| MrLove4ever a întrebat:

Cat costa o pereche de role?
Cateva sugestii, care ar fi mai bune? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Alexnoname a răspuns:

Eu cand am fost incepatoare ( da, sunt fata laughing ) am mers pe role fara silicon ..sti tu..de alea mai proaste ca sa spun asa. Tocmai pentru a invata sa-mi mentin echilibrul. Se gaseste asa ceva. Rolele astea au rotile ca de plastia asa...si se aude cand mergi pe ele foarte naspa. Bine..acum poate poti sa prinzi manevra mersului pe role si sa nu te mai comlici cu astea de inceput. Succes!winking

19 răspunsuri:
| Carmen100 a răspuns:

Costa si 100 de lei dar nu cred ca sunt bune, nu de merita sa te zgarcesti la bani, ca pana la urma te tin cativa ani, si preturile ajung pana la 350 lei. Eu le'am luat pe ale mele cu 200 de lei si au rezistat bine happy Si sa nu iti iei din alea cu roti de plastic ca se aude foarte urat cand mergi, ia'ti din silicon :

| me4u a răspuns:

Incearca niste role de calitate cu roti silicon. Ceva fitness si sa fie o firma buna precum Rollerblade sau Seba. Preturile difera dar uita-te pe site si te orientezi: www.skates.ro/role

| Elenaeli22 a răspuns:

Varamio a dat 100 lei pe role

| AlexisAlexx a răspuns:

Uite ai aici de unde sa alegi http://www.skates.ro/! Fundaa! :*

| RaduBoss98 a răspuns:

Daca esti la inceput rco este cel mai bun costa de la 80 la 200

| Geea3231 a răspuns:

Pretul dateaza intre 80 lei si 300 lei. Mai toate sunt bune dar te sfatuiesc sa-ti iei o pereche de role cu frana doar pe dreapta, rotile sa fie imbracate in silicon si incheietorile din plastic cele din metal pot ruginii.Asa sunt rolele mele si sunt foartee bunee.le am de 4 ani. Sper ca te-am ajutat.O zi buna! :*

| MrLove4ever explică (pentru Geea3231):

Multumesc mult, Geea. :*

| Geea3231 a răspuns (pentru MrLove4ever):

Nu ai pentru ce! :* Sunt fericita daca te-am ajutat, asta mi-a fost intentia! puppy dog eyes

| vanessa12345 a răspuns:

Intre 200-300 lei patine + role happy

| Alexnoname a răspuns:

Eu mi-am cumparat acum cativa ani de la RCO, o pereche de role pe care am dat 200 -300 de lei noi. Au fost foarte bune. M-au tinut 3-4 ani si am mers calumea pe ele, nu le-am tinut la pastrat. Ideea e sa aiba silicon, si sa se auda cat mai putin cand mergi cu ele.winking Sper ca te-a ajutat cat de cat raspunsul meu. laughing)

| MrLove4ever explică (pentru Alexnoname):

Multumesc, Alex! Mersi si celorlalti, dar vreau un raspuns mai explicit, dupa cum am spus, sunt incepatoare. Nu am incaltat niciodata, cred, role. laughing

| MrLove4ever explică (pentru Alexnoname):

Ai funda

| Alexnoname a răspuns (pentru MrLove4ever):

Multumesc mult! big grin

| Alexnoname a răspuns (pentru MrLove4ever):

Eu cand am fost incepatoare ( da, sunt fata laughing ) am mers pe role fara silicon ..sti tu..de alea mai proaste ca sa spun asa. Tocmai pentru a invata sa-mi mentin echilibrul. Se gaseste asa ceva. Rolele astea au rotile ca de plastia asa...si se aude cand mergi pe ele foarte naspa. Bine..acum poate poti sa prinzi manevra mersului pe role si sa nu te mai comlici cu astea de inceput. Succes!winking

| Meresescu_Raluca_1993 a răspuns:

EU le-am cumparat cu 150 de lei. Cu silicon de la firma rco si noi happy.

| teroristulpainialromaniei12 a răspuns:

400 lei totul

| MrLove4ever explică (pentru teroristulpainialromaniei12):

Totul fiind? Sunt la inceput si nu prea stiu mare lucru despre ele.

| teroristulpainialromaniei12 a răspuns (pentru MrLove4ever):

Totul fiind adica role bune si patinele, am comentat deoarece am si eu role

| MrLove4ever explică (pentru teroristulpainialromaniei12):

Ok. Multumesc! De unde le-ai luat?

Întrebări similare