Cea mai amuzanta intamplare de anul asta? Pff au fost multe chiar foarte multe pot spune. Acum nu prea imi vin in minte insa pot spune ca a fost destul de amuzant cand am fost in vizita la matusa [[ trebuie sa mentionez ca afara ploua foarte tare ]] si cand sa cobor din masina am calcat intr-o balta chiar foarte mare deoarece acolo oprise unchiu masina iar eu nu am observat balta [[ trebuia sa mergem la restaurant in seara aceea dar eu eram murdara pana la genunchi]]. Anul 2010 a fost foarte amuzant atat la scoala cat si in vacanta si inca este in continuare.
Sunt o gramada de intamplari haioase pe care le-am avut in anul 2010 alaturi de prietenii si colegii mei.ca de exemplu cand am rupt doua banci si cinci scaune si diriga facea crize.sau cand am iesit cu prietenele mele si am uramrit timp de vreo 3 ore niste tipi super draguti cu care ne-am imprietenit cu ei. cand am fost la cinema cu o colega.si radeam incontinu si tipau oameni la noi
...Sau cand am primit eu si o prietena o galeata cu apap in cap...si eram toate ude
. a fost super amuzant
. si lista ar putea cintiuna dar e prea lung
Cand eram in oras cu un grup mai mare, o fata vorbea cu un baiat care voia sa vina cu grupul iar noi nu voiam, ea i-a spus ca suntem la un local, dar eram pe o strada mai ferita, asta s-a intamplat de vreo 2-3 ori, baiatul ala suna si nu ne vedea la acel local, iar intr-un final, a4a oara cand a sunat ne intreba : unde sunteti? iar noi :la lovalu ala maa si el din spatele nostru cu gasca venea si ne intreba "aicea va e localu ma?
), sau un prieten de-al meu ne arata imprejurimile prin cartierul sau (desi dtiam cartierul ca in palma
) si ne zicea la tomberoane : aici locuiam eu dar mi-am tras apa curenta si figurile au crescut, asa ca m-am mutat la casa, apoi aveam curent electric si figurile au crescut asa ca m-am mutat la bloc, acum am internet si siteurile p**no sunt destule, asa ca nu mai fac figuri
. sau " la bara asta, aici, se clatina o vecina pe bara asta, odata a cazut in dinti si sia rupt mana
"
))).
Sau cand au ramas baietii de la mine din clsa blocati in clasa (aveam sport si ei se schimbau si s-t rupt clanta, iar unul din ei voia la toaleta si a facut in galeata, unii din colegii mei nu stiau si au sters tabla cu pipi .
Cand fratele meu canta ca in desene animate, in lenjerie intima, in camera lui, iar eu intrasem sa imprumut un cd, si l-am prins cantad ceva de genul:ice ice baby
Cea mai amuzanta intamplare din an a fost atunci cand m-a bateam cu o colega la antrenatment cu frisca si-am nimerit in antrenor. Ce program de forta am facut.
Eram in ora de istorie.
Profa de istorie i`a dat 4 colegului meu Andrei ca nu invatate
El. ca sa-i faca in ambitie si-a aruncat telefonul in cosul cu gunoi
Profa i`a spus: Andrei, i`ati telefonul din gunoi
Iar andrei i`a raspuns: Nu vreau
Apoi profa s`a ridicat de la catedra si-a luat telefonul din gunoi, la care Andrei a inceput sa strige in gura mare : GUNOIERA SCOLII )))
)))
Iar profa de isstorie a ramas o____o
Iar noi am inceput sa radem )))
A urmat Showul dupa lume in pauza
Profa a venit cu sotul ei sa-l ameninte pe andrei
Eram la mec...
Eu si cu verisoara mea am luat meniul intr-o tava.
Ea tinea tava si eu mergeam pe langa ea
Merg eu ce merg si la un moment dat alunec ( nu am vazut ca pe jos era suc varsat)
Faza tare : Cand am alunecat, m`am tinut de tava lu verisoaramea si a cazut cativa cartofi pe jos
Eu eram pe jos, iar vetisoaramea numai putea de ras
Cand m`am ridicat, totii oamenii de la toate mesele se holbau la mine.
Acum rad, dar in ziua aceea imi era rusine
Pf sunt multe dar cel mai amuzant a fost vara aceasta cand am fost la plaja la mine la casa am vrut sa ma bag in piscina de fapt sa sar in ea si nu stiu cum am sarit pe langa ea
)
si intr-un final prieteni mei m`au luat din gard)
a fost cel mai tare moment
Pai era iarna.Eu cu cativa colegi am mers intr-o ora sa luam un brad.Printre noi era si un baiat mai grasut.Mergem noi in padure dar n-am gasit brad.Am coborat cu Serban, prietenul meu pe fund la vale si ne-am oprit mai la deal. Ovidiu, colegul nostru mai plinut voia si el sa se dea mare, s-a pus in fund si el dupa noi la vale.Doar ca el nu s-a oprit unde ne-am oprtit noi, el s-a dus cu totul.Cand ne uitam, unde e Ovidiu? El era la vale pe spate.Bine, urcam noi iarasi in padure. Ovidiu cu toporul in mana nu putea sa urce sus...si eu i-am dat mana sa il ajut dar el nu m-a prins si iarasi la vale...
-Aoleu, iar s-a dus asta, spunem noi.Am inchis ochii si cand ii deschidem, Ovidiu in bradutii mici de la vale...Doamne cat am mai putut rade
Cand am mers cu iubitamea la strand si s-a spart ceva la pompa aia si a curs toata apa acurs pana in gara inundatie
Pe mine cel mai mult ma amuzat o nunta la mine in scaraunu dintre cameramani cobora scarile cu spatele cu camera de filmat si o tras o tranta toti eram pe jos de ras doar bietu de el so cam lovit...la buton
)
Pai de ziua mea la scoala in pauza mare toti prieteii mei au venit in curtea scolii si au format o inimioara din oamnei eu fiind in sc la etajul doi si au inceput sa imi cante la multi ani mi s-a parut amuzant si emeotionant pentru ca mierau aproape de ziua in care m.am nascut pentru a 12 a oara
Sa ma imbat de craciun si sa ma trezesc in pat cu o femeie mai in varsta, restul banuiesc ca va dati seama
Pai sunt destul de multe, dar cea mai amuzanta intamplare sa petrecut aici, pe TPU. Stateam in pat cu laptopul si raspundeam la intrebari. Cand dintr-o data gasesc eu o intrebare cam asa: "buna TPU! cumpotsafacasaimiaparasimiesmileysurilealeadinposturi?". Din pacate intrebarea s-a sters. Partea amuzanta este ca eu am citit" buna tpulcum" :]. Iar intrebarea dabia am putut sa o descifrez. Mie mi s-a parut foarte amuzant, in plus am cazut de pe scaun de atata ras.
Multumesc TPU pentru ca ne ajuti sa avem momente amuzante.
Poi era o fta care era in stare de corigenta la romana, si o scoate doamna la tabla si i da propozitia :''Copii se joaca in curtea scolii'' si i spune sa sublinieze cu o linie predicatele cu 2 subiectele si cu o linie punctata partile secundare si sub; iniaza fata noastra subiectu cu 2 linii predicatu cu linie punctata si partile secundare cu o linie.i spue profa sa treaca la la loc si i sp ca a luat 9 si ca a trecut dar in gluma.Pleaca fata in banca happy si doamna i trece 4 in catalog dar la sf anului i da o ota de trecere.Vi se pare amuzant? mie daaaaaaaaaa
Cea mai amuzanta intamplare a fost atinci cand am fost la lacul mocearu si am pacalit un baiat sa pescuiasca raci cu sireturile de la pantofi sport.
Am petrecut o dupa amiaza de vara intr/un mod extraordinar
M.am pus in curte, sa fac plaja. Si tocmai a venit un prieten la tata Nu imi gaseam hainele
Pai eram in ora de Geografie si a venit sora mai mare a unui coleg sa se intereseze de notele lui.Si cand sa plece in loc sa deschida usa a dat cu capul de dulapul de langa usa si pe urma a inceput sa rada si cand sa iasa in loc sa deschida usa a deschis usa la dulap si era sa intre in dulap.
Buna! Eu mi-am facut cont pe TPU exact in data de 21 iulie 2010, de ziua mea.Ma trezisem.Era intuneric. Iar eu, m-am impiedicat si am cazut in tort. A fost foarte amuzant.
Pai anul 2010 a fost cel mai amuzant...AM sa va zic doar trei intamplari foarte amuzante.
1. Am fost la munte cu mama si tata. Intr-o zi am urcat cu mama pe munte si am gasit barlogul ursului, mama se speriase, dar eu vroiam sa vad daca ursul este acasa, fara sa vreau am calcat pe o creanga uscata si dintr-o data a aparut ursul...Ploase si era namol pe jos, eu m-am dat introparte cu mama cand am vazut ca ursul vroia sa se arunce pe noi... iar ursul s-a dat dea dura pana jos si noi am scapat (faza tare: ursul sa namolit pana jos).
2. Am fost la mare cu prietenul meu si eram amandoi in apa, UNUL m-a vazut atragatoare si m-a tras de slip in apa
(tipul se scufundase fara sa il vad) si am ramas in fundul gol, iubitul meu l-a luat la bataie in apa, iar eu m-am dus mai departe ca sa imi pun slipul. (faza tare: Iubitul meu l-a batut pe ala, iar eu eram in fundul gol).
3. Acum o saptamana am fost cu familia la munte si era fff multa zapada si a inceput bataia cu bulgari eu eram victima care se scufunda in zapada.(faza tare: eram omul de zapada inghetat).
Sa vedem.
Am fost in vizita cu profu de istorie sa vizitam cetatea Histria[jud Constanta] eu pe vremea aia fiind a7-a[acum sunt a8-a] mai erau cativa colegi de la mine din clasa si cativa din clasa a8-a.Si in timp ce mergeam noi printre ruine profuu se gandeste sa adreseze o intrebare celor de-a 8-a:"Copii ce rege a cucerit Histria?". Stau eu ce stau si zic:"Carol I domn profesor" bineinteles ca o spusem in gluma ca sa mai destind putin atmosfera si i-am facut pe toti sa rada pana nu au mai putut. Dar el de colo pe un ton enervat:"Cristiana daca nu erai a7-a pe cuvantul meu ca iti puneam 3" Eu:"Ooo mai aveti destul timp".
Si tot cu el in acceiasi zi am mers la muzeul de marina si acum ne Trebuia 4 insotitori [profesori] ca profu de istorie si cea de franceza sa nu plateasca si cum sa faca.Eu fiind mai dezvolata m-au pus sa zic ca sunt profesoara de romana si soferu de sport eu si soferu nu aveam legitimatie si cum sa o scoatem alba dupa multe incercari am reusit sa o conving pe aia ca sunt profesoara dar cred ca am ras de ce moaca avea ca nu era conviinsa o saptamana.
Am fost in vizita la fratimiu si la un momendat ma luase somnu si nepoatamea era la ora de masa cum vazuse ea ca nu dau niciun semn ce se gandise:"Lui tusi i va prinde bine o baita acum" si pleosc ma trezesc cu castronu plin de mancare in cap si mai ales aveam niste nervi ca soramea era cu ea dar nu a facut nimic sa o impiedice si pe deasupra a mai facut poze acum rad atunci plangeam de nervi imi venea sa le bat pe amandoua.
Acum cateva saptamani nu stiu ce-i venise colegei mele de banca s-a o faca pe femeia de servici ia ea matura in mana si in acelasi timp se certa cu unu apuca ea sa dea vreo 2 maturi si se enervase rau incat i-a pleostit aluia cu care se certa vreo 2 maturi peste ochi de s-a plans o ora de durere si incepuse sa dea cu matura in stanga si in dreapta ba la fund peste maini sau peste picioare ea era nervoasa si eu ma tineam cu mana de burta de atata ras.
Sau mai eram intr-o farmacie cu soramea una dintre farmaciste era colega soramii si mai era o farmacista mai in varsta le cunosteam pe amndoua din vedere si in timp ce vb soramea cu colega ei eu ma holbam la niste produse durex la care farmacista mai in varsta intreaba:"Domnisoara doriti sa cumparati?". Eu de colo nu doamna ca nu am ce imi trebuie facuse aia o fata se uita la mine ca la fantome, am ras de chestia asta o saptamana intreaga.
Atunci cind dimineata inca in timp ce dormeam pudelul meu dragut are obiceiul pe la 6 sa-si schimbe camera si respectiv a venit la mine.Cum era el asa ametit si amortit si beat inca de somn, sa incurcat cu locul unde el de obisei statea si se pregatea sa-si faca locusor cam pe linga urechea mea.Deci,pina a ajuns si asa lent cum era in miscari s-a oprit putin la nasul meu cu fundisorul lui cel mic si mi-a trintit un gaz de m-am trezit brusc si inca citeva minute ma ardeau narile...tare m-am inervat, dar el asa se uita la mine si nuntelegea ce a facut rau, ca a dat si el drumu la o basina inocenta...inca si acum il tin minte cum ma privea asa botit la fata si ametit
Pai...Atunci cand am carat un tort, am alunecat pe noroi si apoi eram plina de tort si de noroi! Sincer, acum imi vine sa rad! Dar atunci imi venea sa plang!
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: