Ieri am patit o intimplare amuzanta; faceam pizza si m-am umplut de faina pe burta pe miini pe fusta si pe tricou...am facut pizza mincam si am ajuns cu keceap pe fata...ma enervam ca nu se desfacea punga cu oua si trageam de punga pina am spart un ou apoi am alergat cu el la bucatarie albusul a atelizat pe tricou
Atunci cand ma aflam in autobuz si in fata mea era un surdo mut. Miera oarecum sa il ghiontesc, bine ca nu stiam ca are pb, si tot ziceam"pardon" pana cand usile autobuzului s`au inchis iar el s`a intors si a vazut ca ma agit astfel explicandu`mi prin semne pb lui.
Deci cea mai amuzanta intamplare cred ca a fost cand...sunt prea multe si nu pot sa aleg una dintre ele
Oricum:
La multi ani TPU!
Cea mai amuzanta faza a anului, dar si cea mai penibila in acelasi timp a fost asa:
Fiind din Constanta eram aproape in fiecare zi cu prieteneii la plaja, doar ca intr-o zi a venit unchiul meu de la Timisoara pe la noi la Constanta si mi-a cerut sa merg cu el si familia sa la plaja. M-am dus chiar daca nu prea imi placea. Am stat cu ei ceva timp dar imi venea sa fumez la un moment dat si... nu ca s-ar intampla ceva dar mi-e oarecum jena sa fumez de fata cu el (am 19) asa ca m-am dus langa parcarea de langa plaja si m-am pus langa un Audi TT (era mai umbra acolo) deodata observ o tipa buna rau de tot ca venea spre directia mea, eu s-o impresionez scot un cheile de la apartament si ma prefac ca vreau sa deschid TT-ul intinzand catre el brelocu de la chei si aud deodata "piu-piu" eu surprins ma uit catre tipa cu o privire gen [ :-s ], ea zambeste, urca in masina si... pleaca
M-am simtit foarte jenat atunci. Ma gandeam dupa aceea ce s-o fi gandit ea in capu ei!?
Faza asta n-am zis-o la multa lume
Viata in sine este amuzanta, deci prin urmare nu as putea spune care a fost cel mai amuzant moment de anul acesta!
Cand am fost in Franta, si la un Mc vorbeam cu o prietena (in romana) si era un negrotei de 2 metri langa noi care isi cumparase o gramada de mancare. Era insotit de un tip slabut, alb, si am inceput sa spunem diverse gen : "cata mancare mai cumpara?", "mai sta mult maimutoiul asta la coada" etc. si la un moment dat tipul alb a zis : "aveti grija ca poate altii stiu si limba romana" desi vorbea fluent franceza. Am ramas masca ). Nu o sa uit asta toata viata mea
.
Pai, s-au intamplat multe lucruri amuzante...ca de ex. l-am batut pe unu din a8-a
Mergeam o data cu un prieten la magazin si dintr-o data am auzit pe cineva in spate ma uit si il vad pe catelusul meu.il duc acas apoi mer inapoi cu prietenul spre magazin dupa un timp catelusul meu era idn nou in spatele nostru.Il duc acasa si mergem din nou pe la jumatea drumului catelul era din nou in spatele nostru.il iau in brate si merg acasa si il inchid in casa. Pe tot drumul m-am uitat in spate sa fiu sigura ca nu vine dupa mine.
anul 2010 a fost plin de chesti amuzante la scoala, acasa, cu prieteni
Cand am fost la mare iar mama a fost lovita de un val si a mai ramas numai cu picioarele la suprafata
Cel mai amuzant moment din 2010 a fost cand un coleg de-al meu, Adi, a luat de la cel mai nasol baiat din clasa un sendvis si cand s-a uitat la mainile lui pline de cerneala, praf si altele mult mai scarboase a inceput sa zica,, Ma gandesc intr-una la mainile lui Petrut. I-a sa-l desfac. Are sunca si unt. L-o fi facut el sau mama lui? '' Si incepe sa manance in scarba si eu eram langa el si incep sa rad cu lacrimi si dau peste calimara colegului lui de banca (da, la clasa a VII a mai au calimara) si m-am murdarit si pe uniforma, si pe fata, si pe par peste tot! Atunci am inceput sa rad si mai tare si zice colegul lui de banca,, Da-o in colo de calmara, tu n-o auzi cum rade, sa-mi bag picioarele!'' Eu de obicei nu rad asa cu forta dar de data asta chiar am patit-o rau. Si ca sa pun capac mi-am luat sticla cu apa si cand sa beau Adi scuipa tot ce imbucase si eu scuio toata apa pe colegul meu de banca, celalalt, cu care stau de fapt in banca. Si Adi, ca sa sfarseasca ziua cum se cuvine, scoate cutia cu lapte,,, isi baga picioarele'', o azvarle si o sparge pe mine si pe colegul meu. Precizez ca era! aprilie si totul e adevarat. A crezut mama ca m-a calcat masina cand am ajuns acasa...
A fost frumos tot anul cand am mers la mare, cand am inceput scoala, cand am dat teza la romana etc.Multe amintiri frumoase din anul care nu mai este mult si va ramane istorie.Foarte frumos anul!
La ora de dirigentie, un coleg radea intruna, l-a ridicat domn diriginte, i-a zis sa iasa afara, a pus mana pe clanta, vine domn diriginte, il da cu capu de usa de 3 ori apoi iesi afara. Se duce domn diriginte dupa el afara, la care ala:Nu am mai facut nimic, gata numai vreau
Pai cea mai amuzanta intamplare a mea a fost cand mi-am luat pantaloni si tot cadeau in jos adica nu stateau pe mine si pana la urma am reusit sa i aranjez cat de cat si o pr de-a mea tot imi zicea sa imi iau curea si eu nu o bagam in seama si am mers in parc si cum is eu mai crazy se poate spune si afro am strigat in gura mare ''servus lume'' si tomna atuncia mi-o cazut gaci de pe mine si tracea o baba si zice catre mine ''ti-o picat gaci fatuca'' atata m-am ras si eu si pr mea dapoi am avut si tampon si toti mo vazut asta o fost numa prima
2. odata eram la un party si acolo tot veneau baieti si ne trageau de fustita si numa ma intorc eu si i dau una in partea "SENSIBILA" si toti so ras de ala cum se tavalea pe jos
3. odata eu soramea si 3 prietene n-eam dus acasa la varamea ca m-o sunat ca sa ma duc repede ca is ceva hoti in casa veche si noi cu toate cu toporu cu cutitu cu toata dumnezairea intram pe usa din spate ca ni-o fo frica si intram repede in casa si numa ne uitam pe jeam un tip din ala mascat noi am crezut ca i numa unu pe cand mai ies inca 2 si noi bolundele nu am dat telefon la politie si se apropie de casa si intra pe usa ca noi nu am inchiso cu cheia tu si o luam la fuga acolo sus in camerele alealalte si mergem in camere diferite si Delia o intrat in camera cu o fatuc mai mica ca varramea avea grija de ea doamne ce o fost eu cu varamea si sorumea sub pat cele doua pr ale mele Mioara si Daria erau ascunse intr-un dulap si nebunele tot vorbeau acolo ca sa adoarma ca le era friqa si si noi am adormit no siam dormit vreo 3 ore sub pat si le-am zis sa inchida telefoanele ca or suna si si-or da seama si tot acolo erau mascati erau in bucatarie si cautau pan sertatre si noua ni-o fo friqa sa nu vie sa caute si in dulap ca acolo erau si bolondele alea no si apoi noi ne-am sculat si le-am tras si pe ele sub pat si se ridica Mioara si da una cu capu si urca sus mascati si noi atata de friqa ne-o fost ca am strigat si ni-o vazut si am sarit pe jeam intr-o balta cu noroi si tot alunekam si am fugit akas pe cand ne-am adus aminte ca nu am luat-o pe daria si pe fatuca aia mai mica tu si fugim innapoi pe la 1 noaptea si aia tot acolo erau erau dezbracati in pielea goala noroc ca erau inveliti si intram pe jeamu de la bucatarie ca i-am vazut pe jeam desbracati si nu vroiam sa vomitam in seara accea si ne-am uitat sa nu fie deschisa usa sa ne vada si atuncia le-am luat pe amandoua si pe dimineata marea surpriza erau parinti lui varamea care vroiau sa i faca o surpriza ca erau dusi in ungaria no si atata am ras da am si plans doamne ala era cel mai amuzant momnet din viata mea
Mai este o faza cand un coleg i-a pus, in clasa, pe scaun la unu o punga dinaia care cand se sparge lasa un miros oribiil si baiatu ala s-a asezat pe ea
) - numa odata simtit un miros ingrozitor in clasa si cu totii iesim pe hol, pe afara, la baie, fugeam unde apucam
! A venit dira, directorul, scandal maree
Dar s-au amuzant si ei
... O jumatate de ora a tinut mirosul, timp in care eram nevoiti sa intram in clasa sa ne continuam orele... da va dati seama
Pai am multe intamplari asa ca nu le pot spune in scris mi-ar lua vreo ora si jumate sa le scriu
Sunt mai multe amuzante
1.eram pe deal cu colegii doar cu 2 baieti B si M. M e glumetul clasei [ nu cont acum] si jucam ruiby cu E, C B si M [ nu dau nume
] si strigam disperata catre E sa-mi dea mingea ca eram libera si in fata mea era un damb, m-am impiedicat de el si am cazut la pamant, a fost penibil am stat putin acolo sa realizez c se intamplase si nu ma mai puteam opri din ras
daca m-ai fi vazut
2. Ieri la scoala : am avut 6 ore : prima ora Franceza, a2a Romana, iar intre pauza dintre Rom. si Mate [noi aveam o masuta pe care era o vaza cu flori iar apa era de la inceputul scolii iti dai seama cum mirosea (ingrozitor) si a impins-o un coleg si a cazut toata apa din ea si am stat 2 ore afara :X ceea c ma mira dar nu prea e amuzanta e mai mult o zi fericita :X si cam atat te pup
Eu impreuna cu colegii mei am vrut sa facem o fotografie in clasa insa in acel moment profesoara noastra intra in clasa si se uita mirata la noi cum ne faceam poze. In acel moment profesoara incepe sa rada impreuna cu noi toti.
Cea mai amuzanta intamplare a fost cand a cazut porfesoara de romana pe scari! Bine ca a avut noroc si na patit nimica, dupa ce sa rostogolit pe scari in jos am fugit repede la ea si am ridicato impreuna cu cativa colegi si am dus-o la cancelarie.Cand a venit la ora ne-a spus cateva bancuri si mie si colegiilor care am ajutat-o ne-a dat cate un 10 a fost super fain
Am si eu o intamplare amuzanta pe anul asta. E la ora de mate:
trebuia sa rezolvam o problema in 5 minute. Iar eu numai puteam de burta pentru ca mancasem un mar si bausem suc dupa aia. Si bineinteles ca pe mine m-a scos.Si cum stateam eu la tabla sa rezolv problema usor usor ma lasam pe vine si ma scremeam si profu' m-a intrebat de am si eu i-am zis daca pot sa ma duc la toaleta.Toti colegii au ras de mine. Dar eu chiar numai puteam de burta.
2. Sau odata unei colege i-a venit rau si profa m-a trimis cu ea la toaleta sa vomite in ghiuveta. Si femeia de servicii vine si zice:,, Ce faci ma acolo ca murdaresti ghiuveta! Nu puteai sa vomiti in toaleta?"
NE jucam cu minga in clasa si m-am enervat ca nu am prins-o mai niciodata si cand am prins-o am dat atat de tare in perete cu mingea incat s-a dus drept in geamul de sus. pana la urma au trecut 7 zile si profii nu stiau de ce era frig in clasa
am pus bani toti si am cumparat unul nou dar m-am dat de gol cand m inceput sa rad ca nimeni nu banuia nimic
))))
Întâmplarea mea pe care am trait-o şi care a fost cea mai amuzantă este următoarea:
Eram în curtea şcolii. Deodată apărură un câine. Toţii colegii mei s-au speriat de el şi nu ştiam de ce. Era foarte jucăuş. Dar când m-am ridicat de pe bancă, el a venit şi m-a apucat de fular, de mănuşii şi... de fund! Apoi m-a apucat de picior şi mi-a scos gheata! Am alergat după el înconjurul şcolii, şi la sfârşit, mi-am văzut gheata roasă şi vai de capul ei
Salut! Pai cea mai amuzanta intimplare din ultimul an a fost la tezzaa la romana cand nu am invatat de loc si tot am bagat la nimereala si culmea culmilor am luat ((((( 10 )))))... A fost cea mai haioasa intamplare!
Deci cu prieteni mei a incercat sa fac un filmulet! Un prieten are o dacie veche am spus tu intra pe geam si cand intri eu deschid usa, sa facem un filmulet sa rada aia de pe youtube! Cand am deschis usa, s`a rupt usa a cazut ala pe jos cu usa pe el!
In 2009-2010 a fost cand o fata mi-a pus piedica la scoala si era sa acad si cand am cazut ma pris un baiat de chiloti si mi-a scos mama ce tare e fost
Ce mai tare intamplare a mea a fost atunci cand eu si prietena mea faceam niste glume prostesti si radeam tare rau de tot! au fost mai multe dar asta este una dintre ele!
Pai sà intamplat sa fiu in magasin si eram foasrte obosita, strangeam in brate cumparaturile mele sa le duc la carut si nu am realizat si le-am pus in alt carucior si am plecat cu el... foarte jenant dar si amuzant
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: