| StEph_3689 a întrebat:

Ce credeti despre stirile ce publica sinucideri si furturi? credeti ca ar fi normala publicarea lor intre orele permise copiilor sub 12 ani?

8 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Bineinteles.
Copiii din ziua de azi stiu oricum de la varste fragede despre asa ceva, din diferite surse nu numai stiri.
Daca insa sunt copii mici de 4-5 ani oricum ei nu vor intelege ce este in respectiva stire si despre ce e vorba.

Cum am zis, cei sub 12 ani oricum stiu de la alte surse si daca parintii vor sa ii protejeze in prezenta lor pot sa nu tina televizorul pe stiri pentru ca ei particular(copiii) oricum nu se uita pe canale de stiri.

| LuS[z] a răspuns:

Nu si mi se pare ca nici nu au voie sa difuzeze asa ceva mai devreme de ora 22.
Pro-tv-ul chiar a primit amenda de la CNA pentru ca a difuzat ceva cu sinucideri la copii mai devreme de ora 22.

| alexralu34 a răspuns:

Nu ar fi bine sa le publice intre orele permise copiilor sub 12 ani, pot duce la devieri de comportament, mai ales la varste fragede.

| marinjmen a răspuns:

E un mod dea face zenzational nu-s de acord cu ele ar fi mai bine daca acesti ar cauta sa dea adevaratele stiri care reflecta viata d zi cu zicum ar fi; lumea care moare de foame, spitalele care lau inchis, scolille care par sa fie adevarate bordele si multe altele cu care se confructa lumea

| Dacia1410Sport a răspuns:

Nu este normala sub nicio forma - http://rdcnilfov.blogspot.com/2011/04/frica-indusa-de-presa.html - am scris un articol, desi cam stangaci, e primul meu articol:)) Citeste-l daca iti face placerea o sa iti raspunda la majoritatea intrebarilor, iar la restul iti raspund eu daca o sa fie nevoie.

| vladeueu_4450 a răspuns:

Eu cred ca e destul de normal...ei nu sunt oameni? mai devreme sau mai tarziu tot vor afla

| roxxy_1971 a răspuns:

Nu. e o prostie, ce sa invete un copil din asta mai ales ca pe site pro tv au filmat doi copii de 7 ani intretinand relati sexuale dar cel care a filmat a fost si mai prost in loc sa le zica ceva el filma ca sa aiba reeiting.o prostie

| Maryus1 a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie dar sunt copii care sufera cu inima si daca ar vedea filme de groaza ar putea sa cada acolo jos si nu ar mai reveni printre noi. Sper ca ai inteles ce am zis eu.