cum ai tu si poti TESTA internet gratuit si ai 100mb!
Internetu se poate lua din abonament dar la fel de usor poti folosi tehnologia Wi-Fi pentru inetrnet gratuit.
Cel mai bine ar fi sa iti incarci telefonul cu o cartela cu megabiti de internet pe mobil.Eu una asa fac. Sper ca te-am ajutat. Fundita?