Probabil ii spuneam : de cate zile nu ai mai mancat? sau ceva de genul asta.
Acum cred ca ti-ai dat seama ce fel de prietena este
E o diferenta de... maniere, de educatie. eu zic ca n-ai nimic de impartit cu ea, fa astfel incat sa-ti fie cat mai rar in preajma. ce-ar fi trebuit sa fcai atunci? nimic, cu marlanii nu trebuie sa te pui. ce trebuei sa faci acum? sa inveti sa-ti alegi... cunostintele. nu ai de ce sa te superi, n ue vina ta ca unii oameni inca nu si-au coborat manierele din copac si nu si-au scos educatia din pestera.
Sincer dacă era pungă ta nu putea să-ţi o ia din mână. În locul tău nu-i spuneam nimic dar altă dată să zicem că ai alune da? păi nici nu o serveşti măcar.
Pei eu ii ziceam Auzi, draga mea.Este punga mea de alune
Fat`o, mnu ai bani de alune
? Si plecam
Imi facusem o parere rea despre ea.Plus ca e nesimtsita.Mai e si rea :p
Fundita?
Doamne. ce sa le ceri persoanelor cu acest caracter)...nemancata 7 ani dati de masa
)
). eu una i`as fi dat si una si ii mai ziceam si miloagax( sa ia dar mai cu limita
...foarte obraznic din partea ei
Pai e o nesimtita...
Aia se mai poate numi prietena?
Trebuia sa ii zici ca e criza
Pai daca ti-ar fi fost inainte amica (nu prea am inteles ce iti era) sigur te-ar fi folosit... mi-as fi schimbat imediat parerea despre ea.si dupa ce a terminat punga ma-si uita cu o privire ciudata la punga si as tace din gura, dar sa am grija ca atunci cand ma uit ea sa fie atenta la mine si nu i-as zice nimic dar cred ca s-ar simti prost. Asta e parerea mea
...
Btw` stiu cum e =]]. am acelasi specimen printre amici . btw` cand face scene de astea eu nu comentam, dar i-am zis intr-o zi si se abtine de atunci. pur si simplu mi se pare ca e un gest de nesimtire sa iei fara sa ceri.
Te-ai saturat draguta? sau facem cheta sa iti mai luam o punga?
cam asta ar fi fost raspunsul meu.
Pai, nu trebuie sa te superi pe ea, poate asa este felu' ei de'a fi.
Chestia e ca da, intr-adevar nu prea a dat dovada de prea multe maniere si prea destula educatie.
Dar asta este deja vorba despre felul in care a fost crescuta, educata, si de mediul, conjunctura in care a trait pin'acum.
Mdeaaa, incearca sa nu te prea apropii de ea, pentru ca s-ar putea sa fii dezamagita din ce in ce mai mult de ea, asa ca pastreaza distanta este sfatul meu.
Te-am pupat si sper ca ti-am venit macar un pic in ajutor.
Pa-pa!
Da... e chiar nesimtita. Da na...in societate avem nevoie si de din astia nu?oricum i as fi zis ceva de genul asta:da mai scoate laba din punga
te cam inveti la alunele mele. adica inteleg ca e criza si ca nu ai bani sa-ti iei, da nici in frutea mea nu scrie chiosc
))
asa trebuie sa procedezi cu specimenele astea
Deci eh chiar nesimtita. Adica macar daca te intreba daca mai poate sa ia.
Eu ii ziceam ceva de genu: Bahh de cand drak n-ai mai mancat? N-ai mai mancat alune in viata ta?
Om nebun.
Bine... la mine e ceva perfect normal sa vorbesc asa. Asa vorbesc de fiecare data cand ma enervez sau ceva.
Sau poate chiar mai rau.
Probabil a vrut sa glumeasca cu tine da s-a lacomit si a mancat toata punga, da ce zici ca eu si prietena mea la 8 ani curatam toata casa si cand terminasem, amandoua primisem 30 de lei, dar ea mi-a furat banii si avea 60 de lei. nenorocita!
Este bine ca te-ai abtinut si cred ca ea s-a crezut prietena apropiata de a ta si a crezut ca nu te vei supara
Dhoamne...sa-ti ia punga de alune din manaPe fete ca acestea nu le poti considera prietene.Parerea mea e ca trebuia sa iti ceara voie ca sa poata manca si ea din punga cu alune.Nu o cunosc, nu stiu ce fel de persoana este, dar parerea mea este ca e cam nesimtite, fara suparare. Ceea ce ar fi trebuit sa faci e sa ii fi luat punga din mana si sa-i spui vreo 2
. E punga ta, si tu trebuia sa decizi daca vrei sa ii dai si ei sa manance, nu sa-ti ia punga asa fara rusine...Ar trebui sa ii eviti prezenta si sa eviti astfel de persoane profitoare.
sunda plz?