| rippE a întrebat:

Care este prorecla voastra? (a mea e Animal pentru ca dau tare cu pumnii si zbier ca nebunu!)

Răspuns Câştigător
| Mtz_1845 a răspuns:

Biluta big grin vine de la numele bunicului meu "Bilan". Idei trasnite de ale prietenilor.

19 răspunsuri:
| mihnea2001 a răspuns:

MeLe(cam complicat de explicat)

| thekillerboyka a răspuns:

Mie imi spun " branza ". Intro zi... prin clasa a 4 a m-am certat cu colegii mei. Cand sa merg acasa sau adunat toti si au aruncat cu branza ce au primit-o dupa mine. Dupa ceteva zile ma duc cu sania in cartierul in care erau colegii mei. Era un tip mai mare cam de 18 ani ( atunci ) si radea de mine si imi zicea branzaree. De atunci asa ma striga si acum. happy

| ShowTim3 a răspuns:

Cioros laughing pentru ca dau mereu bilele la biliard peste masa si dau tare cu mingia la fotbal.
Mai mi se zice E.Coli laughing habar nu am dc.
Zn.Cl laughing de la o formula la chimie care am zis-o asa si nu pe numele iei, clorura de zinc cred ca este.
Mai am victima laughing ca imi dau astia head shot.
Crapic sau George(Becali ) la astea nu am nici o idee...
Orcum am multe porecle laughing dar cele mai multe le dau
laughing Pe mine ma faceau dinamovist ca am vocea groasa si ziceau ca latru...

| SueElla a răspuns:

Mie mi se zice Ella, de la ConsuelahappyNu stiu daca e o porecla sau doar o prescurtarelaughing

| Denisa_2520 a răspuns:

MitzOO { de la fapt`u ca. nustu` -> dorm ca o mata laughing }

| Maddalinapunct a răspuns:

Mendylaughing funda?

| edge_9386 a răspuns:

Mataaaaaa laughing pentru ca musc si zgarii

| Castorul a răspuns:

A mea e Mr. Muscle sau Mr. Proper laughing
Mr. Muscle pentru ca...nu am deloc muschi pe mine laughing iar Mr. Proper mi-a zis o colega intr-o zi. Stia ea ca mi se spune ca la un detergent, dar a gresit marca laughing

| Pєтяσηєℓα a răspuns:

Pitbulllaughing) sunt foarte realaughing big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sandu' de la Sanducu ( alinare de la Alexandru )

| gyffy a răspuns:

Mie mise zice Piki.Pentru ca intr-o iz am gasit un catel i-am dat numele Piki si atunci a facut P**i pe mine.

| thekillerboyka a răspuns:

Va zic poreclele unor cunoscuti laughing? Sa incep cu fata pe care o plac multtt, dar am suparato >.< si ma uraste. damn, asa i se zice " siretel " cred ca din cauza cai slaba. ca mine. La un coleg i se zice " balauru ", deoarece eram afara si ne jucam fotbal, iar masa il striga de pe geam si il cheama incasa. Face unu de acolo " ati vazut balaurul "? Am ras toti si de atunci tot asa i spunem. LA altu i zicem " mozghina " findcai mic, mai era unu " rama " ( ca viermele ) nu stiu de ce, pe altul " ciocan " nu l-am cunoscut, un alcoolic care il se zice " surub " laughing pare bizar si poate va ganditi ca mint! Simcer va spun sa va mai ganditi o data si daca rezultatul e acelasi repetati miscarea ( sa ma reganditi). Asa... Mai era unul pufy ( pentru ca era grasutz, si la cel mai bun prieten al meu i se zice " scafandru " sau mai nou "shashaila" laughing, iar la un handicapat retart ( vorbesc serios sufera de retard) i se zice Bivol, pentru ca se joaca atinsea cu un rrom si sare practic peste noi :O parca nu ne vede si da si peste profesori uneori.

| bloodbaa a răspuns:

Floricica - pentru ca acum vreo 5 ani ma jucam toate felurile de jocuri cu gradini, copaci, seminte etc.
Mihet/Miron - cine de la numele de familie Mihut... s.a incurcat odata sau de mai multe ori profa de fizica si asa imi zic colegii laughing

| Veroniquest a răspuns:

Mie mi se zice,adesea Derohee hee deoarece cand eram mai mica prietena mea nu-l putea pronunta pe "V" si punea "D" sau "Z" in orice cuvant unde era si "V"hee hee,asa ca acum,Dero, Dero, peste totlaughing

| Amelii a răspuns:

A mea e Biţi [o combinatie intre bianca si miţi, miti imi spunea bunica]
E draguta, e mult mai ok decat "Bianca Dragusanu" cum imi zic alea mai pitziii

| Hades09 a răspuns:

Mi se zice Cyro pentru ca am sangele rece (n-am mila...)

| Daria a răspuns:

A mea e Dari, pentru ca ma cheama Daria.laughing

| ShowTim3 a răspuns:

A da laughing mi se mai zice Dodel (de la fotbal ) si alta Bomba (Sexy ) aia cu bomba nu stiu deunde naiba a venit is sexy chiar nu stiu.

| AnnaDee a răspuns:

Banana sau Caprioara... No comment

Întrebări similare