| NiceBaby a întrebat:

Care a fost cel mai neplacut lucru despre care ati discutat cu mama? big grin chiar mie interesant!

Răspuns Câştigător
| coconut_2092 a răspuns:

Mama: stii... tu te masturbezi?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nimic nu e neplacut de discutat cu mama. E o persoana deschisa, uneori prea directahee hee

| Vizitiul a răspuns:

"Mi-e" si nu "mie", "mi"-complement indirect. Sunt baiat, am discutat cu tata in legatura cu sex. Aveam 13 ani, aveam ceva retineri, dar acum discutam liber ca doi prieteni.

| Vizitiul a răspuns:

Sexul*

| Brotacelu a răspuns:

laughing cand mi-a spus sa nu ii duc fete insarcinate acasa laughing) [ "lucrate" de mine laughing ]

| myhay144 a răspuns:

Neplacut...nu as zice neplacut pentru ca sunt deschis la discutii, dar tot asa chestile generale imi spunea ce stiam deja:gen sa nu ma incurc cu orice panarama, sa ma protejez, sa nu le las insarcinate, etc...

| dark_9812 a răspuns:

Pai
cred ca o fost cand o inceput sa-mi zica sa nu indraznesc sa fac sex pana la 18 ani urmat de o luuuunga predica despre cum raman fetele gravide...de parca nu stiamlaughing

| Licurici_2296 a răspuns:

Despre mentruatie, in genereal, in clasa a 5-a si despre pierderea virginitatii mele in clasa a 11-a. am avut o relatie aiurea cu mama dintotdeauna, nu am vbit niciodata deschis, mereu a trebuit sa ma prefac si sa joc teatru cu ea.
Oribil!hee hee

Întrebări similare