| CRYstyLEX a întrebat:

Daca imi iau un telefon la 4 milioane este bun?

10 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

La 400 lei este un telefon SLĂBUŢ ca memorie, sistem de operare, rami, procesor, etc.

Eu aş fi mai pune ÎNCĂ 150-200 lei şi aş cumpăra unul mult mai BUN :
http://telefonultau.eu/products/Samsung-Galaxy-Chat-B5330-White.html

http://www.allview.ro/......cificatii/

Toate cele bune.

| NevastuicAaA a răspuns:

Depinde de cerintele tale.
Cam ce ai vrea sa aiba?
La 4 milioane nu ai sa gasesti cu android sau superperformant.

| TheDarkDragon a răspuns (pentru NevastuicAaA):

Ma rog, daca te referi la raspunsul meu, in legatura cu androidul, eu am dat numai un exemplu, ca stiu ca nu prea ai sanse sa gasesti la 4 milioane android.Ma rog, daca il iei pe abonament, cu 4 milioane poti sa iti iei si un HTC explorer, un coleg asa a procedat.winking

| NevastuicAaA a răspuns (pentru TheDarkDragon):

Nu m-am referit la raspunsul tau.Da mi-ai dat o idee.
Si la abonament....platesti 4 milioane atuncea pe loc, dupa aia iti vine factura in fiecare luna chiar 7-8 milioane sau mai mult.

| TheDarkDragon a răspuns (pentru NevastuicAaA):

laughing)))) TRUE. Dar ma refeream numa la aparat.

| TheDarkDragon a răspuns:

Pai depinde ce are.Adica daca are Android (de cat), de cat are camera video si asa mai departe.Nu conteaza mereu pretul. Daca scrii cum e, si ce are, iti zic daca e bun sau nu.

| ArekkusuKage a răspuns:

Depinde un telefon la 4 milioane banuiesc ca este un Samsung galaxy. y sau mini sau ceva in genul si da este bun dar in cazul in care nu este galaxy un telefon bun(smartphone) trebuie sa aiba urmatoarele caracterisici obligatoriu:
1 Conectivitate Wifi si Bluetooth
2 Camera min 2 mpx
3 Sistem de operare
4 Optional 3g sau camera secundara
5 Procesor min 400 mhz

| FantaZEW a răspuns:

Salut! Depinde acum si de telefon daca vrei telefoane bune si la un pret rezonabil incearca telefonultau.eu gasesti toate tipurile de telefoane si acolo vezi ce poate telefonulwinking Funda puppy dog eyes?

| Vatasoiu_George_1998 a răspuns:

Asteapta vinerea neagra si cu 4 milioane iti ei un telefon bun

| NevastuicAaA a răspuns (pentru Vatasoiu_George_1998):

Aia se cheama Black Friday si mai este anul viitor.Nu o sa stea omul pana anul viitor pentru Black Friday.

Întrebări similare