Buna!
Eu stau in Drobeta Turnu Severin, si da, imi iubesc orasul si ma mandresc cu el. Poate uneori as fi vrut sa locuiesc in orase mai mari precum Bucuresti sau Timisoara, dar sunt multumita si cu orasul meu. ![]()
O seara placuta!
Http://www.youtube.com/watch?v=IQNrlXqfeyA,da,frumos in Galati!
ON: Campina :)>- !
Eu stau la tara [rofl]. Fac 5 minute pana inc el mai apropiat oras si Da, ma mandresc cu el!
Eu stau la sat,si da ma mandresc cu satul meu, de fapt nu ca sa avea motive, mai degraba cu peisajul din acest sat. apropo orasul meu este Tg-Mures si este situat la aprox 7 km de satul meu.Si da...este un oras frumos, si chiar imi place...dar nu stiu daca pot sa zic ca ma mandresc nu stiu cat de tare cu el.
Suceava. Si ma mandresc cu groapa de aproape 300 m patrati din centru
. Si acum sincer da ma mandresc cu orasul meu. De ce? Fiindca e un oras plin de artisti in devenire(pictori, regizori, cantareti etc.)
Bacau dar ...nu prea ma mandresc cu el ca se intempla multe lucruri rele de exemplu moare multa lume pe aici si multi vagabonzi in rest e ok
Orasul meu e Constanta
si ma mandresc cu el
are multe atractii turistice si nu numai ![]()
daca nu ma credeti veniti sa va lamuriti (ii fac si reclama
)
Eu sunt din vaslui dar locuiesc in strainatate.si da, ma mandresc cu el!
Orasul tuturor posibilitatilor ![]()
e... onesti mah... si da imi plc.e super ![]()
desi am vaz si mai tari
Stau la doi paşi de un oraş foarte frumos, Târgovişte! Mă mândresc cu acest oraş şi merită văzut.
Ca să vedeţi şi voi ceva frumos din oraşul meu... ^^
http://www.youtube.com/watch?v=I6Ak8Ik4TUs
O seară de vis!
Orasul meu, Bucuresti. Da, ma mandresc cu el, desi este aglomerat si prin unele zone murdar.
Aici nu prea ma pot plictisi, deoarece sunt parcurile Herastrau, Cismigiu, etc sunt Mall-urile, de exemplu Afi, care are tot ce vrei, cinema, patinoar, iar pe un perete sunt niste imitatii de stanci, cu cascada si jos chiar curge apa...Sunt multe locuri unde te poti relaxa in oras, magazine unde gasesti tot ce vrei, tot felul de asociatii si voluntariate, reteaua de transport este ok.Deci,da, am de ce sa ma mandresc cu orasul meu
LightAndromeda întreabă: