Da dar acolo se inchide de tot aplicatia si trebuie sa dau si restart la telefon. Mai trebuie sa fie si alta modalitate prin care sa o dezactivez doar de acolo.
Si ti-e lene sa restartezi telefonul sau care e problema?
ai idee ce face aplicatia watch on? iti zic eu ca nu, este pentru conectare la tv nu cred ca ai nevoie!
daca nu vrei sa o dezactivezi ca esit incuiat la minte ca basescu e problema ta.
pacat de telefon.
)) ce nob! tocmai asta e problema, ca am folosit-o pana acuma, dar pana acum nu a aparut acolo, a aparut dintr-o data, si asta e treaba
. si nu vreau sa stau mereu cand folosesc sa dau restart la telefon dupa ce nu m-ai am nevoie de ea. Asta ca mai bine ti-ai deschide tu mintea aia pe care zici ca o ai, si ai lasa-o sa fie mai calculata.
Da se pare ca esti un copil de maxim 15 ani, ti-a luat tati s4 si tu harbar n-ai sa folosesit acel telefon, ramai la Nokia 1100 ca e best pentru tine ![]()
dupa ce ca te ajut mai faci si nob. esti redus mintal copilas.
de bine de rau sunt in domeniu nu ca tine trist care sta pe TPU la mocangeala ![]()
daca erai asa inteligent ca ai s4 vedeai ca dupa ce tragi de ecran apare un butonas clear, daca nu dispare mergi la aplicatii si dai oprire (langa dezactivare).
dar e "grele" cand in casti iti suna a "Manele"
te las in lumea ta