Cand am mers la munte cu cativa prieteni si unul dintre ei a strgat "VINE URSUUUL" si cand am vrut sa fug am cazut cu fata intr-o balta cu noroi
Nu e o intamplare cea mai amuzanta.
Orice zi din viata poate fi amuzanta daca vrei...adica o poti face tu sa fie asa.Anul 2010 a fost maxim adica m-am distrat mai mult ca in oricare alt an.Asta pentru ca mai crescut fata de anii trecuti, si am realizat ce e distractie...adica am inceput sa ma bucur de viata.
Cea mai amuzanta si horror intamplare
a fost cand ieseam de la scoala, toata fericita si manda de mine, coboram scarile si ma uitam la baietii frumosi din fata scolii
Deoadata... Pam Pam Pam! )) Am cazut de pe scarii in fata tuturor
)))
Cea in care veneam de la scoala, beam lapte si cainele meu m-a muscat de fund (in joaca) iar eu am aruncat laptele pe mama unei colege
.
Eram cu colegii mei de clasa la colindat si ne-am imbatat aproape totzi...majoritatea...numa prostii am facut
Cel mai amuzant moment a fost atunci cand eu si,, fostul" meu prieten am fost pe munte dar am alunecat si jos era o vale unde am cazut amandoi si leoarca ne-am facut. dar aceea va fi o amintire care va trece deoarece prietenul meu... m-a parasit
Mi-am dorit sa iau cursul de televiziune iar atunci am facut un pas mare asa am intrat ca fiind un personaj dintr-un film numit''lumea nu e ce crezi u''.
Mi-am dorit sa iau cursul de televiziune iar atunci am facut un pas mare asa am intrat ca fiind un personaj dintr-un film numit''lumea nu e ce crezi tu''... dar chestia e ca aveam un regizor balonat si mereu tragea parturi scuze am uitat sa spun.
Ce0a mai amuzanta faza a fost cand am intrat in clasa si un soricel a iesit dintr-o gaura si toate fetele au inceput sa tipe si sa se suie pe scaune
Paii au fost mai multe.
Eram cu clasa in tren [mergeam spre mare].
Ca s-o enervam pe diriginta mi-a zis o colega :
Hai sa tusim tare.Si ii zicem ca trebuie sa schimbam tigarile. #
Eu : Ii zicem ca nu mai merge pe kent 8 o dam pe marijuana
Asa am facut. iar dupa ce ne-a auzit doamna diriginta ea ne-a varsat cola pe pantaloni )))))))))
Salut.
Sa va spun eram la ora de romana.
O liniste cumpilta in clasa.
Atunci colega de banca m-a lovit iar eu m-am speriat si am strigat in toata clasa foarte tare : Bagamia. s picioarele ca ma speriasi a drac`u tu )
Eh...au fost destule. Pana si cu 10 minute inainte de 2011 s-a intamplat ceva funny. Dar cea mai recenta si cea mai tare, cand i-am lehat sireturile colegei de scaun. Noi stam mai multi in banca, astfel, nu putem iesi la tabla mereu pe langa ceilalti colegi so ni se permite sa sarim peste banca. Ea, incercand sa sara a rupt piciorul scaunului, iar eu am ramas cu el in mana. Am iesit pe sub banca cu el pe la picioarele profei si i-am spus ca merg sa o ajut sa duca scaunul la reparat. E greu sa duci scaun + picior de scaun, tinand cont ac esti legat de el.
Am foarte lucruri amuzante dar cred ca cea mai amuzanta intamplare ar fi ca cu 3 zile iainte de nunta am plecat din spania cu masina cea ce nu mai facusem acest lucru si cand mai aveam cateva sute de km pana in vama la arad neam ratacit si neam invartit intr-un loc timp de 12 ore era sa nu mai ajungem la propia noastra nunta...
Poi de haloween am adus de la mine din cls. un dovleac/bostan si un baiat a adus unul f mic, si Dan(prietenul meu cel mai bun) ia pus un iaurt desfacut in dovleac si la atarnat de perete. Dupa ala a venit sa isi ia dovleacu si cand la luat nu stiu cum la luat brusc si a iesit tot iaurutul pe pe nas si pe ochii la dovleac si ala cand a vazut a scapat si dovleacu si un iaurt care il manca el si sa facut si mai rau de iaurt.Deci era plin de iaurt pe el!
)
DE haloween cand cel ma ibun prieten al meu i-a pus unui coleg in dovleac un iaurt desfacut si la atarnat de perete si ala cand la luat la intoras invers si la dat pe tot pe uniforma si dovleacu era cam la fel.))))))
Pai, una tare ar fi anul asta la scoala, eram toti in laboratoru` de informatica...vine diriga nervoasa, tipa ca nebuna la noi si cand sa plece, nervoasa cu era s`a impiedicat de tocu` usii si si-a rupt gatu!
Sau m`am dus intr-o excursie si eram cu prietenul meu, la un moment dat m`am oprit sa vb cu cineva si cand m`am intors m`am dus si am luat de mana si am pupat pe buze un baiat, crezand de la spate ca e pretenul meu!
Eram cu niste prieteni pe camp si unul din ei mergea in maini si ineva il tinea de picioare, siatunci cand s`a uitat in spate, a pus mana in ceva...cateva excremente de vaca...
a fost graznic pe moment pentru el, dar noi am lesinat cu totii de ras!
Cea mai amuzanta intimplare atunci cind la ziua unui prieten in loc sa mincam tortul noi am inceput sa ne improscam cu el
Cred ca cea mai amuzanta intamplare pe care am trait`o in acest an a fost atunci cand ma intorceam din oras si in timp ce traversam strada am calcat un melc. Am trait pur si simplu o trauma ...nu mai spun ca nu ma mai puteam misca din loc.
Ar fi o gramada de lucruriCea mai faine cred ca ar fi atunci cand am fost pe munte
Mergeam eu ce mergeam, calc pe o piatra, alunec si ca sa nu o iau la vale ma prind, din greseala, de o urzica
1. profesoara noasta' de franceza a inceput sa o asculte pe o colega X. si o pune sa conjuge vb parle la prezent si ea gresea pronuntia si profa de colo " a intrebat-o cum o cheama, pe franceza" ca sai treaca 3 in catalog si nici o secunda na trecut si ea a zis. parle. corect. ar veni.-cum te cheama? -parle
2. a mers intr-o zi o pr la scoala cu pantaloni de aia largi si cu fundu lasat neavand chiloti pe ea. si un coleg ia tras pantalonii jos in curtea scolii care era full de copii si profi
Ce-a mai amuzanta faza din viata mea a fost cand eram mai mic(5, 6 ani)... Mergeam cu mama sa-mi cumpar haine si incaltaminte. Ea a intrat in magazin si eu am ramas afara si ma uitam la un magazin cu jucarii.Atunci 2 blonde fudule erau pe langa mine eu am crezut ca e mama mea si am luat-o de mana pe una dintre cele care era mai inalta am plecat eu alergand cu blonda de mana si pana ne-am inpiedicat si faza era ca ea era inbracata intr-o fusta scurta si toata lumea ne-a vazut si s-au vazut chilotii ei Atunci a venit mama si m-a vazut cu fata accea pe jos si s-a intrebat ce faceam
Atunci femeia aceea cu care am crezut i-a zis intamplarea lui mama razand cu lacrimi
Cam asta a fost
Totul a inceput cand eu si prietena mea am decis sa mergem in padure.Am luat-o pe o carare pe care nu o stiam si ne-am ratacit.Eram foarte ingrozite, si incepuse sa se insereze.PAna la urma am descoperit ca eram in spatele casei, la vreo 10 metri. A fost o intamplare super haioasa
Deci imi dati 10 fundite?
Pai nu este una, ci sunt mai multe. Dar sunt bataile cu cornuri pe care l-e face clasa in fiecare pauza!
Pe data de 20. 06. 2010 am fost la un meci de football la bunici... eu impreuna cu prietenii mei am hotarat sa facem acel meci un meci de ne uitat asa ca am pictat pe un porc adevarat " Va iubesc!" La sfarsitul meciului cand echipa din sat a castigat i-am dat drumul porcului pe teren.toti au fost incantati si am reusit sa facem ce ne-am propus. !
In momentul asta l-am vazut pe Dinescu-cel-Scrintit la tv. A luat un negru pe dupa umeri prieteneste si l-a intrebat de unde e. Din Kenya zice asta. Ok, zice Dinescu si-i da un ardei iute. Daca presedintele Kenyei nu va conduce bine, baga-i ardeiul iute in fund
Apropo de ce a spus Ursulika. Cind m-am intilnit cu psiholoaga si furni, am luat metroul si... fireste ca l-am luat in sens opus. A trebuit sa ma dau jos la prima statie si sa iau alt metrou in celalalt sens. Dupa ce am ajuns la Unirea, in loc sa ies de la metrou in dreptul magazinului Unirea, am iesit tooocmai la dracu-n praznic si a trebuit sa traversez toata intersectia aia imensa. In fine, bine ca m-a vazut psiholoaga, ca eu ma invirteam ca bezmeticu
Ca tot povestea psiholoaga de baltoaca ei si stors fusta. Acum citiva ani aveam programare la denstist. Culmea ca in ziua aia ploua cu galeata. Trebuia sa cobor din tramvai si sa schimb cu un autobuz. In timp ce mergeam spre statia de autobuz, ca in tot Bucurestiul, nelipsitele balti imense care nu pot fi ocolite. Zic si eu ca o baltoaca n-o fi bai. Si dau sa trec. Dar cind pun piciorul... simteam ca ma tot duuuuc si nu ma mai opresc Baltoaca era mai adinca decit credeam eu si m-am facut fleasca. Am traversat, mi-am scos adidasii si mi-am stors ciorapii ca sa nu mai faca flap flap in timp ce merg. Nu era asa deranjant zgomotul, cit faptul ca tisnea apa din adidasi
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: