In sfarsit cineva care spune ceva bun!
Sper ca fanii JB sa ia in considerare asta si sa inceteze.cam asa a fost acum ceva vreme cu Hannah Montana dar pana la urma s-au linistit cand au primit un astfel de "sfat".
Bravo AsulDaPomanaProstilor!
Oricum eu sunt fana JB, dar nu mai jigniti nici voi muzica lui si noi o sa facem la fel(cel putin eu)
Retineti :
NU NE PASA DE VOI!'' acelasi lucru il spun si eu celora care il jignesc
Bravo frateee!
Bine punctat...nu ne mai puneţi intrebări de a dreptul idioate cu acest JB.
Big like Asule
Acu' am citit pe un site ca piesa aia baby a strans cele mai multe voturi negative din istoria youtube adica peste 1.500.000 de voturi negative. Am si eu pe la mine pe la scoala fete d'astea si cand le zici : E un mare gay, repede iti raspund " habar nu ai ce e aia muzica si nu e gay, voi nu stiti cum e " :-&. Va trece si vremea lui, va fi la fel ca si Montana, uita lumea de el.
Deci chiar nu imi pasa de ei si daca imi critica muzica am cateva cuvinte pentru ei "mi se rupe".Asta este parerea unora care nu stiu ce e muzica de calitate si bine facuta.El numa da din gura pe un negativ asta face. Uitativa la rockul de calitate cel clasic de la origini. Uitativa la heavy metal.Nu multi stiu cat de greu este sa canti la o chitara sau la tobe intr-un ritm asa de alert ca la unele trupe si nu multi stiu cum este sa canti Thrash metal tipand tot concertul.JB nu stie asa ceva si multi din fani lui nu stiu asa ceva.Si eu am zis ce mare lucru sa canti la o chitatra asa zic multi dar cine crede asa sa puna mana pe o chitara si sa scoata cu ea 3 note legate sa vada cat de dificil este.Si respect viata si munca acelor oameni care fac acest lucru.
Alex363839 întreabă: