| AndrikNebunik a întrebat:

Buna!
Vreau si eu niste statusuri tari, cu prietenie, cu dezamagire, speranta si iubire! merge si de comedie!
am mentionat ca dau funditaaaaa!? :* :*

8 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

M`ai iubit cu`adevarat sau te`ai jucat
mi-ai promis c`o sa ma tii si m`ai lasat sa cad

Te-am iubit,dar tu.ai plecat si mi-ai luat sufletul.

Si pun pariu ca ti-ai dorit candva...ceva ce n-ai putut avea...si te intrebai cum oare doar altii pot sa zboare.s-ajunga ei la steauaaaa ta!

Daca esti desteapta, lumea e a ta. Nu lasa pe nimeni sa-ti atinga inima

Gaseste-mi loc in inima ta.

Nu e nimic,Sunt obisnuita,Pic sa ma ridic,o iau d la capat cand prezentul nu`mi ofera nimic .

EU si TU intr'un cadru imperfect... Ametzitor,copleshitor ma strangi la piept
Nu o lasa sa plece , stii ca e singura kre te intelege !sad

Astăzi eu îţi mulţumesc,ai tot ce îmi doresc,imi faci frumoase zilele,nopţile ! Astăzi ai iubirea mea,nu te voi lăsa,tu mi-ai promis cândva că vom fi mereu aşa! :X

Citeste, retine, baga bine in cap ... sh nu uita nici intr-un veac ... Eu sunt fetita ce ti-a pus capac

o fata , nu o lasa ca tine la tine , Te iubeste si tot ce face , face pentru tine !

Certurile stii ,faze , prostii .Sau cand ne purtam ca niste copii . Ce zici ...Ai uitat ? Vrei sa`ti amintesc.tot ce conteaza e ca TE IUBESC !

Ai nevoie de`unu hotarat sa te iubeasca . N`ai nevoie de vreun prost sa te dezamageasca!

Spui ca adori si ca iubesti, dar nu stii sa pretuiesti.

Sa faci diferenta intre mine si ele. Toate te vor, dar nu te vor iubi ca mine.

Love is like the wind you can`t see it but you can feel it

Tot ce se intampla sa ramana intre noi.Si peste toate sa trecem amandoi...Sa-mi fi aproape in noptile cand n'am somn,sa imi spui ce vreau s'aud si sa adorm.

Intr`o lume intreaga esti doar o fiinta, dar pentru mine esti orice dorinta. love struck"
Ma trezesc si realizez ca esti ce`mi doresc, doar langa tine pot obstacole sa depasesc, visele toate sa le indeplinesc. Te iubesc! love struck

| Betty a răspuns:

1. O vipera ca ea cand te-a muscat, ii dai tot ce iti cere pe pilot automat! devil laughing
2. Ea mi-e ca o sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dupa culise, iar cand cortina a cazut, veselia a inceput \dancing
3. Dumnezeu ne-a facut prietene pentru ca mamicile noastre nu ne-au putut face surori.love struck
4. Zambeste mereu chiar daca ti-e greu chiar daca te doare zambeste si fi tare! Viata divelor Moartea tarfelorrrr!
5. Baietzii trebuie tzinutzi in PUFFFsmug PUFF o palma... PUFF un pumn feeling beat up
6. Am nevoie de un minut ca sa iti stric dimineata si de 2 legate ca sa te fac sa iti iei viata laughing
7. Asta este drumul pe care l-am ales in viata, Si n-o sa las pe nimeni sa imi stea in fata. N-am nevoie de sfaturi sau de parerea ta, Traiesc cum vreau, fac ce-mi place, e viata mea
8. Invata sa pretuiesti adevaratele valori…nu toate pizdele sexy sunt comori drooling
9. Chiar de plec voi lasa un pic din mine langa tine si la rau poate iti va fi mai bine love struck :* rose
10. Nu face dintr`o persoana TOTUL... Pentru ca atunci cand va pleca, vei realiza ca nu mai ai NIMICwinking
11. eu nu pun niciodata punct, pun mereu virgula, ca poate vreodata vreau sa ma intorc de unde am plecatkiss
12. aud cum plangi cum tipi cum spargi cum cazi te ridici te lovesti te ranesti te gandesti. te vad. innebunestilaughing
13. Femeile se aranjeaza si se fac frumoase pentru ca, din pacate, majoritatea barbatilor au ochiul mai dezvoltat decât mintea
14. IaO încet băi RomeO, ai figuri de ****rman.laughing
15. Sunt genu` de fatã ipocritã...genu` care stie sa minta cã’i fericitã!
16. Baietii sunt ca pantofibatting eyelashes inainte de a-i lustrui trebuiesc scuipatzihee hee
17. Cea Care`O maNanca Pe mamhi` De BanI`. E puStOaiCa` eI De 14 ani smug happy
18. e km trist frate.nu prea mai zambesti.ca`ai bagat`o pe mata`n lista de mess sa ai cu cine sa vorbesti.pentru tine asta`i tare ca idee.ca macar ai si tu un dialog cu o femeie.
19. La dracu', nu vreau sa mi se mai spuna ca viata merge inainte. M-am saturat sa ma exprim numai din cuvinte.
20. nu-mi pasa de tinesad! asteptatzi sa fiti bagati in seamasmug? (TRIST)! ai dreptul sa taci!winking ba ma auzi? te observhappy! tie rau:O? si mie cand te vad :X!
21. Aceeasi scena, alta piesa...
22. Indiferenta da mereu sah mat durerii:p
23. Zambetul e accesoriul meu preferat. love struck
24. Nu te agita, n-am sa bat de doua ori la usa care mi-a fost inchisa in fata
25. Mi-a zis odata mami o vorba desteapta: "printeso, nu alerga dupa caleasca care nu te-asteapta love struck

Răspuns utilizator avertizat
| Girl_5668 a răspuns:

1.nu merita sa plangi pentru. nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
2.am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere.si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi...
3.cand fugi nu-ti lasa sufletul in urma
incetineste si asigura-te ca si el te urmeaza.
4. when you look into my eyes, tell me what you see?(cand te uiti in ochii mei, spune-mi ce vezi)
5.sunt ca un inger fara aripi... fara speranta si condamnat la suferinta si singuratate.
6.prietenii falsi sa imi dea un buzz...astazi fac prezenta.
7. cei care ma critica si ma invidiaza-vor doar sa ma schimbe-pentru.ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata.
8.Nu ma stresa in momentu'AKUM
9.Lasa-le pe toate sa treaca"
imi plac toate la nebunie sper sati placa si tie:*

| Dreamin a răspuns:

asa` ca nu plânge, revino`ti în fire`. Asa` e în viata, una trece alta vine. În fine`. Hai sa zâmbim ca viata`i frumoasa`. Chiar` daca`i plina de nebunii, nu îmi mai pasa smug

Prietenia este ca relatia dintre mâna si ochi. Când mâna se raneste, ochii plâng. Si când ochii plâng, mana le sterge lacrimile; x

Si viata e roz daca ai o carioca buna!

Intre zambet si lacrima, durere si-o ultima speranta din sufletul meu Nu stiu ce sa aleg As vrea sa inteleg ce este bine si rau, trist si temator Visez din nou sa zbor Sa iubesc din nou mi-este dor love struck

O viata in care ai facut o MULTIME de GRESELI, e de o mie de ori mai buna decat o viata in care n`ai facut NIMIC!love struck
rau. rau de tot. sunt trista...si daca mi-ar pune cineva pistolul la tampla as zambi chiar as zambi. ...chiar vreau sa se termine. straight face

Fiecare zi e speCialaa... E plin de atraCtii`drooling Iar daca nu vi tu, vin altii` oh go on

Cand ma privesti ce regreti mai mult? Sansele pe care le-ai avut sau ceea ce ai pierdut? smug

Tu stii probabil ca e dificil... dar in ochii mei albasti vezi un suflet de copil...
toti` ma` admira`. peentru` ca` sunt` copill`. si` am` 0` lume` de` vis`... iar` simpla` mea` athingere`. ii` duce`n` paradis` love struck
0 mintseai, ii spuneai v0rbe dulci, ea te ierta, ai crezut ca va merge, dar paharuu` se umplea

Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.

Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasaoh go on

#Esti doar un tanar actor plin de talente, excelent la capitolul lipsa de sentimente. happy
Fara texte, scenarii` sh v0rbe aiurea spuse.de0camdata n`am sa`mi tin gandurile ascunse! Vise duse de mult timp scurse.nuu` regret faptele si vremurile deja apuse love struck

Simpla în cel mai complex m0d, timida cu un tupeu fantastic, energica într. o lene n0t0rie, zapacita în cel mai serios m0d, 0ptimista în cel mai pesimist m0d p0sibil, rea dar totusi buna!

Iti iei masini tari, te apuci de droguri, bagi pana nu mai poti, pierzi toti banii in cazino, ajungi praf. te uita toti.

Ok, taie`o, pleaca, cara`te, dispari, zbori, sterge`o, calc`o, evapora`te, mori! Fa`te scrum, arzi in culori, stinge`te si sufla`te singur ca-mi dai fiori love struck
Esti prea papusa
Chiar si fara fusta si toc

n`are nev0ie de m0tvie zdreamtza`i zdreamtza
zice ca`l iubeste da se p0arta de parca nu`i pasa
pe tarfa n`ai cum s`o faci femeie de casa

All my ladies on the floor
That’s how we go
Shake that ass up on the floor
And let it dirty down

6 miliarde de oameni in lume si uneori.tot ce ai nevoie este unul...
Tine-o de mana cand va plimbati si uita-te in ochii ei cand ii vb.Sarut-o pe frunte cand are cosmaruri si da-i curaj cand ii e frica.Imbratiseaz-o cand ii e frig si sufla-i usor p gene cand ii e somn.

Esti din Cap pana in piCioare ` Dulce Fara Semanare eSti d suss in joSs tot Ce inSeamna FrumoSs `!"
Ce mai vrr Iubii iuBii ` Sa mai Fkbatting eyelashes Adumi kaFeauaa la PAt laughing!

Pa`pa te puuuup Viata meaaawave...Myy vbbb candva.Cand o sa am timp.Sa`ty vad Fatarolling on the floor

vreau; x cE`i aL meu` sa fie aL meu~,~ Nimeni sa nu iubeasca cE iubesc eU; x

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Cel neprihănit arată prietenului său calea cea bună, dar calea celor răi îi duce în rătăcire.
Proverbe 12:26

Nu te împrieteni cu omul mânios şi nu te însoţi cu omul iute la mânie,
ca nu cumva să te deprinzi cu cărările lui şi să-ţi ajungă o cursă pentru suflet.
Proverbe 22:24-25
cum poate sta împreună lumina cu întunericul?
2 Corinteni 6:14

Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.
Romani 12:10

Ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel.
Luca 6:31

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti dau la funditalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey baietas aculta bine eu sunt eu ma cheama cum ma cheama dar dar nu iubesc pe cine vrei tu