Desi la varsta noastra nu se mai pune problema, nici eu nu as putea sa fac ce intrebi tu. Numai bine!
P. S. Mi-a placut relatarea ta, are umor de buna calitate.
Deci era un anunt fals ca nevasta sa si-o traga cu altul in timp ce tu te uiti la ei off ce viata mai ai si tu.
Total de acord cu tine, lumea o ia razna, dar trebuie sa recunosc mi-ai lasat un zambet oarecum tamp pe buze datorita talentului tau ironic de a povesti. foarte fain "dam alarma de la beci pe ON sa nu ne fure tuica, "
esti tare omule. RESPECT!
Avand in vedere ca n-am nevasta si n-o sa am niciodata, eu zic ca as putea sa o privesc...
Fii mai deschis, in fond e un pas mare, din Moldova in Germania!
Stai, ca acum am citit finalul: dar ce-ati facut acolo de v-ati ranit?
Eu una nu as putea sa inteleg asa ceva, ca prietenul meu sa se culce cu alta nu as suporta ideea dar sa ii mai si vad, as muri cu ei de gat x(
Voi ati evoluat nu aveti o simpla relatie, sunteti casatoriti ati facut acest pas deoarece va iubit nu?
Ei bine eu sunt de parere ca nu ar trebui sa luati parte la asa ceva, chiar daca sa zicem ca acum nici tu nici ea nu veti avea nimic importiva, mai tarziu vor aprea probleme in cuplu.
Si acum vei putea sa vezi cat de mult te iubeste sotia ta, daca va fi de acord atunci v-ati casatorit degeaba.
Funda/
Evolutia umana a ajuns la un punct unde se afla multe"ciudatenii" (ca sa nu le numesc anormalitati).
Poate voi fi considerat de moda veche dar parerea mea e ca acest lucru implica ratiune, doar cei labili pot fi in stare de asa ceva. E inuman. te intorci intr-un fel la regnul animal.Si aceste cazuri sunt tot mai dese si in Romania.
Adevarul e ca suntem un popor foarte usor influentabil(si prindem usor la senzatii tari). de ex. cand au aparut etnobotanicele--a devenit o problema nationala.si multe altele. swingul era ceva nou la noi si de aia era o provocare pentru. multi care au fite.
in concluzie:totul e o boala cerebrala, o lipsa de educatie sanatoasa.
тøхх întreabă: