| Rallu a întrebat:

Buna TPUlove struck!
Ce parere aveti despre mine la prima vedere? Tin sa mentionez ca eu sunt fata in alb de la avatar.
O intrebare c`am stiupida, da' merge laughing:d

Răspuns Câştigător
| тøхх a răspuns:

Uiii, frumoasă foc. love struck Eşti o scumpă.

Nu'i stupidă, întrebarea.

Dacă vrei să afli ce cred alţi despre tine asta nu înseamnă că pui o întrebare stupidă.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pustoaica cu ceva aere.

| mihaibrasov a răspuns:

Ce parere sa am ca vad doar un zambet si o pereche masiva de ochelari. Sigur nu primesc funda, ca nu te-am lingusit ca anteriorii mei respondenti, dar asta e. Da-ti ochelarii jos. Ochii sunt oglinda sufletului.

| тøхх a răspuns:

Pentru mihaibrasov

Eu nu linguşesc dragul meu...

Eu doar mi-am spus părerea mea despre ea.

| rosto a răspuns:

Da, stupida intrebare. Esti o fata normala. happy Oricum, dintr-o poza nu ne putem da seama.

| ATHOS a răspuns:

Frumusica, draguta, desteapta foc(trebuie demonstrat)!

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

Esti tare cool si imi place cu esti ombracata la nebunie love struckbatting eyelasheswinking kiss

| Rallu explică:

Cum ti-ai dat seama ca am mici aere de diva, draga? doar dintr`o simpla poza, si mai ales ca am si ochelari?laughing Evident ca nu ma refeream la personalitate. Dar dupa cum vorbesti, se vede... ce fel de persoana esti. Ca sa comentezi personalitatea mea trebuie sa ma cunosti. Cel putin parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum ne dam seama ceva despre tine dintr-o simpla poza, in care si porti ochelari?thinking N-am nici o parere, un copil normal de maxim 13 ani cu mici aere de diva.

Bafta`!:*:*:*