| NoMusicNoLife a întrebat:

Cum pot sa imi aleg nimic-ul de la mess pentru altii? Adk cum sa imi aleg eu numele care o sa-mi apara la altii. ca daca la inceput am un nimic si apoi il mai schimb, ramane tot ala de la inceput la ceilalti sad. stiu ca parca era atunci cand bagi un id nou iti apare acolo cand iti da accept cum sati apara numele, da nu vreau acum sa le sterg pe toate si sa le bag din nou.

deci plz explicati-mi pas cu pas big grin

mersitongue funda la rpimu rasp buntongue

Răspuns Câştigător
| Diana498 a răspuns:

Numele tau?
daca da atunci tot ce trebuie este sa dai click dreapta la tine apesi pe contact details, iti schimbi numele si apoi trimiti un mesaj la toata lista sa apese pe ctrl+shift+r si apoi daca ei apasabig grin noul tau nume va aparea si la eihappy
daca vrei sa schimbi numele celorlalti tot ce trebuie sa faci este sa apesi click dreapta pe persoana careia vrei sa ii schimbi numele, apoi pe contact details si scrii numele dorit... sper ca ti-am fost de ajutor!
Bafta! Funda?

2 răspunsuri:
| CrazySunshine a răspuns:

Dai click pe numele la care vrei sa-i schimbi nimic-ul apoi dai click dreapta si dai contacts details acum iti apare sus nimic-ul care il are acum si tu stergi tot numele si scrii care vrei si dupacea dai save&close si gata i s-a schimbat nimic-ul.

| BaiatuFitzosu a răspuns:

Buna! deci sa iti explic, dai clik pe poza ta de sus de tot ( acolo unde e poza sub messenger ) dai acolo unde iti apare la " contact detalis " si o sa iti apara un ecran unde iti scrie numele. acolo in ecranul ala o sa iti apara num ele, unde scrie nickname si acolo scrii numele care vrei sa iti apara la alti! simplu si gata! apoi ce mai trebuie sa faci e sa dai un sign out si intri din nou si gata! Acu dai funda ca te am ajutat!