Pai e genu de om cu doua fete. Sti si eu am avut un "frate" de genu, si tot asa mi-a intors spatele, cand am nev de el nu ma ajuta ma rog etc. Asta e o invatatura pentru tine, sa nu mai ai incredere in nimeni decat in tine si perosana iubita... Cat despre acest "frate" al tau spune-i ca nu mai ai un gram de incredere in el. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Eu zic mai bine sa il lasi in pace. Din acest moment nu se mai numeste prieten (frate) pentru tine. Dar poti sa ii zici ca acum vezi ce frate ai si punct. Nu mai ai ce discuta cu el de acum. Atata vreme cat nu mai ai nimic de impartit cu el o sa iti duca lipsa si o sa realizeze ce a facut si s-ar putea sa isi ceara scuze daca nu isi cere inseamna ca nu regrete ce ti-a facut. Acuma depinde de tine daca o sa il ierti cand isi cere scuze sau nu. Eu daca as fi in locul meu nu l-as putea ierta. Orsicum doar timpul rezolva aceste lucruri. Succes:*
Da, sunt sigura ca el a zis. La o clasa le-a zis de fata cu mine. M-am facut ca n-am auzit.
Da, sunt sigura ca el a zis. La o clasa le-a zis de fata cu mine. M-am facut ca n-am auzit.Si restul stiu de la el. I-am intrebat!
Atunci zi-i ca e un *** si sa te lase in pace.Sigur n-o sa-i convina si isi va cere scuze
Pai cam asa reactioneaza majoritatea baietilor.O prietena de-a mea se combinase cu un baiat si a tinut asta mai la discretie si nu le-a spus decat prietenilor.Dar cred ca el a spus fiindca cam la 2-3 saptamani dupa asta stia tot satul de combinatia lor.
Ai putea sa-i zici ca nu-i cunosteai latura asta si ai vrea sa iti spuna cat se poate de sicer de ce a facut asta si sa speram ca o sa iti si spuna. Sper ca te-am ajutat.
Iti zic eu millanteria ce sa faci : te duci cu iubitatu si ii zici asa bah esti un magar ca te am rugat s anul mai zici la nimeni si tu ai spus sa nu ma mai bagi in seama niciodata si pleci desigur nu l mai bagi in semaam pana nu se roaga de tine ...bla bla bla
Nu prietenu a zic. "Frate'miu", care nu se mai poate numi frate!
Spune.i ca e genul de om care te ****. genul de om care se schimba cand nu te astepti...genul de om cu atatea fete cu cate are pomul frunze. spune.i asa:* funda?
Fruntea sus ...ai dreptul sa faci ce vrei atat timp cat stii ce faci.nu cred ca trebuie sa-i reprosezi nimic doar il ignori si .atat.vezi prietenii sunt de multe feluri.
"am crezut k esti frate'miu.n-am stiut ca esti asa barfitor.sau esti un pic gelos"?
alexx102428 întreabă: