| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| Izzaabellaa a răspuns:

Cand m-am blocat in baie si strigam dupa ajutor si mai si putea a detoate acolo sia ma atat cam o oara acolo si cand vn un baiat frum parca venise fat frumosa sa ma salveze pana si acum rad cred ca am distrus usa cat am batut si impins in ea cam ata panaakm dar anul nu s-a terminat si mai am multe intamplari haioassed de facut

| Cattalina a răspuns:

Stai sa iti arat laughing

Dark Angel mz ca nici nu mai salutat azi
M dont buzz u?
Dark Angel eu nimic...)
Dark Angel *
M dont buzz bine bine sal
Dark Angel eu ma refer la scoala
Dark Angel auzi mersi ca ma faci sa rad
M dont buzz ok
M dont buzz
M dont buzz scuze nah
Dark Angel pentru?
M dont buzz data viitoare te salut
Dark Angel aa ca
M dont buzz
Dark Angel vrei guma?
M dont buzz dah
M dont buzz
M dont buzz sa vin sa-mi dai
M dont buzz?
Dark Angel aha
Dark Angel de care vrei fives sau arwaves? [ ceva d egenu scrie peele ]
M dont buzz five da de care ai portocalie sau albastra sau verde
M dont buzz...
M dont buzz
Dark Angel porotocalie portocalie
M dont buzz ok
Dark Angel da daca vrei o facemalbastra sau verde vrei?
Dark Angel albastra*
M dont buzz dah
M dont buzz
Dark Angel stay sa caut o marcer sau ceva
Dark Angel marcher*
M dont buzz infine
Dark Angel teja devine sex
Dark Angel sek
Dark Angel *
Dark Angel
M dont buzz
Dark Angel da nu amvrut
M dont buzz la ce te gandesti
Dark Angel la prietenu`meu
Dark Angel cred

| JustMe4ever a răspuns:

Pai intaplari amuzante sunt multe
cu prietenii mereu gasesti lucruri amuzante
in 2010 ne-am distrat, am ras, ne-am bucurat impreuna si ne-am ajuat deoarece noi suntem "toti pentru unu si unu pentru toti"
ar fi prea greu sa scriu in cateva randuri o intaplare amuzanta si ar fi mai greu sa o aleg
oricum au fost multe zile amuzante cand beau colegii pana nu mai puteu sa mearga si trebuia sa ii ducem acasa
cand ne jucam pana spargeam geamuri in gluma
cand lipeam guma de mestecat profilor pe scaune
cand ne plimbam prin parc si spuneam glume
sunt multe intamplari si nici o carte nu mi-ar ajunge sa spun tot

| Rares20funde a răspuns:

Pai, eram in excursie cu 3 prieteni.Si la acea faza s-au intamplat 2 lucruri super amuzante.Deci,aveam pahare cu apa. Mie imi place sa fac farse. Unu din ei s-a dus sa ceara Ketchup si eu i-am scuipat in pahar. A venit, toti ne-am spart de ras, si el a intrebat ce avem de radem asa.Si noi am zis ca nimic, ne e sete.Inainte de ce se va intampla cu apa a venit un ochelarist(ii zicem doctorul) care nu mai avea loc la mese si a venit la noi.Si toti 4 am baut apa.Si cand am terminat, eu si cu ala de langa mine ne-am prapadit de ras, si celalalt care nu inghitise apa, i-a venit asa de tare sa rada incat a scuipat toata apa pe fata ochelaristului(doctorului).

| Rares20funde a răspuns:

Aaaa, la mine a mai fost o faza tare.Deci faceam farse la telefon(tot in excursia de care v-am povestit) si raspunde o femeie.Eram doar eu cu prietenul meu in camera.Si incepe ala:
-Buna, ce faci?
-Bine de ce?
Si imi da telefonul mie...
-Ma mai sti iubi?rolling on the floor
-Nu, cine... esti?
-Barbatul viselor talelaughing
Si ii dau telefonul la prietenul meu:
-Auzi iubi, ai planuri?rolling on the floor
-Da ce vrei ma porcule?
-Pai ma gandeam ca daca esti libera sa vin pe la tine sa facem unpic de,, BIIP''...,, BIIP''!laughing

Am ras cu pofta atunci.

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Poi...Mergeam pe strada cu prietena si trecea un microbuz cu 3 baieti frumosi foc in ea, vreo 19 ani.
Asa...si n-am realizat ca masina era in fata mea si veneau niste boschetari si am luat inainte pentru ca nah nu-mi plac boschetarii si sunt periculosi, nu se stie niciodata, si exact pe partea soferului am luat-o fara sa realizez, si am striga asa in gluma la prietena mea"X, te uiti dupa oameni pe strada?!rolling on the floor"dar numai in gluma si se uita baiatul ala la minerolling on the floor iar eu m-am facut ca nu-l vad si merg cativa pasi ma claxsoneaza, mai merg cativa pasi si iese din masina si da sa vina spre minerolling on the floor Eu atunci m-am dus ca vantul si ca gandulrolling on the floor.

Sau.Sa-mi doresc ID la persoana pe care o iubesc.cum ar fi eram in toaleta fetelor si exact atunci i-am spus prietenei mele ca as vrea mult de tot id lui.Atunci a aparut si mi-a spus:"ce faci papusa, vrei id meu?"rolling on the floor si mi la datrolling on the floor

| Balonashee a răspuns:

Am fost la pescuit si i-am zis uneifete ca pot sa merg pe langa apa cu ochii ichisi ...Am mers eu ce am mers m-am dus in apa eu aveam cizme de cauciuc as anul nu mi-am dat seama si fata aia nu era foarte atenta la mine asa ca am mers si deodata am simtit ud m-am facut uda rauu... si am prins un peste in cizmahappy

| xXAnGeLXx a răspuns:

Pai, vara trecuta, eram cu niste prieteni si prietene prin parc, si din intamplare venea mama mea de la cumparaturi. niste baieti (tot prieteni cu mine) au intrebat-o pe mama daca vrea sa joace si ea fotbal laughing! mama a zis " De ce nu?", si s-a bagat in joc(mentionez ca era pe tocuri)! vene mingea spre ea, si cand vroia sa de cu piciorul, i-a zburat pantoful din picioare laughing laughing laughing, si l-a lovit pe unul dintre baieti in burta laughing, mama ce-am mai ras laughing!

| Catecrs a răspuns:

Pai cand dormeam era usa inchisa si cica somnabula frate si m-am ridicat si am meres pana am dat cu capu d usa dar tlot nu mama trezit si m-am dus inapoi clae intoarsa sau cand mo scos bunica pe scari afara ca plangeam dupa pisica mea co dato afr si eram in maieu si pantalon 3 sfersturi si era inghet iarna cica na ai iesi afr si du-te dupa ea si eu n-am inteles faza si ma duceam dupa ea si cica la buni cica da unde te duci laughing)))))) sau cand era un pui de pisic d o saptamana afr inghetase saracu de prig zapada buniku ma lasa sa-l iau dar imi era frica ca ma mananca si l-am chemat p el so iaia laughing))))))

| xyzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

La scoala cand jucam roaba si mi-au cazut pantaloni.rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| SelenaSuperFan1 a răspuns:

Pai totul a inceput cand m-am trezit in genunchi iar apoi m-am spalat pe cap cu apa rece iar apoi un copil de la scoala si varsat pranzul pe mine!

| ValyMha a răspuns:

Clar a fost banchetul de anul tercut din 2010 a fost super charaghios

| elenita_7894 a răspuns:

Pai.am avut multe
In special una cea mai amuzanta
Am iesit la un suc cu prietenul meu si un baiat a venit la mine si mi-a zis:esti sungura? si eu i-am zis nu sunt cu prietenul meubig grin
Nu stiu daca e asa amuzanta dar eu zic dabig grin

| Eliut a răspuns:

Am avut 37 de pesti, si toti au murit in zile diferite... de exemplu primul peste a murit in 1, al doilea in 2, al treilea in 3... etc tot asa pana la ultimul laughing

| PDM2000 a răspuns:

Kand am fost la mare si eram eu cu o prietena de amea si mai multi baiety seara si noi sa mergem acasa gasim pe unu ca sta cu picioarele intinse exact ce imi imaginam eu si am inceput sa radem si tataia striga la noi si o fost super COOL abia astept anul asta sa ma ducbig grin:* abia astept ca nu mai merg cu parintiirolling on the floor:X:X:X

| 2122009 a răspuns:

Au fost foarte multe intamplari amuzante in 2010, dar una care imi vine acum in minte : De Florii o colega ne-a servit la scoala cu prajituri. mai ramasese o cutie si noi (adica eu si prietenele mele) ne-am gandit sa fim darnicerolling on the floor si am mers pe strada si ofeream tuturor, dar le spuneam ca suntem de la "Asociatia tinerilor cu handicap fizic si psihic si moral"laughing) si in schimbul prajiturilor sa faca o mica donatie, constand in bani, tigari, ce aveau la ei, lumea binevoitoare ne oferea ce avea dar intr-un final le spuneam ca sunt la camera ascunsa rolling on the floor majoritatea credeau, altii ne injurau, un mos ne-a dat cu sacosa in cap laughing))))))))))) a fost tare oricum :d

| Alexysa a răspuns:

Nu am

| Alexysa a răspuns:

Nu prea am

| Valy1106 a răspuns:

Cea mai comica intamplare a mea a fost atunci cand am plecat cu un prieten la pescuit am plecat dimineata la la 7 am ajuns acolo am desfacut sculele si am zis sa pescuim am stat mai bine de 1 ora degeaba si nu am scos undita din balta timp de o ora am asteptat dupa aia am vrut sa scot undita din balta ea se agatase intr-un stuf am intrat dupa undita dupa ce am intrat pana la adancimea de 1. 10 m am simtit furnicaturi pe piele inclusiv in pe langa lenjeria intima cand am iesit eram plin de lipitori am inceput sa zbier un caine s-a dat a inceput sa latre colegul ala s-a ridicat sa izgoneasca cainele si cainele sa repezit la coleg iar colegu s-a speriat a vrut sa o rupa la fuga si a rupto direct in balta a cazut super spectaculos pe spate dand din maini atunci noua ne venea sa plangem acum cand ne aducem aminte radem de boacanele pe care le-am facut.

| chakas a răspuns:

E greu de spus nu as mai termina

Răspuns utilizator avertizat
| Mirabela_6911 a răspuns:

Mergeam cu colegii la banchet, eram toti aranjati, cu pantof cu toc, alea alea. Si cand am ajuns in fata restaurantului am observat ca erau destul de multe ridicaturi de noroi si stalpi. Si imi ziceam in sinea mea, cum ar fi sa intrii intr-un stalp din ala cu capu sau sa te impiedici de pietrele alea. Si exact in momentu ala, cea mai buna prietena a mea, a intrat in stalp laughing)) A durut`o capu toata saptamana, si a avut un cucui de toata frumusetea.
Sau eram la scoala, si colega mea isi vede guma mazgalita, se uita la mine si ma intreaba: tuuu`? Si fac eu`: nu am prostu obicei de a mazgali gumele`laughing Si in momentu ala zice: Idiotuu de mihaii! Si exact in momntu ala m`am uitat la Mihai sa vad daca a auit, si a intrat cu capu in geamm`rolling on the floor Am innceput cu totii sa radem.¬! Mai ales eu si colega mea, pentru ca noi stiam ca ilinjurasem`laughing

| ZapacealaAa a răspuns:

Pai...sunt multem, dar cel mai important este ca le-am trait cu prietenii meibig grin:X

| Iasmi99 a răspuns:

Poi...eram intr-o zi intr-un restaurant si a venit un om cu un caine(pechinez)si era agitat,(mie imi era frica de caini)iar apoi m-am speriat si am cazut pe spate cu scaunul...in plus am mai daramat si sucul.am ras de numa numa.

| hamham_1461 a răspuns:

Pai cea mai amuzanta a fost atunci cand eram vara la bunici cu un tort de 10 etaje dupa mine si o masina a venit m-am speriat am alunecat pe noroi tot tortul a cazut pe mine si nau venit cateii si mau lins poeste tot pe unde era tort!

| roby2oo0 a răspuns:

Cel mai amuzant eveniment a fost pe la inceputul scoli a venit un coleg nou si facea de fapt si acum face glume cu profesori si cand radem nu ne mai putem opri

Răspuns utilizator avertizat
| cosmynass a răspuns:

Cea mai tare faza din 2010 a fost cand am fost in tabara cu cateva fete eram langa camera baietilor, era vreo 12. 00 sau 1. 00 noaptea si eram la munte, era intuneric bezna, eu eram sub plapuma iar prietenele celelalte 2 se jucau carti sub plapuma...bai si nici una nu a auzit, au intrat baieti incamera si dupa, cred ca am lesinat rolling on the floor)) a fost culmea rolling on the floor) nici acum nu pot sa ma opresc din ras

| Kidutsa a răspuns:

Anul 2010 pentru mine a fost cel mai frumos an din viata mea[de pana acum]. dar nu o sa-l uit niciodata deoarece:

Anul acesta am fost la mare in gasca, fiind 8 familii.Eram foarte multi copiii[si peste 18 ani]dar eu eram cea mai mica din gasca.
In fine, noi aveam 2 camere in care dormeam amestecati, adica azi eram intr`una maine in alta, noaptea prieteni de`ai nostri veneau si ne izitau, uneori plecam in satul de vacanta, sau mergeam toata statiunea Mamaia pe jos.
Intr`o seara am stat la hotel, am avut un pachet de carti si am stat langa lift si am jucat carti.
Jocul era pe porunci si eu am pierdut. M-au pus sa stau in cap langa perete. Dar n`am putut asa ca mi-au luat papucul si l`au pus in lift.Si au dat drumul la lift la parter.Eu cu celalalt lift am mers jos, dar nu era acolo, el fiind la etaj, am urcat la loc si am mai coborat de 3-4 ori. Dupa aceea a venit doamna care statea de paza ca, cheama politia ca deranjam persoanele care dorm in camera.Noi nu am ascultat-o si am facut galagie iarasi, cand deodata am auzit o ambulanta si toti ne-am ascuns in camere unul peste altul si cand ne uitam pe geam era o ambulanta[noi credeam ca e politia]
Daca n`am ras de ne-am prapadit.

A doua zi am mers pe plaja si am sapat o gropa si am facut un castel din namol de 1. 80
Toata lumea se mira si venea sa faca pozele cu el.Am vrut sa luam bani pe poze cate 1leu poza si am strans 50 de lei toata ziualaughing

O alta poveste si cea mai comica a fost la scoala prin luna noiembrie.
Un prieten m`a ajutat sa urc etajul pentru ca ma durea piciorul. M`a luat in brate iar in clasa cand sa ma puna pe scaun [el aveam trening pe el ] colegii iau dat pantalonii jos si el mi-a dat drumul tare amuzant si si-a ridicat pantalonii.Toti au ras la cum am cazut.Am fost cea mai tare faza a lunii noiembrie. N`am s`o uit niciodata.love struck

| mateiesteovaca a răspuns:

Anul trecut, la scoala, o fata, tragand de pantalonii unuia l-a lasat... stiti voi... fara nimic. A vazut si ea realitatea rolling on the floor

Întrebări similare