Nu stiu. Probabil as refuza sarutul fiindca as fi surprins. Apoi sa vad si cine face gestul acesta. Depinde. Daca e o fata care imi plac poate o sarut eu apoi. Daca nu stiu cine e fata e logic intai vreau sa stiu ce e cu ea. Se poate ca o fata sa te sarute ca sa isi faca gelos iubitul doar. Dar acest sarut m-ar face curios normal sa stiu cu ce ocazie. Stii vorba aia. Ce intentii ai?
Da.intreb ca vreau sa stiu daca ati patit`o, iar eu am fost acea persoana care a patit`o
Daca ar fi cineva frumos as continua,
Daca ar fi urat sau as avea prieten i-as da o palma
Poi conteaza cine ar fi daca e cel pe care il plac asi continua dar daca e cineva pe care nu-l suport sau altcineva cred ca las pocni
sau las injura
Daca te duci tu fata, la un baiat, nu are ce sa fie rau ![]()
doar el sa nu aibe prietena si ea sa fie pe acolo, va luati la smotocit dupa aia
Buna.
Pai daca ar fi un baiat de care imi place la-si saruta si eu inca odata ![]()
Daca ar fi un necunoscu i-as trage una.![]()
Si daca ar fi un BAIAT pe care il URASC cel mai mult l-as OMORA in bataie!
Daca e fata de care-mi place, probabil nu m-as opri, iar daca ar fi altcineva voi medita putin la ce s-a intamplat si voi continua, ma voi opri sau aplic un dos de palma! Totusi prefer prima varianta!
Depinde... daca mi-ar placea acea persoana as mai sarutao si eu odata
dar daca as avea prieten sau acea persoane mi-ar displace cred ca las pocnii
Mie nu-mi place de nimeni [inca] deci as lua matura si i-as da peste fata, eu m-as deginfecta-n gura, spalare pe dinti timp de o ora ca nu suport saliva altora[fireste], i-as da o palma peste fata, l-as ruga pe un coleg de-al meu sa se,, joace'' un pic cu el dupa care daca ar avea iubita i-as spune ce a facut ca sa-l,, mangaie'' si ea pe el. ![]()
Sunt umpick nebunick... dar n-are nimick
HeartBeat_2094 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: