Creca voua va e prea bine si vreti sa faceti o vizita pe la director sau sa va puneti parintii pe drumuri pana la scoala.
Depinde cat de bine sta diriga voastra cu nervii, totusi, daca e o farsa, sa fie una cu gust.
Eu cel putin, impreuna cu clasa mea, am venit anul trecut de 1 aprilie toti imbracati in pijamale, evident, decente. A fost o surpriza destul de faina pentru toti profii si dirig si n-a fost nici exagerata, pe langa faptul ca ne-am distrat.
Pai va ascundeti toti sa creada ca ati plecat toti de la ora! ii lasati un biletel: am plecat la o bere
si cand iasa din clasa o asteptati toti in fata cancelariei sau undeva si ii spuneti ca a fost pacaleala.
Am o idee buna
ce ai zice daca ai cumpara ketchup si te-ai preface (tu sau un coleg) ca te-ai lovit sau ca iti curge sange din nas
daca faci sa para cat mai real o sa fie o gluma tare
sper ca te-am ajutat funda?
Daca aveti ora cu ea in ziua respectiva cand intra in clasa sa nu gaseasca pe nimeni voi fiind ascunsi pe undeva prin baie
sau afara.
Am o idee:: Cumpara un fel de jeleu lipicos, ca un fel de plastilina, muci, si pune-l pe scaunul profescoarei.Sa iti spun una pe care am facut-o unei profescoare. I-a O PUNGA unflo cu aer si leag-o bine, ia un cearceaf si pune-l pe scaunul profescoarei sub punga.Cand se va aseza cineva va suna:I-a Praf de Scarpinat si pune-l pe caterdra
Iti zic una foarte suparatoare...de recomandat unui vecin, ia 4 tuburi de crema epilatoare si goleste bidonul de sampon, si varsa crema epilatoare acolo, cand se va spala pe cap, victima o sa ramana fara par
Ar fi o idee sa intarzii putin si sa-i zici ca ai intarziat pentru ca ai vorbit cu directoarea si ca vrea sa vina imediat in biroul ei
.
E una veche care era ceva gen pe o foaie scriai "Ai grija ce ne dai la test ca am luat numarul de la masina si o sa il dau la baietii din cartier" sau iar pe o foaie scrii "a se citi in caz de incendiu pe verso" iar pe spate "am zis in caz de incendiu"Succes
Vreau ceva care sa nu uite
Ai grija sa nu te tina minte la note.
Fao pe asta. Ia o ceapa si niste ciocolata. Topeste ciocolata si pune-o pe ceapa ca pe un mar glazurat. baga un bat si da-i doameni tale diriginte. asta merge si cu prietenii cv.
1: cam cu vreo ora inainte sa vina doamna voastra, sa ii imfasurati toata catedra in hartie si sa scrieti cu simceritate Dracula
2: sa inlocuiti toate cartile cu orice fel de reviste
3:cineva sa ii puna pioneze pe scaun
4:sa puneti in spatele clasei catedra si sa o lipiti cu aracet scoth etc.
Sper ca te-am ajutat