| roxx_5565 a întrebat:

Buna

poate ca vi s pare intrebare stupida dar uitati:))
:
am intrat pe un site

"cum aflii o parola d la mess"
e adevarat:)):))?

daca da

spuneti-mi cum
:

uitati site`ul

http://www.contrasens.com/......cuiva.html

fundii`:x

4 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Cauta dupa aia pe desktop un fisier. xsl care poate sa aiba ca nume toidi sau diputs si-l deschizi. Acolo se afla parolele.
toidi=idiot diputs=stupid nu exista!

| usy313 a răspuns:

Nu merge am incercat. am facut cateva id-uri, am facut exact ce-a zis dar nu merge. nu exista asa cevawinking. daca vrei sa spargi parola la cineva trebuie sa ii stii "secret questions" si raspunsurile. numai asa merge

| nana a răspuns:

Buna roxx. Am citi tot articolul care este scris in saitul respectiv. Mi se pare o distrugere a identitatii altei persoane.Sincer nu am incercat, tin la pastrare intimitati mele si, din respect pentru ceilalti nu am avut curiozitatea de a sparge parolele celor din lista mea. Mi se pare destul de real cea ce scrie acolo. Sti ca pisica moare de curiozitate laughing. Din acest motiv nu am pus in practica ceea ce ne invata acolo.happy Am auzit si la unii amici de ai mei ca le-a fost sparta parola. Deci adevar, dar totusi sa avem bun simt si sa respectam ceea ce nici noua nu ne place. Pup
nana

| phineass a răspuns:

Nu exista site doar cu un keylogger poti sparge o parola DAR majoritatea keloggurilor sunt facute ca sa iti fure tie informatiii din pc deci nu te increde in site-uri de genul asta.happy