anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Orange vs Vodafone vs Cosmote? Dc?

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fiecare oferă ceva, fiecare om are nevoile sale de comunicare.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| positivity a răspuns:

Orange! De ce?
Nu ştiu.
Sărbători fericite!

| Xtadelo a răspuns:

Orange si Vodafone.
De ce?
Pentru ca mare parte din prietenii mei sunt in aceste retele.

| raluk27 a răspuns:

Orange! De ce? Pt ca au cele mai tari optiuni, si iarna asta au multe promotii (daca ti se termina min de la optiune, primesti inca o data gratis aceeasi optiune). Pe mine ma intereseaza nr de minute nationale, si pana acum am constatat ca la Orange sunt cele mai bune oferte. In momentul de fata, am una de 7 euro cu: 2800 min si sms in retea, 100 min si sms nationale si 300 MB.

| LuisEdward a răspuns (pentru raluk27):

Daca te intereseaza minutele nationale dc nu te muti in reteaua in care vorbesti mai mult?

| raluk27 a răspuns (pentru LuisEdward):

Pai tocmai asta e problema: dintre toate contectele mele, doar cea mai buna prietena a mea ( si stii cum suntem noi fetele, cand ne apucam sa vorbim) si inca vreo 3 cunostinte sunt pe Vodafone. Si nu are rost sa schimb reteaua doar pentru cateva persoane.

| LuisEdward a răspuns (pentru raluk27):

Ok. Sarbatori Fericite!

| raluk27 a răspuns (pentru LuisEdward):

Multumesc la fel!happy

| Dannyjj a răspuns:

Cosmote, Frog mai exact(cu extraopțiunea Enjoy vorbești nelimitat în rețeaua Frog, ai 3000 de min și sms în Cosmote și Romtelecom, 75 de minute naționale și internaționale și tot atâtea sms naționale, internet, etc.) cu 5 euro pe lună, mi se pare ieftin.winking Nu cred că găsești o altă rețea să ai atâtea minute(plus nelimitat în rețea) cu doar 5 euro. Acuma să nu zici că fac reclamă, eu ți-am răspuns la intrebare. happy
Crăciun Fericit!

| TheMargean a răspuns:

Frog de la Cosmote!
Convorbiri nelimitata cu alti utilizatori frog, si internet nelimitat!

Întrebări similare