| AnonimaRo a întrebat:

BUNA TPU! Stiu ca e cam devreme, dar aveti idei de farse de 1 aprilie pentru doamna diriginta (pun intrebarea acum pentru ca trebuie sa vorbesc cu colegii)? 1 aprilie pica luni (cand am ore cu dansa prima si ultima). Dau funda! Si va rog, fara raspunsuri de genu: „Va pregatiti cu o luna inainte laughing)"!

13 răspunsuri:
| xClementine a răspuns:

Creca voua va e prea bine si vreti sa faceti o vizita pe la director sau sa va puneti parintii pe drumuri pana la scoala. laughing Depinde cat de bine sta diriga voastra cu nervii, totusi, daca e o farsa, sa fie una cu gust. happy Eu cel putin, impreuna cu clasa mea, am venit anul trecut de 1 aprilie toti imbracati in pijamale, evident, decente. A fost o surpriza destul de faina pentru toti profii si dirig si n-a fost nici exagerata, pe langa faptul ca ne-am distrat. happy

| JASMYNA88 a răspuns:

Pai va ascundeti toti sa creada ca ati plecat toti de la ora! ii lasati un biletel: am plecat la o berelaughing si cand iasa din clasa o asteptati toti in fata cancelariei sau undeva si ii spuneti ca a fost pacaleala.happy

| AnonimaRo explică (pentru JASMYNA88):

Buun Daca nu primesc alt mesaj mai bun pana pe 1 poate o sa ai funda

| 123lalala a răspuns:

Am o idee buna laughing ce ai zice daca ai cumpara ketchup si te-ai preface (tu sau un coleg) ca te-ai lovit sau ca iti curge sange din nas laughing daca faci sa para cat mai real o sa fie o gluma tare laughing sper ca te-am ajutat funda?

| dgeko a răspuns:

Daca aveti ora cu ea in ziua respectiva cand intra in clasa sa nu gaseasca pe nimeni voi fiind ascunsi pe undeva prin baie laughing sau afara.

| BalonnasheDeSapun a răspuns:

Am o idee:: Cumpara un fel de jeleu lipicos, ca un fel de plastilina, muci, si pune-l pe scaunul profescoarei.Sa iti spun una pe care am facut-o unei profescoare. I-a O PUNGA unflo cu aer si leag-o bine, ia un cearceaf si pune-l pe scaunul profescoarei sub punga.Cand se va aseza cineva va suna:I-a Praf de Scarpinat si pune-l pe caterdra

| BalonnasheDeSapun a răspuns:

Iti zic una foarte suparatoare...de recomandat unui vecin, ia 4 tuburi de crema epilatoare si goleste bidonul de sampon, si varsa crema epilatoare acolo, cand se va spala pe cap, victima o sa ramana fara par

| LoveAnimepsimagirl a răspuns:

Ar fi o idee sa intarzii putin si sa-i zici ca ai intarziat pentru ca ai vorbit cu directoarea si ca vrea sa vina imediat in biroul eilaughing.

| alexandrUUUU78463724 a răspuns:

E una veche care era ceva gen pe o foaie scriai "Ai grija ce ne dai la test ca am luat numarul de la masina si o sa il dau la baietii din cartier" sau iar pe o foaie scrii "a se citi in caz de incendiu pe verso" iar pe spate "am zis in caz de incendiu"Succes

| AnonimaRo explică (pentru alexandrUUUU78463724):

Vreau ceva care sa nu uite

| darrio2007 a răspuns (pentru AnonimaRo):

Ai grija sa nu te tina minte la note.

| Acccccaa a răspuns:

Fao pe asta. Ia o ceapa si niste ciocolata. Topeste ciocolata si pune-o pe ceapa ca pe un mar glazurat. baga un bat si da-i doameni tale diriginte. asta merge si cu prietenii cv. laughing

| MarioStelistul14 a răspuns:

1: cam cu vreo ora inainte sa vina doamna voastra, sa ii imfasurati toata catedra in hartie si sa scrieti cu simceritate Dracula
2: sa inlocuiti toate cartile cu orice fel de reviste
3:cineva sa ii puna pioneze pe scaun
4:sa puneti in spatele clasei catedra si sa o lipiti cu aracet scoth etc.
Sper ca te-am ajutat happy