| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ziua de ieri, ziua de ieri! laughing)
Deci eu sunt din Constanta si a nins laughing, si cum la noi copii sunt mai nebuni a fost si o bataie zdravana cu zapada. Dar partea funny / sexy sau penibila a fost cand eu si inca o prietena am ramas in sutien rolling on the floor si baietii ne'au frecat cu zapada rolling on the floor. Nebunie cu draci.

Cu drag, didi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... A fost ceva suuuper eram in excursie cu colegii si de obositi ce eram am inceput sa cantam si sa ne uitam la desene animate big grin apoi pe la 3 pe cand m-am dus sa fac dus a cazut usa cabinei de dus pe mine apoi am inceput sa mancam biscuiti si mancand noi am inceput sa ne batem joc unu de altu si tot felul de exemplu un coleg zicea ca eu is sandel si umblu cu ciupilica si ghiozdanelu prin padure si mi-o trag cu copacii laughing sau ce a fost cel mai tare a fost cand m-a sunat un prieten sa mergem in poienita ca is toplessuri si cand am ajuns acolo era numa un om cu **** scultata care se uita la soare...:d tongue happy laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anul asta nu am avut prea multe! Cel mai tare e ca traiesc intr-o cls nebuna, dar super cool care a aruncat cu petarde si faza amuzanta :

Cand ne-a intrebat diriga unul se trezeste cu explicatia :
-Pai nu doamna, aia de mai sus aruncau cu petarde, noi faceam boc, boc, boc din gura si nu aprindeam petardele, iar astia au crezut ca le-am aprins! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahh... da chiar sunt multe laughing.
Eram cu doi prieteni si nu stiu cum am deviat de la subiectu bancuri si am ajuns ca unu dintre baieti sa zica "Iti tai parul Alex ", Alex crezand ca glumeste a inceput sa rada laughing, eu mai putin amuzata pentru ca l'am vazut pe Criu cautand ceva... da a gasit! Era o sticla foarte frumoasa care in mai putin de 5 secunde s-a spart in mii si mii de cioburi laughing. Alex a facut ochii mari, nici nu ii venea sa creada ca vorbea serios. Si cum Criu se apropia triumfator cu acel ciob in mana, Alex a hotarat sa o ia la fuga laughing).
Si au alergat si au alergat, pana ce Criu la prins si ia taiat o suvita laughing.

Mai era o faza intre nebunii de mai sus :
Alex : Eu nu imi amintesc cand am mers acolo straight face.
Criu : Alex iti amintesti cand ti'am dat cu telefonul in cap?
Alex pune o moaca, si ce moaca laughing), in semn ca nu. Si in secunda doi acel telefon se facu una cu capu lui Alex laughing).
Alex : Da, acum imi amintesc! laughing)

Sau la scoala, ne intorceam din parculet [ unde fumasem eu si o prietena ], si eram ametite... si in alergatu nostru cade pe burta laughing), doamne cat am incercat sa ma abtin din ras laughing.

Sau aceias colega, era zapada, gheata... si mergea ea ce mergea si o striga un prieten, se intoarce un pic. si capu asa sa fie misto si in secunda doi. bum! laughing)
Si tipu : " Stai, stai laughing ...stai ca vin "... si ala cand se intoarce ii aduce o acadea pentru mine laughing), gad cat am putut sa rad pentru prostia asta.

Intr'o ora de chimie dragul meu coleg George, baiat de bani gata si cam plictisit a inceput sa isi rupa bluza, fasiuta cu fasiuta. pana a ramas intr'o bustiera cu maneci rolling on the floor), profa nu a vazut. dar colegii din spate se prapadeau de ras, mai ales eu care nu stiam cum sa ma opresc din acel ras isteric laughing.

Vara asta la un prieten, ma lasase singura in camera sa se duca la unu... si daca tot ma plictiseam am zis sa aprind televizoru. si il butonam. il butonam laughing), si intra prietenu respectiv si se uita la mine cum butonam de zor laughing.
Si imi zice cu jumatate de zambet : Nu il mai butona ca il vindem acum. Si dupa ce imi vede fata mea uimita [ gen : ce face ma? ], incepe sa rada serios laughing.

Sau inainte de vacanta, cum baietii de la noi sunt nebunii rau, eu si o prietena am ramas in sutien pe afara rolling on the floor si ne'au batut cu zapada. Doamne ce panarama, si prin intermediu acestui raspuns le multumesc ca am racit love struck.

Mai sunt multe tampenii, dar ideea era sa radem si sa fie o singura povestire dar... nu mereu facem ce ni se spune.

xoxo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multee intamplari am traitlaughing)laughing dar sa zic una... aveam ora cu un prof alcolist,
in timp ce se tot plimba eu cu o colega am luat o sticla de apa, si tot il stropeam la fund cu apa el cum era ametit nu a simtit, la un momendat era ud de zici ca a facut pe ellaughing))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ultimul an mi-am gasit jumatateadak pot spune asa, st cu prietenul meu de un si ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost la banchet, unde trebuia sa ai grija ce mancai si unde te asezai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...Eu,fratele meu si doi prieteni care sunt tot frati ne jucam la mine-n curte de-a alergatelea, fratele meu si Alex, fratele Corneliei trebuiau sa ne prinda, ne-au prins acum noi trebuie sa ii prindem! Cand dintr-o data am observat ca vine mamaia mea, credeti-ma e ft rea.Noi doua ne-am scuns, dar ea a aruncat cu un bat dupa noi, apoi Mihai si Alex au sarit gardul la vecina in gradina, mamaia a chemat-o pe vecina in gradina si i-a prins. Ei au fost certati, poate si batuti de bunica si vecina mea! Noi am scapat mai usorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustyu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata la o petrecere nu aveam ochelarii pusi(am miopie)si era un tort pe scaun si m-am asezat cu fundu pe el.Sau cand eram intr-un magazin si am dat peste o lada cu fructe si am rasturnat lada si vanzatorul a zis''copil chioran si prost'' si i-am pus piedica profesorului de chimie din greseala si a cazut peste uncoleg deal meu.Pffai cat am mai ras la astea:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi amintesc la ora de sport ne stangeam pe randuri iar eu eram intr-un anumit rand si trebuia sa duk niste bastoane la loc! in fine.cand m-am intors...problema-nu mai stiam randul si credeam ca toti oamenii aratau la fel si profu mia atras atentia si eu am scos limba la ellaughingsi a venit spre mine sa ma ia de urechiuse( dar in spatele meu erasora mea geamana) asa ca eu m-am ferit si m-am askuns in spatele unui alt coleg si profu o ia pe soramea de urechilaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am foarte multe intamplari amuzante cu dragii mei colegilaughing)Nu cred ca ai atata timp sa-ti spun totwinkinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... odata am iesit afara si m-am hotarat sa merg la vecina mea sa o chem afara. deci ea a iesit cu mine. am mers la un parc si era vara, era foarte cald. am mers sa cumparam suc. vecina mea a cumparat si covrigi pentru mama ei. cand am iesit afara, ea s-a impiedicat si a cazut cu capul in balega. a doua zi am iesit din nou cu ea afara. eu m-am dus in parc, iar ea mi-a spus ca trebuie sa astepte pe cineva. ea s-a asezat pe o banca asteptand. ea avea si o fusta scurta. un caine a venit si a facut pipi pe picioarele ei. hai sa va spun si cum am vazut-o. parcul era aproape de banca aceea si de aia am vazut-o.

alta intamplare amuzanta a fost la scoala. in pauza am mers afara si am vazut niste copii care aveau o bila mica. unul dintre ei a aruncat bila la alt copil, iar el nu a vazut bila, nici ca bila ii dadea in cap, deci cum am spus, bila i-a dat in cap apoi bila a sarit in noroi, iar langa noroi era o fata bila a dat si cu putin noroi pe fata apoi fata a luat bila si din greseala a aruncat-o in piciorul unui baiat. mingea mai era inca murdara si a murdarit putin baiatul.

sunt mai multe intamplari amuzante, dar nu chiar asa amuzante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.
din cate imi amintesc
toamna asta cand a inceput scoala.
eram in clasa cu colegii mei
si se stricase clanta.
asa am ramas blocati in clasa!
si toata lumea tipa.
ba chiar mai aveau putin si plangeau.
au iesit pe geam si pana la urma au deblocat usa
toti erau fericiti
.
asta pana cand s. a mai intamplat acelasi lucru de 3 ori
laughing
sau cand o prietena de-a mea a venit la mine si mi-a spus sa ies pana pe scara
iar eu credeam ca este singura
si am iesit in chiloti
si era cu multi baieti... si fete.
m-am simtit groaznic dar acum imi vine sa rad
off. sau cand s-a rostogolit un baiat pe scari. a inceput pana si el sa rada. sau cand i-am aruncat profesorului de engleza cu o creta in cap tocmai cand intra pe usa. dar eu vroiam sa nimeresc un coleg blushing
a fost un an super!
sper ca si 2011 sa fie la fel! :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand l-am impins pe in coleg intr-un stalp si a dat cu capul de i-a iesit un cucui de 4 cm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca incep nu stiu cand o sa termin... dar cel mai tare m-am distrat cand am fost in bamboo vara trecuta la mamaia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost la mare si era aglomeratie pe strada si eu ma tineam de mana cu prietena mea.
Nu stiu cum am facut si i am dat drumul apoi am strans o iar de mana insa dupa vreo 10 minute mi am dat seama ca era un baiat in locul prietenei mele.
A fost amuzant dar si penibil.laughing

| คlєxヅ a răspuns:

laughing Cea mai amuzanta intamplare amea a fost cand eu si 3 prieteni mergeam sa il plimbam pe Puffy.Adrian primul baiat statea langa un stalp De odata vine Puffy si isi face nevoiele ala s-a dus pe o strada si un cal se balega acolo.Adrian vazand baietii ca joaca fotbal se baga si cand am sutat o minge l-am trantit de caruta si am facut cea mai mare baltoaca de balega. laughing Ce mai radeam acolo. A 2 intamplare : Mergeam cu Marius iarna trecuta sa ne tragem la sanius. El vazand o balta acolo zicea ca e de baut apa era calda apa (de fapt era pipi de vacuta) laughing lui ii era sete si eu ii zic -Baga nasu si bea apa el baga nasu in pipi si de odata bea apa de acolo.Pe urma ca era un VC mai departe el a vomitat si cand sa intre un caine s-a speriat si era sa cada in veceu laughing Acolo pe delatura veceului era un ca*ca*tel si el a cazut drep drept acolo cu botu.Cand sa iasa de acolo toti il confundau cu un caine laughing si acolo era par de caine a cazut acolo si s-a facut impaiatu. laughing Unu zicea ca e leu unu ca e urs unu ca e caine i-ar un tocilar zicea -de fapt aia e o musca baieti. laughing
Toamna

Eu si Cristi mergeam sa strangem frunze. Vine si Puffy el isi facea provizii si mai manca putina balega atunci (Nu stiu din ce motiv) iar Cristi vrea sa se arunce in frunze la livada, acolo Puffy se gainata. laughing El, a sarit acolo era plin de balega si plin de paine frunze.Cand sa plecam (pe drum) erau 2 tocilari si ziceau --Uite! Acolo este o pasare de Ram.
--Nu,este un cimpanzeu.

Se bateau si se certau tocilarii

Cand sa ajung acasa Vine varso ala mic a lui Cristi si se juca cu un bat acolo in balega si cand sa ridice drept in gura mea si in gura lu Cristi a picat balega laughing Ala mic zicea
---Casssiii pasare casssiii,ti-am dat inghetata vezi? Pleaca
---Vlad vezi ca ala mic zice ca sunt pasare.
---Nu,Semeni cu una doar. laughing
Vine unchimio si zice ca e porumbel scoate pusca si laughing drept drept in pantaloni trage o linie.I se vedeau chiloteii cu inimioare lu Cristi. Ce am mai ras laughing chestia asta cu intamplarile mi se pare f f amuzanta laughing

Inca una.

Eu si o colega eram acolo la scoala.
Aia statea la desen in fata mea si ma enerva. ( x( )
Eu,luasem vopseaua o vopseam pe par pe haina.
Se suna clopotelul (cling clang cling clang)
Ea esisera prima toti plecara.
Eu ramaneaseram, si ii vopseam picsu si scaunul dadeam cu scoci si cand sa se urce si sa scrie laughing drept acolo sa lipit
Si se eliberasera cu foarfeca.
In a doua pauza cand sa sunat, toti copii ii ziceau Curcubeu devil
Un copil de 5 ani vine la ea si ii zice
---Mosule, da-mi si mie 5 bomboane un ursulet formula X laughing
---Ce vrei tu copile? Da ce poate mamica ta e formula X l X
vot amuzant pliz happy

| AndreeaaaaX a răspuns:

Cand am incuiat`o pe mama in balcon si am iesit afaraaa... Apoi cand am intrat tot acolo era...Si a spus ca daca nu ii deschis o sa iasa rau! i-am deschis si nu mi-a facut nimic decat a urlat vreo 5 ore la minerolling on the floor

| MititiCa a răspuns:

Pfff. au fost multe intamplari amuzante in 2010big grin.
in principal au fost alaturi de colegii de liceuoh go onrolling on the floor.

| VladestepeTPU a răspuns:

Am dat log on pe TPUrolling on the floor

| madutza_ubytzik a răspuns:

Cel mai amuzant moment din acest an a fost de paste mai exact prima zi, cand m-am imbatat si totul a iesit la caterinca! A fost suuuper!

| DamnedShadow a răspuns:

Intr-un fel amuzant, dar numai acum. laughing
Deci era 1 aprilie si eram la scoala. Clasa noastra intotdeauna face farse in ziua asta, chiar si la profesori. Aveam ora de istorie, profa vine "cu fata la cearsaf" si se duce la catedra. La care o colega:
-Doamna profesoara, v-a chemat un baiat din clasa a VIII-a D.
Profa se duce, si nu ajunge bine pana la usa ca strigam "Farsa de 1 aprilie!" La care profa:
- Nah sa va vad pe voi acum! Scoateti o foaie de hartie...
In clasa liniste... "Dam test?"
-Ati avut chef de glume, acum scrieti.

laughing Doamne, a fost sec, iar notele normal ca nu erau mai mari de 6.

| RΔϟVAη a răspuns:

De Halloween, noaptea, aveam o masca Michael Myers si cu un cutit in mana am speriat-o atat de tare pe diriga incat a lesinat laughing)
Sau de Paste cand i-am aruncat directorului un ou intre ochi si am fost exmatriculat 2 zile laughing Sau cand am facut un corn dintr-o hartie, am umplut-o cu iarba si profa de mate credea ca fumam marijuana laughing

| Ysha a răspuns:

A fost ziua unei colege de clase si ne-am gandit sa ii facem o surpriza.am trimis-o cu o prietena la ea acasa sa aduca un proiect (ca pretext). Acasa la mine mai era inca doua fete iar noi am aranjat in camera apoi am deschis usa de la intrare sa poata intra in casa. apoi noi ne-am pus la geam si am pandit sa vedem cand vine si vorbeam noi despre hoti ca ce dur ar fi sa vina un hot acum si noi sa ne ascunde si sa ii cantam noi la multi ani, apoi se aude ca cineva apasa pe clanta noi sarim repede dupa fotolii iar apoi se aude un "hei" iar fetele incep sa strige laughing era TATI ( ele nu si-au dat seama pentru ca nu ii cunosc vocea ) cred ca au tremurat timp de 10 minute dar apoi am ras copios pe faza asta laughing mai ales cand a ajuns si sarbatorita si i-am povestit laughing

Răspuns utilizator avertizat
| AllieAyl a răspuns:

Iarna cand ma duceam la scoala, era multa gheata si am alunecat dar nu am cazut, dar in gandul meu:[Bine ca nu am cazut}. si fix atunci bag o tranta direct pe spate.Cand m-am ridicat am vazut ca nu numai eu am cazut.Am vazut mai multi copii care erau intinsi pe jos.rolling on the floor====rolling on the floor))

| Bloondyna a răspuns:

Deci am dormit la o fata o data si mai tin minte ca am facut multe prostii peste noapte dar ce-a mai dura faza a fost cand de dimineata eram adormita dar totusi mi-am simtit degetele de la picioare umflate si fiind ametita(si blonda de astfel) am tipat odata : ''Fata! Voi mi-ati dat la picioare?''. Sora mea si cu fata aia erau pe jos de ras.

Întrebări similare