|

Seara buna TPUwinking as avea nevoie urgent(adica acum seara) de ajutor. Vreau sa bag limba romana pe Sony Ericsson k550im.Am fost la un service specializat si mi-au cerut 30 lei pebtru treaba astawinking.Dah pe criza asta e mult.As avea nevoie de programele necesare+daca e posibil link de download+patch in romana.Primul raspuns corect primeste fundawinking

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna,
Nu este nici un patch chiar este mai simplu decat crezi daca ai cablu de date. Iei soft-ul lor si dai acolo update firmware sau reset firmware si in proces iti alegi si limba. Este foarte important cand faci download-ul sa spui reteaua din care esti si tare ca altfel nu iti iau limba romana.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mdah, trebuie bagat soft cu lumba romana, de asta ti-a cerut 30 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie resoftat telefonul, si tu nu ai aparatura si cablurile necesare! nu ajunge doar un calculator si un cablu de date! in plus, daca nu te pricepi, poti sa ramai fara soft pe telefon si tot la ei apelezi, doar ca atunci va costa mai mult! eu zic ca daca ai limba engleza e suficient, doar nu e asa grea! sau strangi acea suma si pui romana daca vrei neaparat! bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează