| Delia_Mihaela_1986 a întrebat:

Hei! Ce înseamnă "neverlocked "?

Răspuns Câştigător
| sMoKeandrei a răspuns:

Niciodata blocat

12 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca ai intilnit la iphone nu este nici o pacaleala nimic.Se refera ca o sa iti deblocheze telefonul care va fi neverlocked adica nu se va mai bloca niciodata. Daca stii in cazul in care tu dcodezi un iphone cu cidya sau cu simuri gevey si apoi treci la un nou iso telefonul se va cloca iara.Deci aia vor sa zica ca vei avea un telefon care nu se va mai bloca niciodata indiferent ce vei upgrada etc.Asta este factroy unloack care iti decodeaza telefonul si va fi neverlocked.

| AgathaRo a răspuns:

Nerverlocked acest cuvant se intalneste la telefoane mobile. Se refera la telefoanele nu au fost codate in nici o retea mobila. Succes!

| dulgherunicu a răspuns:

Daca cunosti putina engleza si citesti cuvintul cu atentie iti dai singur seama ca never inseamna niciodata si locked inseamna blocat, simplu? sau prea simplu.

| 01rukia01 a răspuns:

Never locked=niciodata blocat, incuiatbig grin

| Diamantsacru a răspuns:

Niciodata blocat
funda?

| Charlly a răspuns:

De obicei se intalneste la Iphone.Nu exista telefon neverlocked,. Este doar o mare pacaleala, si se face confuzie intre,, neverlocked,, si,, unlocked,, cand de fapt e una si aceeasi chestie. De fapt, nu inseamna nimic altceva ca telefonul respectiv se poate folosi pe orice retea, dar repet: NU exista Iphone neverlocked! Si ca sa nu stau prea mult sa iti scriu romane pe aici, iti dau un link sa te mai documentezi mai bine, daca ai nevoie
http://www.iphoneforum.ro/index.php?showtopic=2648&st=0

| AgathaRo a răspuns (pentru Charlly):

Inseamna ca habar-nai pe ce lume traiesti. Restrictia se introduce de catre operatorul de telefonie mobila (Orange, cosmote, Vodafone) daca il cumperi de afara ai sa vezi ca nu a fost codat din fabrica.

| Charlly a răspuns (pentru AgathaRo):

Daca nu stii nu mai vorbii.raised eyebrows Da? Sau PA:*!

| Charlly a răspuns:

:* Nu te mai da mare inteligentă că nu ești. Dacă vrei să știi eu am Iphone 1 și de aceea mi-am dat cu părerea.

| AnnaaXD a răspuns:

Neverloked inseamna care nu a fost blocat sau ceva de genu. Funda?

| kesha a răspuns:

Inseamna ca telefonul respectiv se poate folosii pe orice retea. funda?

| TPA24 a răspuns:

Nu a fost niciodata blocat in vreo retea... merge in orice retea

Întrebări similare