| faranume_2206 a întrebat:

All ce as putea face in vacanta? Sa ies cu prietenii nu pot pentru ca nu prea ii am straight face. Deci, cateva sugestii?

Răspuns Câştigător
| CattyA a răspuns:

Te inteleg la faza despre prieteni, "nu prea ii am", pentru ca asa eram si eu. Ma impacasem cu singuratatea mea si nu mai "durea" asa mult faptul ca nu aveam prieteni. Dar cum in vacanta nu poti sa stai pe cur sa te uiti la seriale toata ziua, gaseste-ti un hobby, inot, dans, sah, hand-made, desen wtv. In felul acesta iti "pierzi" vremea constructiv. Eu m-am dus la cursuri de teatru, unde am intalnit persoane cu aceleasi interese, si, deci, mi-am facut si prieteni happy.
Personal nu-mi plac, dar taberele de odihna ar fi si ele ceva thinking
Poate iti gasesti de lucru, dar e cam greu fiind adolescent big grin.
Orice e mai bine decat sa stai in fata pc-ului toata ziua =/ (si te mai si ingrasi big grin).

7 răspunsuri:
| Katakito a răspuns:

La bunici

| Jadis a răspuns:

De unde esti?

| gabubu95 a răspuns:

Ieşi cu prieteni happy

| faranume_2206 explică:

La bunici e mai rau decat acasa.
Da-mi id-ul tau daca vrei sa afli locatia mea.
Cu prietenii am spus deja motivul pentru care nu pot iesi cu ei.

| Mystique_5599 a răspuns:

Poţi să citeşti nişte cărţi, să organizezi activităţi cu familia, să faci treabă prin casă, să stai pe net.O idee excelentă ar fi să te duci la un sport, dans sau alte activităţi de genul ăsta care nu numai că îţi vor umple programul, dar îţi vor oferi şansa de a-ţi face noi prieteniwinking. Ar mai fi o idee să-ţi faci o iubită/ un iubit. Nici n-o să-ţi dai seama cum trece timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai putea sa intri pe facebook sa vezi ce mai este nou si sa te joci pe jocurile de acolo. Sa te joci pe : (iti spun pe care ma joc eu) Grepolis, Samp, pe Miniclip, Counter Strike ( nu sunt codat :D ) si ai putea sa intri si pe site-ul Secretele lui Lovendal ( http://www.lovendal.net/wp52/ ) este un site interesant despre tot felul de lucruri extraterestrii, fantome, si multe alte chestii. Sau iesi pe afara cu bicicleta sau pur si simplu sa te plimbi. Sau sa te uiti pe youtube la filme de groaza sau la comedii. Sau sa te uiti la filme de groaza sa-ti cumperi sau sa imprumuti de la altcineva. Sa te uiti la Turul Frantei ( ciclism ) pe Eurosport, in general la ora 15, dar maine incepe la 13. Sau ai putea sa faci teste de personalitate pe internet. Sau sa-ti iei un animal de companie sa te joci cu el. Sau sa asculti muzica. Sau sa raspunzi la intrebari pe acest site. Nu stiu sunt multe idei, sper ca te-am ajutat. :) :D

| Alexandra3355 a răspuns:

Strandul te asteapta!