| Cosminovici18 a întrebat:

Am 2 prieteni din care unul imi este vecin iar celalalt coleg de clasa si tot timpul ma intreb de au atat de mult noroc? ma gandeam sa fi aiba de la Dumnezeu dar nu cred ca nu sunt ei asa de credinciosi dar totusi de unde au asa de mult noroc? De ex: o prietena de amea nu-i place pe ei doi dar in totdeauna cand se intalnesc unul din ei o ia in brate iar ea sta nu zice nimic si nu inteleg de ce de unde au atat noroc! sau alt ex...astazi vecinul meu a ramas pe afara pentru ca nu avea cheia de la usa si l-a sunat pe fracsu sa-i aduca cheia si tocmai i-a zis,, Da uite acum vin intru in bloc,, deci atat noroc pe capul lui nu am vazut in viata mea sau alt noroc se joaca goalunited si un fundas care fundasii sunt cei mai scumpi avea forta de 1, 0 si in 2-3 zile i-a crestu 1, 2 si de la inceput a primit 2 fundasi de 1, 0 iar mie ca sa-mi creasca jucatorii astept vreo 5 saptamani! Deci pana la urma imi poate explica si mie cum sta treaba cu norocul lor de unde vine? Dau funda.winking

Răspuns Câştigător
| Tkn a răspuns:

Noroc(dupa spusele parintelui Cleopa) este un drac...
In legea Karmei nu exista noroc!(din cate stiu)

1 răspuns:
| Kirby a răspuns:

Sunt de acord cu @Tkn.Iar norocul si ghinionul nu vine de la sine.Tu iti influentezi cu propriile actiuni viitorul, respectiv norocul si ghinionul, care nu exista.

Am dat-o de gard.O-o