Complet fals. Ii critica intr-o mai mare masura cei care castiga mult sub 5000-7000 lei/lunar, pentru ca acei oameni se descurca cu mai putin si pana la urma le dau dreptate, sunt singurii in masura sa critice.
5-7000 daca nu iti ajung atunci ai o problema. Sau mai multe. Ca nu iti permiti rate la apartament in Dubai ca infectul ala de la cefere, asta e partea a doua.
Uite că nu-mi ajung. Și cum să-ți ajungă?
Nu trăim doar cu pâine și pateu. Mai ieșim și noi în oraș, mai luăm o haină din când în când.
Ai mai fost și tu pe la magazine?
Știi cât costă un covrig? Știi cât costă o pizza?
Mai ales dacă ai și o familie și niște copii de întreținut…
Da, poate că-ți ajung banii când ai 20-25 de ani.
Dar, sincer, nici atunci — pentru că atunci vrei distracții. Deci e tot aia. Deci, din nou spun: nu, nu-mi ajung.
Cel puțin nu în condițiile astea.
Nu cu prețurile actuale.
Am fost pe la magazine. Costul productiei industriale/artizanale a explodat. Pe de alta parte, e din ce in ce mai profitabil sa iti faci chestii super-sanatoase acasa. De haine, oricum hainele noi - cu exceptia celor tehnice/pe anumite sporturi - sunt super-proaste in zona de preturi mainstream. Outlet/SH, nici o rusine, in 90% din cazuri imi iau cu 30-50 de lei articole noi, cu eticheta, care in magazine "normale" ar costa de 10-20 de ori mai mult.
Ia defalcheaza-mi te rog cheltuielile pe categorii si zi-mi cit ai aloca pentru fiecare ca sa vedem si un necesar lunar. Presimt ca o sa ajungi si tu ca directorul ala de la cefere care zicea ca 10-11k eur cit face el nu e mare fis. Asta in conditiile in care conduce o companie care e pe duca si nu i se pare nimic in neregula cu asta.