| tadina125 a întrebat:

Buna,nu stiu daca sunt multe de spus sau nu dar hai sa incepem. As avea 2,, prietene" dar cum se face ca 1 fara suparare (pentru ealaughing))) ezbuciumata aiurita,adica e mult prea cuminte in sensul ca nu ai ce vorbi cu ea,eu nu am injurat si nici nu o s-o fac vreodata dar ea se supara pana si la cel mai mic lucru spus de cine va ca a intrebat-o unu care e treaba bai si se supara. Adica nu poti sa o tragi un pic sa fie,moderna' cu tine, pana acum dooar 1, vine a 2 ua.Ar fi o prietena cu care te poti comporta nu urat, stie de glume, dar nu simt cxa e o prietene adevarata. Eu nu asavea cu cine saa ma impritenesc din clasa fiindca au 2 colegi si una e fitoasa de vrei sa o dai de toti pereti, altu ce sa zic sa il arunci in locul unde nu ajunge soarele.Sunt timida si ma barfesc peste tot ca eu sunt fitoasa cand ele sunt si ma fac si barfitoare cand de fapt sunt barfitoarele cela mai mari. Intrebarea e sa nu mai am pe nimeni si a imi vad de scoala (ca eu chiar nu vreau sa ma laud )am luat si bani la olimpiada de tehnologie am, premiul 1 dar profesori (am uitat-o pe asta)plac o fata si aia cu doaua fete joaca treatu can vine doamna diriginta in ziua aia ba frate e suparata, doamna zice ca nu face diferente dar din vacanta cand vine o pupa pe ea o dragasteste si spune ca i-a fost NUMAI DE EA DOR dupa aia a spus ca i-a fost de toti.Eu oare sa imi vad de scoala pana la capat de treba mea. SCUZE DE GRESELE DAR AM CEVA LA O MANA FUNDA PT CINE MA AJUTA

1 răspuns:
| Mihaela1964 a răspuns:

Sa-ti vezi de scoala e lucrul cel mai bun.Prietenele nu se aleg neaparat dintre colegele de clasa, ci dintre fetele cu care ai ceva in comun. Poate ca pana acum n-ai intalnit pe cineva cu care sa te intelegi foarte bine, dar nu-i timpul trecut inca.Pana atunci ai grija de tine, cultiva cei bun si frumos in tine.