| Popa_Marcel_1974_nrk5 a întrebat:

Buna ziua.
Cum pot să-mi măresc memoria telefonului, daca el nu are în construcție card de memorie?
Memoria la telefonul Samsung este limitata la 256 GB.

Răspuns Câştigător
| mariuspinciuc a răspuns:

Memoria fizică n-ai cum să o mai mărești deoarece stocarea efectivă este inserată în placa de bază a telefonului. Singura soluție e să folosești după cum a zis găbiță un cloud (adică o metodă de stocare într-un server administrat de altcineva (sau îți poți face tu serverul tău însă e destul de complicat). Personal folosesc stocare în cloud de la Terabox (îți oderă 1 tera de cloud), folosesc 50 Gb de la Mega, 3 Gb de la Dropbox, 10 Gb de la Mediafire, 20 Gb de la Box.com. În plus mai am de la Digi Storage 20 de Gb și ăia 15 Gb de la Google Cloud. Adunate tote dau ceva... Pe lângă toate astea am pe raft un hardisk (fizic) de 1 tera cu adaptor pe usb. Când se adună fișiere (poze, filme, aplicații etc) le copiez pe hard așa că sunt asigurat dacă moare cloud-ul. În afară de Digi Storage și de Terabox, tot ce e cloud îl am centralizat în aplicația Solid Explorer care are opțiune de a atașa acele extensii de cloud (Google Cloud, Dropbox, Mega, Mediafire) deci dacă vreau să văd o poză sau altceva, intru direct din aplicația aia. Pe lângă toate mai am aplicația PCLOUD care oferă vreo 10 Gb însă deja având ce am zis mai sus nu mă mai complic cu ea. Tot ce am zis mai sus e cloud gratuit. Tu dacă ai bani poți să plătești la fiecare stocare în plus în funcție de ce ți se oferă. În concluzie, observi câte opțiuni ți-am dat de a-ți mări capacitatea de stocare dar eu cred că știu ce te frământă pe tine și anume că vrei să-ți instalezi jocuri cât mai multe din alea mari ( de câte 1 Gb sau mai mari) așa-i? În această situație singura soluție e să le joci pe platforme cloud cum este Boosteroid sau să-ți iei alt telefon.

19 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Folosește un serviciu de stocare în cloud. Google Drive de exemplu oferă 15 GB gratuit.

Bula
| Bula a răspuns:

Din cate stiu, telefoanele Samsung au slot de card de memorie SD; deci poti monta un card.
Citeste caracteristicile telefonului!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cel mai bun la DIGI. 10, 17 lei pe luna 300 GB. Fizic n-ai cum.

| Popa_Marcel_1974_nrk5 explică (pentru Bula):

Modelul meu nu are.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cumpăra ti alt telefon nou ca sigur al tau este model vechi.

| GygyDuru a răspuns:

Iei o scrumiera, pui telefonul acolo, stropesti cu spirt si dai foc.

| darrio2007 a răspuns:

Imposibil. Ai dar nu stii tu.

| sierra1 a răspuns:

"să-mi măresc memoria telefonului...Memoria la telefonul Samsung este limitata la 256 GB"

ințelept: intrebare și răspuns in același loc!

Bula
| Bula a răspuns (pentru Popa_Marcel_1974_nrk5):

Ce model este?

| Popa_Marcel_1974_nrk5 explică (pentru darrio2007):

Am doua cartele SIM

| Popa_Marcel_1974_nrk5 explică (pentru mariuspinciuc):

Nu joc practic de loc...)))
Incerc să cumpăr un telefon cu o memorie limitată, ca să nu cheltui multi bani...și am vrut sa aflu ce opțiuni mai am

| mariuspinciuc a răspuns (pentru Popa_Marcel_1974_nrk5):

Atunci e simplu. Orice fișier care se acumulează în telefon (poze videoclipuri, documente, alte backup-uri) le copiezi într-un cloud (sau mai multe) de genul celor pe care le-am enumerat, le copiezi pe un stick usb cât mai mare pe care îl ții prin sertar după care le ștergi din telefon. Faci asta periodic și nu vei avea probleme cu memoria.

Gândesc să cumpăr s 25 +, și ziceam da cumpăr un telefon cu memorie mai mica, sau cheltui multi bani...și am vrut sa aflu, cum pot compensa aceasta prin alte metode )

Bula

Deci, inteleg ca nu ti-ai cumparat-o inca.
Acel model (S25) chiar nu are slot pentru card de memorie, doar conectat cu cablu la un calculator ai putea descarca ce ai nevoie.

In acest caz, te sfatuiesc sa-ti cauti un model care are slot de card de memorie.

Corect, doar că parcă totuși as vrea S 25. ))))

Bula

Ia-ti, cu cablu de date. happy

Bula

Cablu, care se conecteaza la portul USB a telefonilui si la un calculator, pentru transfer de date (poze, filme, muzica, documente, etc.).
La conectare, pe monitorul calculatorului apare telefonul, ca un folder (telefonul poate cere acceptul conectarii pentru date).

| darrio2007 a răspuns (pentru Popa_Marcel_1974_nrk5):

Mă refer la slot pentru card de memorie nu la SIM.
Cat de vechi poate fi telefonul ca să nu aibă asa ceva?
Sigur ai.