| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| xdDx a răspuns:

Pei...iesam de la ore vorbind cu o colega cand de o data au venit mai multi copiiiiiiii si am pierdut-o la un moment dat credeam ca am gasit-o cand colo era o alta fata si eu deja o luasem de brat si incepusem sa vorbesc cu ea laughingdepre un secrelaughing

| Paty3 a răspuns:

Pai blushing Veneam spre casa linistita(afara ploua). Eram cu umbrela in mana si dintrodata vine un vant si imi strica umbrelalaughing Asta este o sa iau alta. E CRIZA!sad

| Douapunccteunics a răspuns:

Prima zi colega mea a venit la mine in vacanta de vara era vreo 2 noaptea stateam cu niste amici la geam eram eu, 2 baieti, amica mea si un baiat mai mic.Eu stateam pe canapea in camera amica mea afara pe banca cu cei doi baieti iar pe geam statea baiatul de vreo 11 ani./baiatul ce mic sa dezechilibrat si a cazut s-a prins de draperie i-a cazut in cap si dupa a picat cu fundul in cosul de gunoi
A doua zi varul meu a vrut sa faca pe batmancu mine s-a urcat pe acoperisul casei de la tara si jos era un morman de balega si chiar nu vazuse cand a vrut sa coboare pe vita de vie a calcat pe langa si a picat direct in aceea balegalaughing avea in urachi in nas pe buze pe haine si in papucirolling on the floor
a treia zi: La scoala cand colegii jucau „capra" au ajuns la faza aia cu podul subred cand un coleg a vrut sa sara iar altul s-a lasat in jos a picat direct cu curu in galeata cu apalaughinglaughing

| Zăppă a răspuns:

Am cazut intr-o prapastielaughingAmuzant a fost ca am cazut mai multi, si nu aveam telefoanele cu noi, noroc cu niste turistilaughing

| Adella92 a răspuns:

Anul 2010 a fost un an foarte amuzant pentru mine.Ca sa poestesc aici tot ce am trait pe parcursul anului.ar lua o vesnicie si as scrie un roman. oricum intamplarile amuzante fac parte din viata noastralaughing:X

| LoVe_6598 a răspuns:

Poi trebuia sa ajung intr-o croitarie sa o intalnesc pe o verisoara de-a mamei mele. si am ajuns intr-o camera unde aranjau mortiilaughing)))
Cosmar de-a dreptul...

| deea4u a răspuns:

Mor de ras si acumrolling on the floor)

de ziua mea pe 2 ianuarie tataia a luat tortul in mana si-l leganarolling on the floor)
de parca ar fi cantat vesnica pomenirerolling on the floor) totii pietenii mei erau pe jos de rasrolling on the floor)

| Dydy_7659 a răspuns:

Atunci cand am cazut la mare cu capul in apa si fundul in sus si strigam ca ma inec laughing) Toata plaja rade de mine iar eu eram speriata pentru ca nu stiam sa inot si am simit cum fuge pamantul de sub picioare. Va da-ti seama cum eram? Ca un strut capul in nisip si fundul in sus laughing)

| just13 a răspuns:

Dupa parerea mea cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o este asta-vara cand am fost la mare:M-am asezat pe nisip si stateam de vorba cu cineva in acest timp apa venea pana la bust iar cand m-am ridicat imi intrase nisip in slip si in sutien.

| YESname a răspuns:

Tot

| TheBlueButterfly a răspuns:

Vara aceasta am fost in tabara la mare si impreuna cu niste colege am plecat la disco imbracate toate in fustite scurte si rochite, doar ca afara era vant, iar cand ne-am intors ne-a prins ploaia si ne-a facut leoarca. A fost cea mai tare noapte de vara rolling on the floor cat am mai putut rade atunci mai ales pe drum. Strigam ca nebunele "nu mai bate, vantuleee"

| Stephanie_2959 a răspuns:

Pai odata eram in clasa si profesoara de fraanceza ma trecut la tabla si eu stateam cu nasu in carte si m-am izbit de calorifer cand mergeam a fost ff comic!

| SweetGirl_1668 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare? Am atat de multeee...

Mai ales cand eu si varul meu Mihai am fost la tara la garla laughing cand ne-am dezbracat in costumul de baie a venit un catel si ne-a luat lucrurile in gura laughing garla era departe si am ramas fara imbracaminte. desi ne era fff rusine am plecat pana acasa in costum de baie... masinile ne claxonau si noi radeam intruna.cand am ajuns acasa parintii au inceput sa rada dar sa ne si certe putin laughing a fost super ziua aia mai ales cand Mihai zicea:Ce catel destept, am dat cu pietre in el mai alaltaieri si acum... laughing

| Dexter_8386 a răspuns:

Daca as incepe nu as mai termina, deoarece tot anul mi sau intamplat lucruri amuzante cu colegi, cum ar fi: M-am dus la Mall cu colegi, si primul lucru care a fost, a fost sa ne ducem la Bowling. Dupa aceea ne-am dus sa luam bilete la film, si am vazut niste copii care erau cam de marimea noastra si incercau sa sparga un tonomat de la 'CinemaCity' pentru a luat bilete pe gratis fara sa mai dea bani, nu i-am bagat in seama si ne-am continuat drumul( ne-am luat si noi bilete dupa ce au spart acei indivizi tonomatul laughing ). Cand sa intram la film, vine paza si ne pun catusele, si ne spun ca suntem arestati ca, noi am spart tonomatul de bilete, si ne au pe camere. ( Noua ne era mai frica ca pierdem filmul). Noroc cu o babuta care ia vazut pe indivizi si le-a spus ca nu eram noi cei care lau spart laughing ( Ce noroc am avut). Am avut multe intamplari amuzante. Bafta in continuare TPU

| zeg685 a răspuns:

Pai a fost atunci cand credeam ca o sa iau 10 in teza la matematica si la romana dar am luat 9 la ambele si de atunci 9 a fost numarul meu norocos caci am iesit cu media generala 9 fix la sfarsitul anului scolar.

| deadea01 a răspuns:

Pai ...am avut un spectAcol cu dansurile la care a participat si cea mai buna prietena a mea. ne plimbam pe langa scena iar prietena mea se uita dupa un baiat dar baiatul a disparut pur si simplu cand mi-a spus mie el a fost in fata ei si s-a dat de el atunci alexandra a spus nu eu am spus adica n-am vb serios adica offf si a cazut.laughing a fost de adreptul haios rolling on the floor

| Radu13Radu_6037 a răspuns:

Cand jucam adevar sa provocare cu colegii si a fost pus sa fiu sarutat de o fata pe obraz si atunci mi-a venit in cap sa ma iau dupa un film si am intors capul spre buzele ei dar ea fiind cu ochi inchis nici nu si-a dat seama. A fost cea mai penala faza. laughinglaughing

| Radu13Radu_6037 a răspuns:

Imi aduc aminte cam acum 1 an si ceva vine unu in clasa si zice wai boule(era tzarat)tu l-ai batut pi fratiniu(scriu exact cum a zise el)in cacatu matii di tantalai eu mirat arat spre mine si zic yooo nu l-am injurat pe pustiu ala doar l-am batut si dupa aia incepe ala sa ma fugareasca prin toata scoala si ma duc eu la etaju 1 jn baia fetelor(erau ceva fete pe acolo(de vreo 15 ani))si este o bordura mica peste calorifer si m-am urcat acolo si l-am vazut p ala care vine dupa mine si de frica am spart geamu si am sarit(am aterizat foarte bine ca fac parcour da aveam pe spate taieturi ca am aterizat pe cioburu de sticla da n-am observat) dupa aia se uita ala la mine si ii zic eu wai cretinule du-te si il bate si pe ala care la injurat pe pusti trece o ora si eu sunt inca la baie cu 2 colegi(am decis sa chiulim ca sa ma curat de sange si noroi)tricou era murdar, nu mai aveam ce sa fac cu el, baieti se chinuiai sa imi scoata bucatele mici de sticla si sa ma curete si dupa de am terminat vine administratoru si zice voi ce dracul faceti aici va lingeti pe spate ca caini dupa 5 min se termina ora si vine celalalt plin de vanatai si buza sparta si imi zice sa ma cac in gura ta wai tantalaule de ce mai dat de gol? nu team dat de gol doar i-am zis sa te bata si pe tine...si dupa aia ne-am luat noi la bataie si el mi-a dat cu palma peste tare si eu de durere si reflex i-am dat un pumn in ochi(peste vanataie) aoleuinca suntem prieteni buni

vara asta am iesit cu skate-u cu prieteni si erau cateva fete cu fustite de alea scurte si trasparentenoi ne-am luat dupa ele si deodata vine o rafala de vant si nu stiu cum leau zburat fustitele cred ca sau rupt da nu stiu cum dupa aia se duc ele in boscheti si ne ducem noi peste ele si le speriem si unu din noi find mai mare a zis ca sora lui era acolo si la parat pe ala
eh a fost o zi suuuuuper

| Luuuv a răspuns:

Au fost foarte multe intamplari amuzante. Una din ele ar fi :
Era o zi calduroasa si frumoasa. Eu cu niste colegii, ne-am inscris intr-un concurs de matematica. Acel concurs s`a tinut la alt Liceu si nu la al nostru. Am ajuns noi acolo, am vazut in ce clase trebuie sa ne ducem. Intram noi frumos pe usa si mergem. Cand sa plecam, am iesit pe o alta usa. Cand am iesit, am vazut ca a inceput sa ploua cu galeata. NU stiam pe unde sa o luam laughing. ne-am panicat. Eu le-am zis sa incercam totusi sa plecam de aici sa si mergem ca mama ne astepta mai incolo. Chiar daca nu stiam pe unde suntem, am fugit. ne-am oprit intr-un gard, ba in fata noastra era un canal laughing. La un moment dat am gasit iesirea laughing. Eu eram in balerini si alergam toate spre iesire laughing. Una dupa alta. SI la un moment data spune o colega; Baii! Parca suntem intr-un film de ala cu tampitsi care alearga in ploaie rolling on the floor.

| sfdhg a răspuns:

Am cazut cu o bicicleta

| DV7 a răspuns:

Cand o fata m-a confundat cu prietenul ei, simi-a pus mainile la ochi si m-a sarutat!

| anonimdsfdg45656 a răspuns:

Pai. eram in parc cu prietenii, era seara, noi ne jucam adevar sau provocare pe echipe, si eu cu un baiat am primit provocarea de a ne duce la o batrana sa o intrebare cat este ceasul. Acel baiat a luat-o inaintea mea si s-a dus in spatele batranei i-a pus mana pe umar apoi i-a zis" -Scuzati-ma imi..." dar nu a terminat de spus ca baba a inceput sa ii dea cu un toiag in cap si sa il injure. Eu vazand acestea am fugit inapoi la gasca mea razand in hohote.

| bogdan555 a răspuns:

A fost cand prietenul meu Alex ne spunea glume amuzante

| coolgirl16 a răspuns:

Pai. ca baiatul pe care il plac a aflat si de atunci sunt cu ellaughing m-abufnit rasul cand am vazut ca ma place si ca mi-a adus un treandafir si o cutie de bomboane si m-a intrebat.

| Zac a răspuns:

In vacanta prietenii mia-u pregatit o petrecere surpriza pentru ca am luat locul intai la inot.In acea zi a fost foarte amuzant pentru ca m-au bagat cu capul in tort.

| StrumfRoz a răspuns:

Amm thinking excursia... rolling on the floordin octombrie. blushing
Am alunecat si am cazut la Lacul Rosu blushing era noroi ma rog si in fata mea erau numai baieti. whistling. ehhh a fost amuzant... sper ca au uitatlaughing

| katherine_9164 a răspuns:

Pai...tot anul am avut foarte multe intamplari amuzante... daca as incepe nu as mai terminabig grinhee hee

| Meeeeee a răspuns:

Imi aduc aminte ca la oca de dirigentie stateam in rand cu o prietena foarte buna. Dirigul era in fata noastra si tocmai se oprise, dar colega mea se uita in spate si findca dirigu e foarte inalt a intrat cu capu direct in fundul lui.

Alta intamplare este atunci cand nu am vazut-o pe vanzatoare si am zis cu voce tare "tanti?!" la care aia vine si zice "Ce doresti?"

| Bobolina125 a răspuns:

Hmm... Nu imi amintesc decat o intamplare, desi stiu ca au fost mult mai multe. S-a intamplat cam pe la sfarsitul toamnei. Am gasit pe strada, cand veneam de la scoala un pisoias micut, micut.
L-am luat acasa, i-am dat lapte, l-am uscat ( afara ploua cu galeata ) si apoi l-am lasat in curte ( nu m-a lasat mama sa-l in in casa ) cu motanul vecinilor nostri. Cand am iesit afara sa vad ce face... nu mai era. Iesise prin gard pe strada si era cocotat intr-un copac, fiindca un caine ( cainele meu laughing ) il latra. Am bagat cainele in curte si m-am dus dupa pisoi, dar cainele a sarit gardul si a intrat in curtea vecinului, continuand sa latre. Am dat cu piciorul in gard ( LOL, da fraiera mai sunt laughing ) ca sa il fac sa taca pe zgomotosul catelus, si am alunecat pe trotuarul ud. Afara inca ploua, cainele latra, pisoiul statea in copac, si el tot ud, iar eu stateam pe trotuar si imediat incepeam sa plang pantru ca ma durea spatele cumplit de la cazatura. Am salvat pisicul, am dus cainele acasa si m-am plans pentru inca 3 zile de durerile de spate.

Credeti ca a meritat totul pentru micul pisoias neajutorat? Asa credeam si eu. Dar partea aiurea e ca ziua urmatoare a fugit de la noi, si nu l-am mai vazut de atunci... Pisici...

| ionutzz22 a răspuns:

Pai sunt multe da va zic 1-2 ne pregateam de ora de engleza, si noi toti colegi ne-am vorbit ca, cand intra profa in loc de, good moorning techer sa ai ziceam good bye teacher, zis si facut intra profa ea good morning noi good bye sa uitata la noi si a iesit afara noi radeam de ne prapadeam, vine peste 5 min cu directoarea. Si asa ne-a scazut 2 puncte la purtare la toti,,

2 Eram la nunta la un vecin mergem la biserica tot treaba rost multa lume, se umpluse biserica si cand popa a vrut sa il miruiasca sa-i ai puna cruciulita aia pe frunte, mirele nestiind a luat-o in gura a crezut ca e ceva de mancare,, din cauza emotiilor cred popa a inceput sa rada de nu se mai putea abtine, si pe parcursu slujbei cred ca si-a amintit si a izbucnit din nou in hohote de ras,, abia a terminat slujba laughingrolling on the floor scuze daca am gresit vreun cuvant da e noaptehee hee si multe altele numai bine ionutzz!

Întrebări similare