Este un site foarte util, distractiv şi educativ pe alocuri...cu multe exemple "aşa nu", care îţi dau ocazia să înveţi din greşelile celorlalţi şi să le eviţi pe ale tale.
Buna dimineata tuturor:* pentru mine TPU, este asa zisa "rampa de lansare" in activitatea mea la calculator, cu toate ca sunt inscrisa pe acest site din mai 2010, doar acum de cateva luni am inceput sa fiu mai activa si mai implicata in a da raspunsuri cat mai concrete, si aproape de adevar bazandu-ma pe experienta si trairile mele. Fiind bolnava, in TPU imi gasesc consolarea si totodata un ajutor care ma face sa mai uit de necaz si de durere. Interesul si implicarea mea pe acest site, nu este acela de a aduna voturi s-au fundite, dar daca am fost votata si am acumulat si fundite, inseamna ca unele raspunsuri au fost cat de cat aproape s-au chiar adevarate, si pentru asta le multumesc tuturor care m-au votat si dat fundita:* multumesc celor care au avut ideea minunata de a infiinta acest site, pentru ca este un prieten si totodata poti lega prietenii, si poti afla lucuri mai putin stiute. Cu bune s-au rele va multumesc si ma rog bunului Dumnezeu sa ma tina mult timp in viata pentru a fi alaturi de fam mea, dar si langa fam TPU. Multumesc ca existati:*:*
Un site bun. Ajuti acolo unde poti si deasemeni esti ajutat de cine poate.In schimb ma deranjeaza intrebarile unora mai mult decat stupide.Mai ales la categoria dragoste si sex.
E o chestie interesanta, cand vine vorba de intrebari interesante. Partea nasoala e ca multi nu realizeaza scopul site-ului, doar vin din plicitseala si intreaba aiureli gen "ce sosete port acum? Cine-mi spune, funditaaaaa" si altele care nu vad ce rost au aici.
Este un site folositor in care poti sa aflii raspunsuri la intrebari pe care nu le poti afla singur si de asemenea poti oferii raspunsuri, informatii, poti sa oferi ajutor
.
Dupa mine TPU(Toti pentru unu) este un site de sociabilitate care te ajuta in orce probelma ai.Noi aici formam o ''familie''.Ne ajutam unii pe alti, dar ne si rasplatim.Depinde de raspuns. Suntem o mare familie cum am zis, ne ajutam si dupa mine e cel mai folositor site din Romania
cel putin aceasta este parerea mea despre TPU