| nipsi a întrebat:

Azi mami mi-a zis ca ma comport ca un emo si eu m-am usparat nu imi place stilu. II. Zice ca comentez si ca eu peste cateva zileimi tau venele pe strada is ca bedmen-bedment? ce s afac

7 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Da trebuie sa iti asculti parinti asa ca mergi pe strada si taie-ti venele laughing

| Ecea a răspuns:

Pai prima data invata sa scrii, nu prea am inteles nimic.
Apoi nu mai comenta.Parintii au mai tot timpul dreptate.
Nu ai nici un drept sa raspunzi sau sa vorbeste peste ei.
(daca ai fi copilul te-as lega de calorifer)
Ai tupeu sa te si plangi.Nu e de ajuns ca primesti o casa, mancare, bani de buzunar si asa mai departe.Du-te pe strada si descurca-te singur/a sa vezi atunci daca mai comentezi ceva.
happy

| Ecea a răspuns:

Thekillerboyka ai probleme cu capul.
Dar ai sa cresti si probabil o sa ai copii.
Eu am 20 de ani si nu imi permit sa comentez prea multe in fata mamei sau a tatalui desi nu mi se par pe placul meu.Dar cred ca pot macar sa tac.
Desi stau cu mama in casa,eu spal vase,fac cumparaturi,imi spal haine,fac curat, imi gatesc si multe altele. Faptul ca inca ma mai tine in casa la varsta mea mi se pare suficent si nu am nici un drept sa comentez.
Tu ce faci in casa?
Ai muncit vre-odata sa iti castigi singur/a existenta sa vezi cum e sa iti platesti singur/a ceva?
Nu cred ca ai nici un drept sa comentezi, asa comunisti cum sunt parintii sunt ai tai si trebuie respectati chiar daca iti plac sau nu.

| Ecea a răspuns:

La dracu,ce viata ai.
Pai prietene si daca ai locui singur ce ai face?
Nu ar trebui sa iti speli,calci,gatesti singur?
Sau angajezi personal specializat pentru tine?
Nu ma pune nimeni sa fac nimic in casa,pur si simplu fac eu pentru ca nu mananc ce mananca ai mei,nu imi place cum spala rufe,nu vreau sa se apropie de camera mea si asa mai departe.
Eu personal am de gand sa raman burlac toata viata, nu crezi ca am nevoie sa stiu sa fac de toate?
Poate chiar imi place sa imi fac singur ce am nevoie.
Eu spre deosebire de tine ma descurc si ma voi descurca si cu parinti si fara, mi-e total indiferenta prezenta sau absenta lor.Dar tu ce ai sa faci?
In alte tari dragul meu prieten din UE exista posibilitatea ca din moment ce ai implinit 18 ani si nu continui o facultate sau altceva sa ramai pe drumuri.Pur si simplu isi trimit copiii cu chirie sa se descurce.
Si iti spun 100 % ca unde sunt eu toti prietenii mei desi au parinti cu apartament ei stau cu chirie.
Asa ca ai grija cu gandirea asta pentru ca maine poimaine poti sa ramai fara parinti dintr-o intamplare nefericita sau cine stie(nu iti doresc asta)si ai sa ramai pe drumuri sau ai sa traiesti intr-o mizerie continua.

| rolly3342 a răspuns:

Vaaiii emo poate nu esti dar analfabet sigur...ai vreo 9-10 ani, nu? si mama ta asa vorbeste cu tine?

| thekillerboyka a răspuns:

Comenteaza in continuare e dreptul tau! Adica ea sa te aiba la mana! Nu esti emo daca i comentezi asta inseamna ca ai curajul sati ceri drepturilestraight face si eu stau cam prost cu mama e mult prea comunista si toata ziua imi turuie la cap ce sa fac! Sti cum o pui la punc? I dai o sperietura zdravana! Eu am plecat pe marginea unui rau ca s-o sperii si a functionat Acuma stau mai bine cu ea. Ma lasa un pic mai liber dar comunista tot comunista ramane.

| thekillerboyka a răspuns:

Bai ecea ecea... Da am muncit si am vazut cum i sa imi castiga banii! Si sa stii ca imi ascult parintii. adica tata. " mama " e o porecla pentru ca eu nu o consider mama no talking si chair daca ai tu 20 de ani nu sti tot! Si nu ai stat cu una ca ea. Aicia nu e vb de bani pentru ca nu cer multe. hrana si sa-mi plateasca netul! Asta o face bine inteles tata, pe el il respect si nu i comentez pentru ca ma intelege nu ma pune toata ziua sa fac numa ce vrea muschiu lui, da ce yos robot? MAI **** in **** ca sa **** pentru *****!
Maicata te punea in fiecare minut sa faci cate ceva so nu se mai oprea pana nu venea ora culcarii? Si a 2 ua zi sati zica. pai ce u ai facut treaba? u n-ai facut nimic O.o! ASA CA TACI! Oi avea u 20 de ani dar nu ai trecut penste o comunista! Repede te-ai dat tu cu gura sa-mi explici mie, si u si maicamea credeti ca stiti totul! In viitor vedeti prin pereti si sunteti desteptii lumi! HAHA Daca vi tu sa stai o saptamana cu ea si so si mai asculti iti fac statuie dar daca nu imi dai u mie 100 Leiwinking ce zici incercam?