| Aiied a întrebat:

Buna happy Am stat vreo 2 ore cu un verisor de al meu si trebuia sa ma uit si eu la desene ...era un desen Jonas (sau ceva de genu') si un tip cu parul' cret ceva Nik sau Mik il chema big grin era indragostita de o fata si a facut un cantec pentru ea cantecu' ala imi trebuie ala Nik sau Mik (sau ce o fi) l-o cantat cu chitara ...imi puteti spune de unde descarc melodia?happy

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Melodia se numeste Give Love A Try;)Si o canta Nick;)
Uite aici :
http://www.youtube.com/watch?v=XSZ4n1H1hSQ&feature=related

8 răspunsuri:
| Fvn a răspuns:

Give love a shot sau try laughing e cantata de Jonas

| 2l3xandra a răspuns:

Give love a try(da iubirii o sansa)este cantata de nick jonas pentru o fata pe nume penn iar ea intelege ca el a compus melodia pentru ca ea sa o cante... o poti descarca pe pe fisierul meu daca nu ai facut rost de eawinking

| pnKK a răspuns:

Cauta pe YouTube "jonas brothers music" sau fara "music", si asculta melodiile lor pana dai de acea melodie, poate mai gasesti si altele atractive. Nu prea avem cum sa stim ce melodie era aceea. Probabil daca ne uitam impreuna cu tine sau eram fani infocati ai acestora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa esti pr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall cf?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal TheKid ma num Andreea sh melodia se num Your Biggest Fan este cantat de Nisk Jonas si o poti gasi astfel intri p google scrii numele melodiei scrii sh fisierul meu si asta e daca vrei s mah vd id-ul meu este night_angel_died

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai scrii pe google `Jonas Brothers-Give love a try download`

| malika a răspuns:

Este Nik... si melodia se numeste Give Love A Try