Cosmar de inchiriat de Serge Brussolo
Shining de Stephen king
Cutia cu fantome de Joe Hill
Lacate carnivore de Serge Brussolo
Febra tot de Serge Brussolo ![]()
Preferata mea este Shining, insa personal cred ca Brussolo il intrece ca si geniu pe King.
Serge Brussolo-Krucifix,Haita,Carnavalul de fier,Moartea cu melon,Doctorul schelet,Mâncătorii de ziduri,Stephen King-Oraşul BântuIT(preferata mea),Misery,Apocalipsul,Carrie,Cimitirul animalelor,Christine,Dolores Clairborne,Jocul lui Gerald,O mână de oase,Capcană pentru vise,Lucruri preţioase,Zona moartă,Culoarul morţii,Clive Barker-Cărţile însângerate,Cabal, Everville,Dean Koontz-Sălaşul răului,Beţia sângelui,Miezul nopţii, Chelsea Quinn Yarbro-Hotel Transilvania,Palatul,Nopţile bestiei, Anne Rice- Interviu cu un vampir,Vampirul Lestat,Vampirul Armand,Vampirul Vittorio,Regina damnaţilor,Diavolul Memnoch, Povestea hoţului de trupuri,Bram Stoker-Dracula, Sălaşul viermelui alb, Rubinul cu 7 stele,Doamna în giulgiu,HP Lovecraft-Dagon,Chemarea lui Cthulhu,Monstrul din prag,John Saul-Umbra,Creatura,Chinuieşte-i pe copii, Prezenţa, Întuneric
Stephen King is the KING...multe dintre ecranizarile dupa romanele sale au fost de calitate.
anonim_4396 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: