Categoria este buna! Deoarece prin lasarea de PC vei avea mai mult timp libet. Iar acum solutia: Daca ai prieteni iesi cu ei in oras si mergeti la un suc sau la o pizza. Tipul va trece foarte repede. Poti citi ceva. Orice ce iti place. Poti sa-ti petreci mai mult timp facand dus.(Spala-te de mai multe ori, clateste-te mai mult, da-te cu sapun etc.) Eu mai fac sporturi cum ar fi ciclismul sau inotul.
Sau, chiar daca esti mare, poti incerca jocuri cum ar fi Remi-ul.
Sper ca ti-am fost de ajutor...
Sa descoperi semnificatia cuvantului "vointa", si sa o pui in aplicare. Rezolva ce ai de rezolvat si daca mai uiti ceva, lasa pe maine. (bineinteles, asta doar in caz ca bunastarea Planetei nu tine de aceasta 'teribila' decizie a ta, de a inchide Atotstiutorul de pe birou
)
Sa nu il mai deschizi sau cand il daschizi sa termini in acea zi tot ce ai tu de facut la PC, bafta!
In afara de calculator, mai bine iesi cu prietenele. Citeste ceva, fa sport, scrie poezii / povesti/ cantece... Alege un Hobby, cum ar fi dansul. Ocupa-ti timpul. Calculatorul nu e singurul obiect din lume.
Trebuie sa ai vointa.Sa spui in gandul tau "azi ma joc doar o ora la calculator"trebuie sa incerci cel putin. Spor cu lasatul calculatoarului
.
Ia niste lecitina(sau noteaza ce ai de facut pe desktop)![]()
...pai gandeste-te sa faci un sport,iesi pe afara, uita'te la TV...te inteleg, e greu sa resisti tentatiei
De dragul educatiei, citeste o carte. Daca vrei sa faci lumina(sa aflii raspunsul intrebarii tale) cand e pentru tine noapte, lasa calculatorul frate, citeste-o carte.
Recomandari: "De veghe in lanul de secara" - este vorba despre un adolescent cu probleme la scoala, sigur o sa-ti placa. Mult succes.
Aici gasesti un raspuns foarte greu acum depinde de tine si de mai multi factori,si eu sunt la fel si eu stau foarte mult la pc,ca sa nu mai stai mult la pc fa ceva ce iti place tie (calatori, citit, plimbat prin parc etc) bafta
anonim_4396 întreabă: