Buna! Imi pare rau ca l-ai pierdut prin zapada.Da, nu cred ca sunt multe variante prin care sa il localizezi. L-ai pierdut. unde? pe la tine in curte? cauta pana il gasesti, ce sa iti zic! Ai putea sa astepti pana se topeste zapada, dar sigur ti-l fura vreun tigan! Telefonul pare destul de etans, nu cred ca o sa ai prea multe probleme cand il gasesti.S-ar putea sa aiba o problema, doua -gen sa nu mai mearga un buton-2, dar nu trebuie sa te temi ca nu o sa mai mearga deloc! Imi dau seama ca o sa trebuiasca sa cauti ceva, dar..asta este! Inainte sa racesti pe drum, ai grija sa nu il fi pierdut prin apropierea casei sau chiar sa il fi uitat prin casa! Gandeste-te cat de departe ai mers, si gandeste-te cand ai realizat ca ai pierdut telefonul. Sper ca te-am putut ajuta! Sa ne spui daca l-ai gasit!
Da,cred ca mi l-a furat cineva ca m-am jucat in afara casei! dar telefonul era destul de greu, si rezistent.
am cautat pana acum de 3 ori, am sapat cu mama peste tot pe unde am fost! imi este si rusine cat de neindemanatica sunt.o sa-mi cumpar altul cu banii mei caci cu siguranta mama nu imi mai i-a altul.si ieri telefonul implinise o luna de cand l-am luat
Daca inca mai este zapada mare, nu stiu cat de mari sunt sansele sa ti-l fi furat cineva.
Poate mai ai niste prieteni care sa te ajute. Daca nu il gasesti pana se topeste zapada. Asta e . Sa imi zici in ce pret vrei sa te incadrezi ca te ajut
Nu...o sa-mi cumpar altul. Oricum i se putea intampla oricui deci asta e... oricum daca il gases sansele de a fi stricat sunt 99% deci, asta este
Ce telefon vrei sa iti iei?
Nu stiu...dar o sa primesc unul de ziua mea-am auzit-o pe sora mea ca vorbea cu mama despre asta
S-a dus
pentru telefoanele alea nu e gps/localizare si deja cred ca e praf de la zapada... poti sa-l gasesti dar = 0...
nu o sa-ti mai mearga...
FUNDA?