Buna, renunta la prietenia cu ea...asa ceva nu se face, o prietena adevarata niciodata nu te-ar trada, nu ar profita de tine, nu s-ar baga in relatiile tale, eu nu cred ca merita sa te consumi pentru ea, de multe ori aparentele insala si acum ai vazut prin aceste fapate ca nu iti merita atentia si prietenia, indeparteaza-te de ea, mai sunt fete de treaba cu care te poti imprieteni si lega o prietenie frumoasa, aceasta `prietena`este o falsa care probabil isi cauta numai interesele proprii, rupe orice legatura cu aceasta individa, bafta!
De maine dimineata nu vei mai avea niciun gol in suflet pentru ca iti vei da seama ca nu se merita sa o numesti prietena.Meriti in jurul tau oamenii care sa te invete ce inseamna cu adevarat prietenia si nu parveniti.
Parerea mea este ca nu iti este o prietena adevarata, ca sa fii prieten adevarat nu inseamna numai sa stii sa stai la taclale sau mai stiu eu ce, ci trebuie sa stii sa ajuti omul atunci cand are nevoie de tine sa fii alaturi de el in orice moment nu sa al vorbesti pe la spate sau sa apuci sa povestesti ce ati vorbit voi, deci mare atentie deschide bine ochii ce vorbesti cu ea si daca intr-adevar mai merita sa-ti fie prietena cu adevarat.
E prietena ta cu adevarat? Nu pare a fi. Mai bine recalculezi relatiile, faptele dintre voi, increderea sau lipsa ei, tragi linie si vezi concluziile. Prieten nu e neaparat o persoana pe care o cunosti de mult timp, ci o persoana in care ai incredere, e sincera fata de tine si, cel mai important, te respecta.
Buna, din nou, pai renunta pur si simplu, fi indiferenta cu ea, ignor-o pe cat posibil, lasa loc de buna ziua, in rest nimic, fi rece cu ea, arata-i ca nu se mai poate, sau spune-i sincer cum sta treaba, spune-i ca nu merita dupa cate ti-a facut si ca din pacate nu mai puteti fi cum ati fost, nu merita sa te consumi cu ea...